4 ABS Swimming Overflow Drainage Grating แผ่นฝาตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ เอบีเอส พีวีซี **

ABS Spa Swimming Overflow Drainage Gully Gutter Grating
โรงงานผู้ผลิตและจำหน่ายเกรทติ้งตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูป แผ่นฝาปิดตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ เอบีเอส พีวีซี

ตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ
Best-Seller-4 ABS Overflow Swimming GRATING ตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระ ขนาดมาตรฐาน สามารถใช้กับสระรูปโค้งมนได้ดี
ตะแกรงขอบสระ หรือ ตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ ผลิตจากพลาสติก ABS มี 2 ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30 cm. มี 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งาน น้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิม ใช้สำหรับติดตั้งบริเวณขอบสระเพื่อให้น้ำที่ล้นออกมาจากสระ ระบายเข้าสู่ระบบการกรองน้ำได้โดยง่าย
Swimming Pool Overflow Drainage Grating
1) ตะแกรงพลาสติค ABS ออกแบบพิเศษให้แข็งแรงและใช้งานได้หลายสภาวะใช้สำหรับงานปูแผ่นพื้นยกระดับ แผ่นพื้นทางเดินบนบ่อปลาคาร์ฟ ฝาตะแกรงรางระบายน้ำรอบบ้าน อพาร์ทเมนท์ โรงเรียน โรงงาน สนามกีฬา รอบสระน้ำ
2) ใช้กับงานจัดสวน แช่ในน้ำได้ ไม่เป็นสนิม ใช้เป็นฝารางรอบบ่อน้ำพุ มีรูเล็กจึงสามารถวางก้อนกรวดหินด้านบน เพื่อระบายน้ำได้ดี
3) ขนาดทั่วไปของ Overflow Grating มีหน้ากว้างตั้งแต่ 25cm และ 30cm สามารถนำไปใช้ได้ทั้งกรอบรางสี่เหลี่ยมหรือสระว่ายน้ำรูปทรงโค้งมน(free form gutter)
4) สีมาตรฐานได้แก่ สีครีม(Cream Color) , มี 2 แกนเชื่อมต่อ และ 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งาน ทั้งรุ่นทนทานพิเศษอย่างหนาและรุ่นมาตรฐานตามงบประมาณ


Swimming Overflow Drainage Grating Cover
เกรตติ้งตะแกรงระบายน้ำขอบสระ ตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ
ตะแกรงขอบสระ หรือ ตะแกรงน้ำล้นรอบสระว่ายน้ำ ผลิตจากพลาสติก ABS มี 2 ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm. และ 30 cm. มี 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งาน น้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิม แต่รับแรงได้น้อยที่สุด ถ้าโดนแดดนานๆ จะมีปัญหากรอบแตกได้ ราคาถูกที่สุด เหมาะสำหรับใช้ในที่ร่ม รอบสระว่ายน้ำ บริเวณที่ไม่มีรถวิ่งผ่าน มีความสวยงาม คงทน ใช้สำหรับติดตั้งบริเวณขอบสระเพื่อให้น้ำที่ล้นออกมาจากสระ สามารถระบายลงท่อระบายน้ำเพื่อนำไปเข้าสู่ระบบการกรองน้ำได้โดยง่าย สามารถนำไปใช้ได้ทั้งกรอบรางสี่เหลี่ยมหรือสระว่ายน้ำรูปทรงโค้งมน(free form gutter) นอกจากนั้นยังสามารถนำไปใช้แทนตะแกรงเหล็ก เพื่อระบายน้ำรอบบ้าน ปูพื้น ฟาร์มสัตว์ พื้นทางเดิน ฟุตบาท โดยไม่มีข้อจำกัด
ตะแกรงน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ SwimmingOverflowGrating
• Chancon Channel Grating made of special, high density polyethylene and treated for resistance to ultraviolet light, Chancon Channel Grating is suitable for use even in the hardest climates. This unique material is designed to withstand the effects of any pool chemicals available today – season after season. Chancon channel grating is supplied in 25mm thickness as standard for optimum strength and durability.
• The special surface pattern ensures an anti-slip surface and pleasing appearance, whilst remaining easy to clean.
• Supplied as individual components which simply clip together for a quick and easy installation. This system also permits instant access to the channel for inspection if required.
• Available in choice of 2 widths (250mm /300mm) and 2 styles (for straight or curved profiles), the Chancon standard range of channel Grating offer
ตะแกรงน้ำล้น-ระบายน้ำ รอบบ้าน รอบสระว่ายน้ำ / Swimming Pool Overflow Grating สีมาตรฐานได้แก่ สีครีม(Cream Color) , มี 2 แกนเชื่อมต่อ และ 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งาน ทั้งรุ่นทนทานพิเศษอย่างหนาและรุ่นมาตรฐานตามงบประมาณ
ตะแกรงน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ SwimmingOverflowGrating
ABS1: Overflow Grating: H=22.5mm, Standard Type
(46 ชิ้น/เมตร, พลาสติคหนา 12.5mm. รุ่นมาตรฐาน, แกนคู่ใช้กับสระรูปวงกลมได้)ตะแกรงน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ SwimmingOverflowGrating
ABS2: Overflow Grating: H=22.5mm, Standard Type
(46 ชิ้น/เมตร, พลาสติคหนา 12.5mm. รุ่นมาตรฐาน, แกนคู่ใช้กับสระรูปวงกลมได้)ตะแกรงน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ SwimmingOverflowGrating

ABS3: Overflow Grating: H=24.5mm, Heavy Load
(38 ชิ้น/เมตร, พลาสติคหนา 15mm. รุ่นหนาพิเศษ, แกนคู่ใช้กับสระรูปวงกลมได้)ตะแกรงน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ SwimmingOverflowGrating

ABS4: Overflow Grating: H=24.5mm, Heavy Load
(38 ชิ้น/เมตร, พลาสติคหนา 15mm. รุ่นหนาพิเศษ, แกนคู่ใช้กับสระรูปวงกลมได้)ตะแกรงน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ Swimming Overflow Grating


คำแนะนำในการสร้างสระว่ายน้ำ
การจะสร้างสระว่ายน้ำเพื่อความสุขและ สุขภาพ สำหรับตนเองและครอบครัว ควรมีความเข้าใจในสระว่ายน้ำอยู่บ้าง เพื่อให้ได้สระว่ายน้ำและระบบสระว่ายน้ำที่สมบูรณ์ เพราะโดยสภาพทั่วไปแล้ว ถ้าไม่มีความรู้ความเข้าใจอยู่บ้าง อาจถูกหลอกหรือปกปิดข้อมูล ทำให้ต้องตัดสินใจด้วยราคาถูก ที่เสนอโดยไม่รู้ว่าเขาจัดเครื่องกรอง,pump,อุปกรณ์ อะไรให้เป็นตามมาตรฐานงานสระหรือไม่ เรามาดูรายละเอียดเกี่ยวกับสระว่ายน้ำ ว่ามีชนิด, ประเภท, ระบบสระว่ายน้ำ, เครื่องกรองสระว่ายน้ำ, เครื่องสูบน้ำ,อุปกรณ์สระว่ายน้ำ, เครื่องตกแต่ง/เครื่องเล่นเครื่องใช้ที่จำเป็นอะไรบ้าง
1. สระว่ายน้ำ แบ่งทั่วๆไป ได้แก่
1.1 สระสำเร็จรูป เป็นสระที่ประกอบด้วยวัสดุง่ายต่อการผลิตและการ ติดตั้งเช่น ผนังโลหะแผ่นไฟเบอร์กล๊าส เป็นต้น ทำให้มีราคาถูก แต่ก็มีอายุการใช้งานจำกัด ต้องคอยเปลี่ยนอะไหล่
1.2 สระว่ายน้ำคอนกรีตเป็นสระว่ายน้ำที่ใช้มาตรฐานการก่อสร้างทางวิศวกรรม มีราคาสูงกว่าแต่ก็มีความคงทนถาวรในการใช้งานสูง อายุการใช้งานยาวนาน
2. ประเภทสระว่ายน้ำ ได้แก่ สระว่ายน้ำในบ้าน(สระส่วนตัว,สระสโมสรโดยทั่วไป)มีขนาดและรูปแบบหลากหลาย กับประเภทสระว่ายน้ำมาตรฐานแข่งขัน ซึ่งต้องสร้างตามกฎระเบียบและมาตรฐาน
3. ระบบสระว่ายน้ำ แบ่งเป็น 2ระบบได้แก่
3.1 ระบบSkimmer โดยใช้กล่องSkimmer เป็นจุดรับน้ำล้นนำสิ่งสกปรกบนผิวน้ำออกไป
3.2 ระบบน้ำล้น[Overflow System] เป็นระบบสระที่น้ำล้นพาสิ่งสกปรกบนผิวน้ำออกไป โดยรอบปากสระ ไปถังพักน้ำและหมุนเวียนผ่านระบบกรองกลับมายังสระ
4. อุปกรณ์สระว่ายน้ำ[Swimming Pool Equipment] ที่จำเป็นสำหรับติดตั้งในสระว่ายน้ำ
ได้แก่ Maindrain[ตะแกรงก้นสระ] , หัวจ่ายน้ำสะอาดที่พื้นหรือผนังสระ, หัวท่อสำหรับดูดตะกอน[Vacuum Fitting] , กล่องน้ำล้น [Skimmer]หรือ ตะแกรงรางน้ำล้น [Overflow Grating] , บันไดสระว่ายน้ำ[Ladder], ไฟใต้น้ำ[100/300วัตต์Underwater Light], ชุดหัวพ่นน้ำหรือชุดสำหรับทำระบบสปา
5. เครื่องใช้ที่จำเป็น/เครื่องตกแต่ง/เครื่องเล่น/ ได้แก่ ชุดดูดตะกอนทำความสะอาด, ชุดแปรงขัดสระ, น้ำยาทดสอบสภาพน้ำ, คลอรีน-โซดาแอช-กรดเกลือ, รูปปั้นน้ำพุ น้ำตก, Slider,ที่นอนลม,โต๊ะ เก้าอี้ ร่มสระ, ชูชีพ
ตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ
Swimming Pool Overflow Drainage Grating ตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ
รูปแบบอื่นๆของการประยุกต์ใช้งานตะแกรงพลาสติค
Other type of Plastic Grating Application
แผ่นตะแกรงพลาสติคของบริษัทแชนคอน เป็นตะแกรงที่ถูกออกแบบอย่างพิถีพิถัน ให้มีประสิทธิภาพของการระบายน้ำสูงสุดแต่มีขนาดร่องเล็กสุด เพื่อสามารถนำมาเป็นฐานรองก้อนกรวด หินขนาดเล็ก ใช้เป็นฐานรองการจัดแต่งสวนได้อย่างกลมกลืนกับธรรมชาติ มีเพียงหนึ่งเดียว มีสิทธิบัตรรับรองเฉพาะไม่ซ้ำกับใครในโลกนี้ แข็งแรง ทนทาน เหมาะสำหรับระบบตะแกรงระบายน้ำ ระบบทางเดิน แผ่นพื้นยกระดับ
ตะแกรงน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ Swimming Overflow Grating
ตะแกรงพลาสติก PVC/PP/PE มี 2 ขนาดมาตรฐาน 25x100cm. และ 30x100cm. น้ำหนักเบา รับแรงได้ดีสำหรับให้คนเดินผ่าน ถ้าโดนแดดหรือสารเคมีบ่อยๆ อาจมีปัญหากรอบแตกได้ ราคาถูกกว่าเหล็ก เหมาะสำหรับใช้ในที่ร่ม งานจัดสวน ทางเดินบ่อปลาคาร์ฟ คอนโดมิเนียม หมู่บ้านจัดสรร รอบโรงงาน
ตะแกรงน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ Swimming Overflow Grating
ใช้ได้ทั้งสระว่ายน้ำ งานจัดสวน ทางเดินบ่อปลาคาร์ฟ คอนโดมิเนียม หมู่บ้านจัดสรร รอบโรงงาน เหมาะใช้ในที่ร่ม ให้คนเดินผ่าน มี 2 ขนาด มาตรฐาน 25x100cm. และ 30x100cm. นํ้าหนักเบา ไม่เป็นสนิม ราคาถูกกว่า แต่รับแรงได้เพียงคนเดินผ่าน ถ้าโดนแดดหรือสารเคมีบ่อยๆ จะมีปัญหากรอบแตกได้


การออกแบบแผ่นพื้นโรงงาน ทำพื้นยกระดับทางเดิน โดยใช้ตะแกรงพลาสติก PVC/PP/PE
ตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ
การประยุกต์ใช้ตะแกรงพลาสติคทำแผ่นพื้นทางเดินในโรงงานอุตสาหกรรมที่ไม่มีสารเคมีไม่โดนแดด ทำให้ดีกว่าเหล็กตรงที่ไม่เป็นสนิม น้ำหนักเบา บำรุงรักษาสะดวก
Swimming Pool Overflow Grating ตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ


พอลิโพรไพลีน (Polypropylene : PP)
พอลิโพรไพลีน มีลักษณะขาวขุ่น ทึบแสงกว่าพอลิเอทิลีน มีความหนาแน่นในช่วง๐.๘๙๐ – ๐.๙๐๕ ด้วยเหตุนี้จึงสามารถลอยน้ำได้เช่นเดียวกันกับพอลิเอทิลีน ลักษณะอื่น ๆ คล้ายกับพอลิเอทิลีน คุณสมบัติทั่วไป
– มีผิวแข็ง ทนทานต่อการขีดข่วนคงตัวไม่เสียรูปง่าย
– สามารถทำเป็นบานพับในตัว มีความทนทานมาก
– เป็นฉนวนไฟฟ้าที่ดีมาก แม้ที่อุณหภูมิสูง
– ทนทานต่อสารเคมีส่วนมาก แต่สารเคมีบางชนิดอาจทำให้พองตัว หรืออ่อนนิ่มได้
– มีความเหนียวที่อุณหภูมิตั้งแต่ ๑๐๕ องศาฟาเรนไฮต์ไปจนถึง ๑๕ องศาฟาเรนไฮต์ (๔๐ องศาเซลเซียส ถึง -๑๐ องศาเซลเซียส) แต่ที่ ๐ องศาฟาเรนไฮต์ จะเปราะ
– มีความต้านทานการซึมผ่านของไอน้ำและก๊าซได้ดี
– สามารถทนอุณหภูมิสูงที่ใช้ในการฆ่าเชื้อ (Sterilization : ๑๐๐ C) ได้
– ผสมสีได้ง่ายทั้งลักษณะโปร่งแสงและทึบแสง
Swimming Pool Overflow Grating
ตะแกรงระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ
Swimming Pool Overflow Grating
แผ่นปูพื้นสำเร็จรูปพลาสติก ราคาถูกกว่าเหล็กและกลาสไฟเบอร์(FRP) เหมาะสำหรับโรงงานอุตสาหกรรมทุกประเภท ฝาระบายน้ำ ปูพื้นทางเดิน โรงเรือนในฟาร์มปศุสัตว์ น้ำหนักเบา ไม่เก็บกลิ่น ประหยัดเวลาในการติดตั้ง ติดตั้งแล้วสามารถเคลื่อนย้ายไปติดตั้งที่อื่นได้


Myanmar (Burmess) Language

ကို ABS Spa ရေကူးလျှံ သို့ဖြစ်. ရေဆင်းစနစ်ကိုပြုပြင်ခြင်း Gully မြောင်းခြစ် ကို ABS Spa ရေကူးလျှံ သို့ဖြစ်. ရေဆင်းစနစ်ကိုပြုပြင်ခြင်း Gully မြောင်းခြစ် ဂရိတ်ခဲ့သည် Rating ရေနုတ်မြောင်းဆန်ခါလုပ်ကွက်၏ထုတ်လုပ်သူများနှင့်ဖြန့်ဖြူး။ အဆိုပါကင်ပန်းကန်ရေပိုလွှဲအစွန်းရေကူးကန်ကို ABS, PVC ဖုံးအုပ်ထားပါ။
လျတ်ရေကန်တဝိုက်ဆန်ခါစစ်ထုတ်ဖို့အတွက်။** သံချေးမထားဘူးရေထဲမှာဥယျာဉ်ကိုစိုနှင့်အတူအသုံးပြုသောခံရဖို့ဒီဇိုင်း, Anti-ဖန်းဂတ်စ်ဓာတုပစ္စည်းရှိပါတယ်။ နှင့်ခရမ်းလွန်အကာအကွယ်ပိုးအိမ် စမ်းတစ်ဝှမ်းတစ်ဦးကဦးထုပ်ရထားလမ်း။ တစ်ဦးကသေးငယ်တဲ့အပေါက်ပိတ်သောကျောက်ထိပ်တန်း cobbled နိုင်ပါသည်။ ကောင်းသောရေနုတ်မြောင်းအဘို့ရောင်းချသူ-4-အကောင်းဆုံး ရေကန်အရွယ်အစားပတ်လည်ကို ABS လျှံအပေါက်Yüzmeခြစ်ဆန်ခါလျတ်ယိုစီးမှုတစ်ခုကောင်းစွာ-ဝိုင်းဖွဲ့စည်းဖို့ရန်အသုံးပြုနိုင်ပါသည်။ ရေကူးကန်သို့မဟုတ်ရေကန်တဝိုက်ဆန်ခါဆန်ခါလျတ်အစွန်း။ 2 စံ width ကို 25cm နှင့်အတူကို ABS ပလပ်စတစ်ကနေဖန်ဆင်းတော်မူ၏။ ထို 30 စင်တီမီတာ။ ပေါ့ပါးအသုံးပြုရန်နှစ်ခုရဲ့အရည်အသွေးအဆင့်ရေကူးကန်ထဲကစီးသောရေကိုစောင့်ရှောက်ရန်ရေကန်ပတ်ပတ်လည်ကိုတက်မီးအတွက်အသုံးပြု noncorrosive ရှိပါတယ်။ ရေ filtration စနစ်များသို့စစ်ထုတ်ဖို့အတွက်ရိုးရှင်းတဲ့များမှာ : 1) ထိန်သိမ်း, ကို ABS ပလပ်စတစ်, အထူးခှနျအားဒီဇိုင်းနှင့်များစွာသောအခြေအနေများထိုသို့အသုံးပြုပါ။ ပြားသြဇာလမ်းခင်းဘို့တပတ်ရစ်။ အဆိုပါငါးကြင်းရေကန်ပေါ်တစ်ခုလို့ဆိုရမှာပါခင်း။ ရေကန်ပတ်လည်ရှိအိမ်, တိုက်ခန်းများ, ကျောင်းများ, စက်ရုံတွေ, အားကစားကွင်းပတ်လည်မှာရေကျင်းကင်အဖုံးရေနုတ်မြောင်း 2) ရေ၌ဗတ္တိဇံကို Landscaping အတှကျအသုံးပွုသံချေး, Anti-ဖန်းဂတ်စ်ထားပါဘူး။ နှင့်ခရမ်းလွန်အကာအကွယ်ပိုးအိမ် စမ်းတစ်ဝှမ်းတစ်ဦးကဦးထုပ်ရထားလမ်း။ တစ်ဦးကသေးငယ်တဲ့အပေါက်ပိတ်သောကျောက်ထိပ်တန်း cobbled နိုင်ပါသည်။ ကောင်းသောရေနုတ်မြောင်းအဘို့, 3) 25cm နှင့် 30cm ကနေအထိလွှမ်းမိုးသောခြစ် width ၏အရွယ်အစားတစ်ဘောင်ရထားလမ်းတစ်ခုသို့မဟုတ်စတုဂံရေကူးကန် shaped ကွေး (အခမဲ့ Form ကိုရေကျင်း) အဖြစ်အသုံးပြုနိုင်ပြီး 4) စံအရောင်များဖြစ်ကြသည်။ အဖြူ (White က Cream အရောင်), အသုံးပြုမှုအတွက်တစ်စက္ကန့်ကိုဆက်သွယ်ထားသောလှံတံနှင့်ဒုတိယတန်း။ ဘတ်ဂျက်၏အကြမ်းခံများနှင့်အပိုထူနှစ်ဦးစလုံးဗားရှင်း။ ရေကူးကန်လျှံ သို့ဖြစ်. ရေဆင်းစနစ်ကိုပြုပြင်ခြင်းခြစ်ရေကူး

 

 

လျှံ သို့ဖြစ်. ရေဆင်းစနစ်ကိုပြုပြင်ခြင်း Transversal ခြစ်ဖုံးရေကူး ရေကန်ယိုဆန်ခါဆန်ခါ။ ရေကန်တဝိုက်ဆန်ခါလျတ်။
ရေကူးကန်သို့မဟုတ်ရေကန်တဝိုက်ဆန်ခါဆန်ခါလျတ်အစွန်း။ ပလပ်စတစ်ကို ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) Transversal ခြစ် ခရမ်းလွန်ရောင်ခြည်ဆန့်ကျင်တည်ငြိမ် သမားရိုးကျပလတ်စတစ်ကနေကွဲပြားခြားနားသည်။ ခွန်အား, ခိုင်မာခြင်း, ကောင်းသောအကျိုးသက်ရောက်မှုကိုခုခံအတူ။ နှင့် 2 အပြည့်အဝအရွယ်အစားနှင့်အတူရတဲ့အရာတွေဆင်စွယ်ဒဏ်ချက်, အကျယ် 25cm ။ နှင့် 30 စင်တီမီတာမရှိကြပေ။ ပေါ့ပါးအသုံးပြုရန်နှစ်ခုရဲ့အရည်အသွေးအဆင့်ရှိပါတယ်, မချေးပါဘူး, ဒါပေမယ့်အနည်းငယ်မျှသာဖြစ်ခဲ့သည်။ နေရောင်ကိုတက်ဖြစ်တယ်ဆိုရင် အဆိုပါပြဿနာသည် frame ခွဲထားပါတယ် စျေးအသက်သာဆုံး အိမ်တွင်းအသုံးပြုရန်သင့်လျော်သော ရေကန်ပတ်ပတ်လည် ရေကူးကန်ထဲကစီးသောရေကိုစောင့်ရှောက်ရန်ရေကူးကန်ရဲ့အစွန်းမှာတပ်ဆင်မှုအတွက်တစ်ဦးဆင်းလှသောအစ်မ, အကြမ်းခံမှတဆင့်ပြေးနေတဲ့ကားကိုတပင်မျှမသည်အဘယ်မှာရှိ။ အလွယ်တကူရေဝင်ရန်အရဆေိုးသည့်စနစ်သို့ညှစ်နိုင်ပါသည်။ တစ်ဘောင်ရထားလမ်းတစ်ခုသို့မဟုတ်စတုဂံရေကူးကန် shaped ကွေး (အခမဲ့ပုံစံမြောင်း) အစားသံမဏိဆန်ခါလည်းသုံးနိုင်တယ်အဖြစ်အသုံးပြုနိုင်ပါသည်။ ကန့်သတ်ခြင်းမရှိဘဲလယ်ယာတိရိစ္ဆာန်ကြမ်းပြင်စင်္ကြံ footpath ခင်းအိမျတျောကိုလှည့်ပတ်ယို  ရေကန်ရဲ့အစွန်းန်းကျင်ဆန်ခါလျတ်။  SwimmingOverflowGrating
အထူးများ၏လုပ်• Chancon Channel ကိုခြစ် မြင့်မားတဲ့သိပ်သည်းဆ polyethylene နှင့်ခရမ်းလွန်အလင်းမှခုခံဘို့ကုသ, Chancon Channel ကိုခြစ်ပင်အခက်ခဲဆုံးရာသီဥတုအတွက်အသုံးပြုရန်သင့်လျော်သည်။ ဤသည်။ ထူးခြားတဲ့ပစ္စည်းဟာယနေ့အချိန်တွင်မဆိုရေကူးကန်ဓာတုပစ္စည်းရရှိနိုင်၏ထိရောက်မှုဒဏျခံဖို့ဒီဇိုင်းပြုလုပ် – ။ ရာသီပြီးနောက်ရာသီ Chancon Channel ကိုခြစ်နျ Standard သည်သို့မဟုတ်အကောင်းဆုံးအစွမ်းသတ္တိနှင့်အကြမ်းခံအမျှ 25mm အထူခုနှစ်တွင်ထောက်ပံ့သည်။ •ကအထူးမျက်နှာပြင်လုပ်ဆောင်ချက်ကိုပုံစံ output ကိုတစ်ဦး, Anti-စလစ်ဖြတ်ပိုင်းပုံစံမျက်နှာပြင်လုပ်ဆောင်ချက်ကိုပြီးတော့ကျေးဇူးပြုပြီးပုံပန်းသဏ္ဍာန်ရှိခြင်းကိုသေချာ ,. ကိုရှင်းလင်းရန်အတွက်လွယ်ကူလက်ကျန်နေတုန်း။ •ရိုးရှင်းစွာအဒီအတူတူတစ်ဦးကမြန်မြန်ဆန်ဆန်ဖွင့်ပြီးတော့လွယ်ကူစွာတပ်ဆင်သေတ္တာများအတွက်ဖြစ်ပါတယ်။ ဒီစနစ်ဒါ့အပြင်အဆိုပါ Channel ကိုများအတွက်စစ်ဆေးခြင်းဟာလိုအပ်ပါသည်လျှင်ရန်လက်ငင်း Access ကိုခွင့်ပြု clip ဘယ်တစ်ဦးချင်းအစိတ်အပိုင်းများအဖြစ်ထောက်ပံ့။ 2 width (250mm / 300mm) ၏ရွေးချယ်မှုပြီးတော့ 2 ခုနှစ်တွင်•အရှိနိုင်။ စတိုင်များ (များအတွက် ဖြောင့်သို့မဟုတ်ကွေး profile များကို), အ Chancon ကမ်းလှမ်းမှုကိုဆန်ခါရုပ်သံလိုင်း၏စံအကွာအဝေး ဆန်ခါလျတ် – ရေနုတ်မြောင်းပတ်လည်ရှိရေကူးကန် / ရေကူးကန်လျှံခြစ်နျ Standard အရောင်များကိုမုန့် (Cream အရောင်), တစ်စက္ကန့်ကိုဆက်သွယ်ထားသောလှံတံနှင့်ဒုတိယအဆင့်ပါဝင်သည်။ အသုံးပြုမှုများအတွက်အရည်အသွေး ဘတ်ဂျက်၏အကြမ်းခံများနှင့်အပိုထူနှစ်ဦးစလုံးဗားရှင်း။ရေကန်ရဲ့အစွန်းန်းကျင်ဆန်ခါလျတ်။  SwimmingOverflowGrating

 

ABS1: အ H ကို = 22.5mm, ထိုအမျိုးအစား: နျ Standard လျှံအပေါက်ဆန်ခါ (46 ကိုအပိုင်းပိုင်း / မီတာ, ပလပ်စတစ်အထူ 12.5mm အဆိုပါစံဗားရှင်းတစ်ဦးမြို့ပတ်ရထားပုံသဏ္ဍာန်ရှိသည်ဖို့အသုံးပြုတဲ့စုံတွဲ။ ) ။ ရေကန်ရဲ့အစွန်းန်းကျင်ဆန်ခါလျတ်။  SwimmingOverflowGrating

ABS2: အ H ကို = 22.5mm, ထိုအမျိုးအစား: နျ Standard လျှံအပေါက်ဆန်ခါ (46 ကိုအပိုင်းပိုင်း / မီတာ, ပလပ်စတစ်အထူ 12.5mm အဆိုပါစံဗားရှင်းတစ်ဦးမြို့ပတ်ရထားပုံသဏ္ဍာန်ရှိသည်ဖို့အသုံးပြုတဲ့စုံတွဲ။ ) ။ ရေကန်ရဲ့အစွန်းန်းကျင်ဆန်ခါလျတ်။  SwimmingOverflowGrating

ABS3: အ H ကို = 24.5mm သည်အကြီးစားတစ်ဦး Load: လျှံအပေါက်ဆန်ခါ (38 ကိုအပိုင်းပိုင်း / မီတာ, ပလပ်စတစ်အထူ 15mm ထူထပ်သောဗားရှင်းတစ်ခု image ကိုစက်ဝိုင်းနဲ့ dual-core ။ ) ။ ရေကန်ရဲ့အစွန်းန်းကျင်ဆန်ခါလျတ်။  SwimmingOverflowGrating

ABS4: အ H ကို = 24.5mm သည်အကြီးစားတစ်ဦး Load: လျှံအပေါက်ဆန်ခါ (38 ကိုအပိုင်းပိုင်း / မီတာ, ပလပ်စတစ်အထူ 15mm ထူထပ်သောဗားရှင်းတစ်ခု image ကိုစက်ဝိုင်းနဲ့ dual-core ။ ) ။ ဆန်ခါလျတ်အစွန်းရေကူးကန်ရေကူးလျှံခြစ်။

 

ရေကန်ရဲ့အစွန်းန်းကျင်ရေကူးကန်လျတ်ဆန်ခါဇယားကွက်လျတ်ယိုစီးရေကူး၏သတ်မှတ်ချက်။
အရည်အသွေးမြင့်မား, တင်းကျပ် PVC ထုတ်လုပ် linear ရေကျင်းများအတွက်ဆန်ခါ။ ဒြပ်စင်နှင့်အတူဆန်ခါ၏ဝိသေသလက္ခဏာများရေကန်၏အစွန်းမှစင်ပြိုင်: ကြောင်းပေါ်လမ်းလျှောက်ဖို့, ခိုင်မာတဲ့အစိုင်အခဲများနှင့်သာယာသောဖြစ်ပါသည်, ထိထိရောက်ရောက်ရေကူးကန်ရဲ့အစွန်းမှာလျတ်ရေစုဆောင်းနှင့်အမြင့်ဆုံးလုံခြုံမှုနှင့်တစ်ကိုယ်ရည်သန့်ရှင်းရေးကိုထောက်ပံ့ပေးရာ။ ကိုယ်ရေး, ရေကန်အနားပစ္စည်းအရည်အသွေးမြင့်ဖို့ညာဘက်ထောင့်မှာခရမ်းလွန်ကိုစုပ်ယူနှင့်အတူအလွန်ခက်ခဲ-ဝတ်ထားနှင့်အပြည့်အဝပြန်လည်အသုံးပြုနိုင်သည့်ပစ္စည်းပလပ်စတစ်, running ဆန်ခါအရက်ဆိုင်နှင့်အတူဆန်ခါ Roll-up, ရေကူးရေကန်ကို run ။ , လုံးဝချေး-အခမဲ့နှင့်ယဉ်ပါးကလိုရင်း, ပင်လယ်ရေနှင့် spa မှ ရေ, မည်သည့်သတ္တုအစိတ်အပိုင်းများအဘို့အဘယ်သူမျှမလိုအပ်။ မျက်နှာပြင်အမြင့်ဆုံးသန့်ရှင်းရေးများကိုအားလုံးနှစ်ဖက်အပေါ်ပူးတွဲ။ အဆိုပါဆန်ခါအာမခံချက်မြင့်မားသောအလေးချိန်ဝန်စွမ်းရည်နှင့်စက်မှုခံနိုင်ရည်ရှိသည်။   1. ဆန့်ကျင်ခရမ်းလွန်ထို့အပြင်: နေရောင်ခြည်ကြောင့်ဖြစ်ရတဲ့အဝါရောင်ကနေပလပ်စတစ်ကာကွယ်ပေးသည်;   2. ဆန့်ကျင်စျေးမှာထို့အပြင် သာ. မြတ်သက်ရောက်မှုခုခံအာမခံ;   3. ပုပ်-အထောက်အထား: အမိုက်ခရိုသက်ရှိများနှင့်မှိုများအတွက်တာဝန်ရှိဘက်တီးရီးယားမှခံနိုင်ရည်;   4. သယံဇာတနှင့်ခဲအခမဲ့;   5. Eco-သဟဇာတဖော်မြူလာအတူ RoHS နှင့်လက်လှမ်းမီစံချိန်စံညွှန်းများနှင့်အတူလိုက်နာ;   အစိမ်းရောင် PVC အတွက်ကုန်ပစ္စည်းထုတ်လုပ် 6. ။   7. လက်မှတ်ရ 51097 စံချိန်စံညွှန်းများ Din နှင့်အတူလိုက်နာမှုအတွက် Anti-စလစ်ဖြစ်။

ဂရိတ်ခဲ့သည် Rating ရေနုတ်မြောင်းဆန်ခါလုပ်ကွက်တစ်ရေကူးကန်ကို ABS Spa ရေကူးလျှံ သို့ဖြစ်. ရေဆင်းစနစ်ကိုပြုပြင်ခြင်း Gully မြောင်းခြစ်ထုတ်လုပ်သူများနှင့်ဖြန့်ဖြူးဖန်တီးရန်မည်သို့မည်ပုံအပေါ်ညွှန်ကြားချက်များ ခက်ခဲတဲ့၏ လုပ်. အကြမ်းခံကို ABS အလင်းကိုအလွယ်တကူအက်ဘောင် corrode မထားဘူး။ အချိန်ကြာမြင့်စွာပင်နေ, ရေကူးကန်အသုံးပြုမှုအတွက်ပစ္စည်းကိရိယာများတပ်ဆင်ရန်လွယ်ကူသော, ဖုန်ရေကန်ထဲသို့ကျသွားနှင့်ရေရေကူးကန်ထဲကစီးဆင်းတားဆီးဖို့ရေကူးကန်ပတ်ပတ်လည်ရေနုတ်မြောင်းရေကျင်းပေါ်၌ထားလေ၏။ ရေကန်၏ဂုဏ်အသရေဖို့ filtration သည့်စနစ်သို့ရေစစ်ထုတ်ဖို့အတွက်။ လည်းသုံးနိုင်တယ်။ ချောမွေ့စွာဂျပန်သံမဏိကိုစိုးရိမ်။ ရေကန်ပတ်လည်မှာရေနုတ်မြောင်း, အခြားတစ်ဦး single-core ရှိပါတယ်။ ထိုအခါရေကူးကန်နှင့်ရေကူးကန်စက်ဝိုင်းများအတွက်စံပြဖက်။ တစ်ဦးကအဖြူနှင့်မုန့် သူတို့ကိုယ်သူတို့နှင့်၎င်းတို့၏မိသားစုများအတွက်ကျန်းမာရေးနှင့်ပျော်ရွှင်မှုကိုများအတွက်ရေကူးကန်ဖန်တီးရန်။ တချို့ရေကူးကန်တစ်ခုဥာဏ်ရှိသည်သငျ့သညျ။ ရေကူးကန်နှင့်ရေကူးကန်ပြည့်စုံရရန်။ အထွေထွေသောကြောင့် အဘယ်သူမျှမနားလည်မှုတစ်လမ်းအတွက်လည်းမရှိပါ။ ပရိယာယ်ဆင်ခြင်းသို့မဟုတ်သတင်းအချက်အလက်ဖုံးကွယ်စေခြင်းငှါ စျေးပေါတဲ့အတူဆုံးဖြတ်ချက်များအောင် သူကတစ်ဦး filter ကို, စုပ်စက်, ပစ္စည်းကိရိယာများကြောင်းအဆိုပြုထား။ ရေကူးသို့မဟုတ်မများအတွက်စံချိန်စံညွှန်းများကဘာတွေလဲ။ ရဲ့ရေကူးကန်, ဘာမှလိုအပ်ပရိဘောဂများမှာ / စက် tools တွေကိုရေကူးရေကူးကန်, ရေပန့်များ, ရေကူး, မျိုးဖြစ်ကြောင်းရေကူးကန်, အမျိုးအစား, စနစ်, ရေကူးကန်, filtration များ၏အသေးစိတ်အချက်အလက်များကိုကြည့်ရှုကြပါစို့။ 1. ရေကူးကန်ဘုံရှယ်ယာနှင့် ရေကူးကန်အဖြစ် 1.1 လုပ်ကွက်, ပစ္စည်းကစျေးနှုန်းချိုသာအောင်, ထုတ်လုပ်ရန်လွယ်ကူခြင်းနှင့်ထိုကဲ့သို့သောစသည်တို့ကိုစာရွက်သတ္တုဖိုင်ဘာဖန်အဖြစ်မြို့ရိုး, တပ်ဆင်ဖြစ်ပါတယ်။ ကန့်သတ်အသုံးပြုမှုရှိပါတယ်။ အစိတ်အပိုင်းများအတွက်ပြောင်းလဲပစ်ရန်ရှိသည် စံဆောက်လုပ်ရေးအင်ဂျင်နီယာသုံးပြီး 1.2 ရေကူးကန်ကွန်ကရစ်ရေကူးကန်။ ဒါဟာမြင့်မားတဲ့အသုံးပြုမှုအတွက်အမြဲတမ်းထက်ပိုမိုကုန်ကျပါတယ်။ Long ကတစ်သက်တာ 2. ရေကူးကန်နှင့်ရေကူးကန်အိမ်သူအိမ်သား (ပုဂ္ဂလိကရေကူးကန်, ကလပ်ယေဘုယျ) အရွယ်အစားနှင့်ပုံစံများကို။ စံယှဉ်ပြိုင်ရေကူးကန်အမျိုးအစား။ စည်းမျဉ်းစည်းကမ်းများနှင့်စံချိန်စံညွှန်းများတည်ထောင်ရန်လိုအပ်ကြောင်း 3. ရေကူးကန်နှစ်ခုစနစ်များ, အမည်ရသို့ခွဲခြားခဲ့သည် Box ကို Skimmer Skimmer အသုံးပြု. 3.1 စနစ်။ လျတ်ရေ, မျက်နှာပြင်ပေါ်မှာဖုန်, အများ၏အချက် 3.2 စနစ်ကလျတ် [လျှံစနစ်] ရေကူးကန်လျတ်ပတျဝနျးကငျြပါးစပ်ရဲ့မျက်နှာပြင်ပေါ်မှာဖုန်တက်တာအကြံပေးအဖွဲ့လျှော်ကျောတစ်ဦးမှတစ်ဦး filtration စနစ်ကတဆင့်ဖြန့်ဝေ 4 ။ ။ ရေကူးကန်ထဲမှာ installation ကိုလိုအပ် [ရေကူးကန်ပစ္စည်းကိရိယာများရေကူး] ကိရိယာများရေကန် Maindrain [ရေကန်၏ဆန်ခါအောက်ခြေ] ပါဝင်သည်, nozzle ကြမ်းပြင်သို့မဟုတ်မြို့ရိုးကိုသန့်ရှင်းရေး, ရေကူး, ရွှံ့နွံနို့စို့ဘို့ခေါင်းကိုပြွန် [လေဟာနယ်အဝတ်အစားအစမ်းဝတ်] box ကို။ လျတ် [skimmer] သို့မဟုတ် spa လုပ်ပေးဘို့မြောင်းကင် [လျှံခြစ်] လှေကား, ရေကူးကန် [Ladder] ရေအောက်အလင်းအိမ် [100/300 ဝပ်ရေအောက်အလင်း] nozzle အစုံသို့မဟုတ်ပစ္စည်းများလျှံ / 5. မရှိမဖြစ်ပစ္စည်းများ / ပရိဘောဂများမှာ။ ဆော်ဒါပြာ – – Hydrochloric acid, ရုပ်ထု, စမ်းရေတွင်း, Slider က, လေမွေ့ယာ, စားပွဲ, ကုလားထိုင်တစ်ခုမိုးလုံလေလုံရေကူးကန်တစ်ဦးအသက်ကယ်လှေ DVD ကိုကစားသမား / မှတ်တမ်းနှင့်သတ်မှတ်ထားစုတ်ယူခြင်း, ဖြီး polishing ရေကန်, ရေစမ်းသပ်ခြင်း, ရေ, ကလိုရင်းသန့်ရှင်းရေး, emptying လျတ်ရေကန်တဝိုက်ဆန်ခါစစ်ထုတ်ဖို့အတွက်။ ရေကူးကန်လျှံ သို့ဖြစ်. ရေဆင်းစနစ်ကိုပြုပြင်ခြင်းခြစ်ရေကူး  လျတ်ရေကန်တဝိုက်ဆန်ခါစစ်ထုတ်ဖို့အတွက်။
အဆိုပါရေကူးကန်ခြစ်အဆိုပါပြောင်းလွယ်ပြင်လွယ်ကြသည်။ အရောင်များ, အရွယ်အစားအမျိုးမျိုးအတွက်ရရှိနိုင်အုပ်ကြွပ် နှင့်စတိုင်များ။ အဲဒီဆေးထိုးတန်ဆာလုပ်ငန်းစဉ်ကို အသုံးပြု. ထုတ်လုပ်ခြင်းနှင့်မီတာများကိုနေကြသည်။ aximum ရာသီဥတုခံနိုင်ရည်ရှိသည်။ ၏ထူးခြားသောဒီဇိုင်းကို ဆန်ခါလွယ်ကူသော installation နဲ့အရှည်၏ဆုံးဖြတ်ချက်နဲ့ခွင့်ပြုပါတယ်။ ဆန်ခါဆေးကြောသန့်စင်ထိန်းသိမ်းနည်းရန်လွယ်ကူဖြစ်ကြပြီးပိုရှည်ဝန်ဆောင်မှုအသက်အဘို့အကာကွယ်ပေးခရမ်းလွန်ဖြစ်ကြသည်။ အဲဒီအလွယ်တကူထောင့်ကျော်တင်နိုင်နဲ့ anti-စလစ် finish ကိုပူဇော်နိုင်ပါတယ်။ အဆိုပါ။ ဌန်အဖြစ်အမျိုးမျိုးသောအရောင်ရွေးချယ်မှုအတွက်ရရှိနိုင် သည့်ရေကူးကန်လိုအပ်ချက်များကိုနှုန်း။ အဲဒီရေကူးကန်ထဲကရေများလျှံ minimize ။ အဲဒီချိတ်ဆက်ထားတဲ့မြောင်းထဲသို့ရေလွယ်ကူသော seepage ခွင့်ပြုထားတဲ့ဒီဇိုင်းနှင့်အတူမြင့်မားတဲ့တန်းပလပ်စတစ်သို့မဟုတ်သံမဏိသုံးပြီးလုပ်ကြံနေကြတယ်။ ရေကူးကန်၏ရေနုတ်မြောင်းစနစ်။ အထူးအင်္ဂါရပ်များ , နိုင်ငံတကာဒီဇိုင်းနှင့်အရည်အသွေး Anti-ချောနှင့်အလွန်အဆင်ပြေအတည်ပြုပါ။ ခရမ်းလွန် co-ပေါ်လီမာနဲ့လုပ်ထားတဲ့ကုသကွဲပြားခြားနားသောအရောင်များအတွက်ရရှိနိုင်။ ကွဲပြားခြားနားသောအရွယ်အစားနှင့်အရောင်ရရှိနိုင်။ အဆိုပါဆေးထိုးပုံသွင်းဒီဇိုင်းကပြီးပြည့်စုံ finish ကိုပေးသည်။ လြယ္ကူ။ တပ်ဆင်ရန်နှင့်သန့်ရှင်းရေးရန်လွယ်ကူစေရန်ဤရွေ့ကား။ အကျယ်နှင့်အရှည်, ကွေးခြင်းနှင့်ဖြောင့်နှစ်ဦးစလုံးလွှမ်းမိုးသောအမြင့်များတွင်အသုံးပြုနိုင်ပါတယ်: အ client ကို Ch များ၏လိုအပ်ချက်နှုန်းအဖြစ်။ လျတ်စနစ်များများအတွက် emical နှင့်ချေးခုခံစံပြ ကျနော်တို့အိန္ဒိယမှာတော့သံမဏိရေကူးကန်ခြစ်၏ဦးဆောင်ထုတ်လုပ်သူတွေဟာရေကူးကန်များနှင့် Spa မ်ား၏။ ဤရေကူးကန်ပတ်လည်လျတ်ရုပ်သံလိုင်းကိုဖုံးလွှမ်းရန်အသုံးပြုကြသည်။ ကျနော်တို့အမျိုးမျိုးသောအရွယ်အစားအတွက်ကျွန်တော်တို့ရဲ့ရေကူးရေကန်ခြစ်ရေကူးဆက်ကပ်။ ရေကူးကန်ခြစ်လွှမ်းမိုးသောကိုဖုံးလွှမ်းရန်အသုံးပြုကြသည် အဆိုပါရေကူးကန်ပတ်ပတ်လည် built ချန်နယ် (ယိုစီးမှု) နှင့်ရေကူးကန်ဝင်ရောက်နေစဉ်ရေကူးလွှမ်းမိုးသောရုပ်သံလိုင်းအတွက်လဲကျမသေချာ။ အဆိုပါရေကူးကန်ခြစ်လွှမ်းမိုးသောရေကူးကန်ကြောင်းသေချာစေရန်သူတို့ကိုကြား၌လုံလောက်သောကွာဟမှုရှိသည်။ ရေလျှံစီးယိုစီးဝင်သောဒါပေမယ့်လည်းသေချာ ပုဂ္ဂိုလ်တစ်ဦး၏ခြေကအထဲမှာမရပါဘူး။ ကျွန်တော်တို့ရဲ့ရေကူးကန်ခြစ် Injection ကိုပုံသွင်းထားပလတ်စတစ်များဖွင့်ထားကြပါတယ်။ အကြီးစားတာဝန်နှင့်လူများစွာဆန့်ကျင်ချောဒီဇိုင်းနှင့်အလွန်အဆင်ပြေ၏အလေးချိန်ကိုထမ်းဖို့လုံလောက်တဲ့ခိုင်ခံ့။ ခရမ်းလွန်ကုသ၏ဖန်ဆင်းကွဲပြားခြားနားသောအရောင်များကိုရရှိနိုင် co-ပေါ်လီမာ။ ကွဲပြားခြားနားသောအရွယ်အစားနှင့်အရောင်ရရှိနိုင်။ အဆိုပါဆေးထိုးပုံသွင်းဒီဇိုင်းကပြီးပြည့်စုံပေးသည်။ ။ ။ finish ကိုလွယ်ကူစွာတပ်ဆင်နှင့်သန့်ရှင်းရေးကိုက်ညီ အကျယ်နှင့်အရှည်, လမျးဖွောငျ့နှင့်ကွေးနှစ်ဦးစလုံးရေနုတ်မြောင်းအမြင့်: အကို client ဓာတုနှင့်ရေကူးကန်များနှင့် Spa မ်ား၏လျတ်စနစ်များများအတွက်ချေးခံနိုင်ရည်စံပြများ၏လိုအပ်ချက်နှုန်းအဖြစ်။လျှောက်လွှာဇယားကွက်ပလပ်စတစ်အခြားပုံစံများကို ပလတ်စတစ်ဆန်ခါလျှောက်လွှာအခြားအမျိုးအစား။
ပလပ်စတစ် Shannon လေဆိပ်များအချပ်။ အဆိုပါဇယားကွက်ဒီဇိုင်းရေးဆွဲခဲ့သည်။ အဆိုပါရေနုတ်မြောင်း၏ထိရောက်မှုပေမယ့်အသေးငယ်ဆုံး groove အများဆုံးအရွယ်အစား။ ခြေရင်းကျောက်စရစ်, သဘောသဘာဝနဲ့အညီတစ်သင်းလုံးကကစားသမားများအတွက်အခြေစိုက်စခန်းအဖြစ်အသုံးပြုအသေးစားကျောက်များကဲ့သို့ယူခံရဖို့။ တစ်ခုတည်းနှင့်အတူ အားကောင်းဇယားကွက်စနစ်ကမ္ဘာပေါ်မှာတစ်ဦးကမူပိုင်ခွင့်ထူးခြားတဲ့နယ်ပယ်, ရေနုတ်မြောင်းစနစ်, ကျောက်ခင်းရှေ့တွင်ပြားသြဇာ။ ဆန်ခါလျတ်အစွန်းရေကူးကန်ရေကူးလျှံခြစ်။ 2 အပြည့်အဝအရွယ်အစား 25x100cm နှင့်အတူပလပ်စတစ် PVC / PP / PE mesh ။ ပြီးတော့ 30x100cm ။ ပေါ့ပါးဝန်မှတဆင့်လမ်းလျှောက်ဖို့လူတို့အဘို့ကောင်း၏။ နေရောင်သို့မဟုတ်ဓာတုပစ္စည်းမကြာခဏပါ။ အဲဒီမှာရှုမြင်သုံးသပ်ကြခဲ့ကြပေမည် သံမဏိထက်စျေးနှုန်းချိုသာ အိမ်တွင်းအသုံးပြုခြင်းနှင့်ပတ်ဝန်းကျင်ဥယျာဉ်တန်းမှာ Koi ရေကန်ကွန်ဒိုအိမ်ရာအဘို့သင့်တော် ဆန်ခါလျတ်အစွန်းရေကူးကန်ရေကူးလျှံခြစ်။ နှစ်ဦးစလုံးရေကန်နှင့်ဥယျာဉ်ကန်, အရိပ်ထဲတွင်ကွန်ဒိုမီနီယံအိုးအိမ်များအတွက်စက်ရုံတဝိုက် Koi နေသောလူသွားလမ်း။ 2 25x100cm နှင့်အတူဝင်းမှတဆင့် Walking ။ ပြီးတော့ 30x100cm ။ အလင်းအလေးချိန်, သံချေးစျေးသက်သာပေမယ့်မှသာတဆင့်လမ်းလျှောက်ခဲ့ကြသည်။ နေရောင်သို့မဟုတ်ဓာတုပစ္စည်းမကြာခဏပါ။ အဆိုပါပြဿနာသည် frame ခွဲထားပါတယ် ဒီဇိုင်းရေးဆွဲတစ်ခုလို့ဆိုရမှာပါစက်ရုံ မြင့်မားသောနေသောလူသွားလမ်း Flooring အဆိုပါ PP ပလပ်စတစ်ဇယားကွက် လျတ်ရေကန်တဝိုက်ဆန်ခါစစ်ထုတ်ဖို့အတွက်။ လျှောက်လွှာဇယားကွက်ပလပ်စတစ်စာရွက်အခင်း, ဖို့အတွက် walkway စက်မှုဓာတုပစ္စည်းနေရောင်။ မပေးသံချေး, အလင်းအလေးချိန်, အဆင်ပြေပြုပြင်ထိန်းသိမ်းမှုမပိုကောင်းသံမဏိပြုလုပ်ခြင်း။ရေကန်တဝိုက်ဆန်ခါရေကန်လျှံခြစ်လျတ်ယိုစီးရေကူး။
propylene (polypropylene: PP) ၏ Copolymer  propylene ၏ copolymer ဒီလိုပါပဲကြည့်ရှုပါ။ polyethylene ထက်ဒီလိုပါပဲ။ အရှင် 0,905 ဖို့အကွာအဝေး 0,890 အတွက်တစ်ဦးကသိပ်သည်းဆ, ထိုကဲ့သို့သော polyethylene ဆင်တူ polyethylene သည်အခြားဝိသေသလက္ခဏာများအဖြစ် float နိုင်ပါတယ်။ ဘုံ features တွေ – တစ်ခက်မျက်နှာပြင်ခြစ်ဆန်သော, ပုံပျက်သောအဆက်မပြတ်မဟုတ်ပါဘူး – ဒါဟာပတ္တာဖြစ်နိုင်ပါတယ်။ အလွန်အကြမ်းခံ – အလွန်ကောင်းသောလျှပ်စစ်လျှပ်ကာ။ တောင်မှမြင့်မားတဲ့အပူချိန်မှာ ဓာတုပစ္စည်းမှအများဆုံးခံနိုင်ရည် – ။ သို့သော်အချို့ဓာတုပစ္စည်းရောင်ရမ်းခြင်းဖြစ်ပေါ်စေနိုင်သည်။ သို့မဟုတ်နူးညံ့သောကြောင့် – 105 ဒီဂရီဖာရင်ဟိုက်ကနေ 15 ဒီဂရီဖာရင်ဟိုက် (-10 ဒီဂရီစင်တီဂရိတ်မှ 40 ဒီဂရီစင်တီဂရိတ်) အထိအပူချိန်မှာခိုင်မာခြင်း, ဒါပေမယ့် 0 င်ဒီဂရီမှာဖာရင်ဟိုက်ပျက်စီးလွယ်ဖြစ်ပါသည် – ရေငွေ့နှင့်ဓာတ်ငွေ့ကောင်းစွာ၏ permeation မှခံနိုင်ရည်ရှိသည်။ – ပိုးသတ်များအတွက်အသုံးပြုမြင့်မားသောအပူချိန်ကိုဆီးတားနိုင်။ (ပိုးသ: 100 ကို C) ရှိ – အရောင်ပေါင်းစပ်ဒီလိုပါပဲနှင့်စနှစ်ဦးစလုံးအသှငျအပွငျဖြစ်ပါတယ်။ရေကူးကန်လျှံခြစ်ရေကူး  လျတ်ရေကန်တဝိုက်ဆန်ခါစစ်ထုတ်ဖို့အတွက်။ ရေကူးကန်လျှံခြစ်ရေကူး ပလပ်စတစ်နဲ့လုပ်ထားတဲ့လမ်းခင်းပြား စျေးနှုန်းချိုသာသံမဏိနှင့်ဖန်ထည်ဖိုင်ဘာ (FRP) စက်မှုအခင်းများနှင့်မြို့ရိုးကိုရေနုတ်မြောင်းလမ်းကြောင်းအမျိုးအစားအားလုံးကိုအဘို့။ သွန်းလောင်းတပ်ဆင်အတွက်အချိန်ချွေတာခြင်း, မွေးမြူရေးခြံပေါ်ထွန်းညှိအနံ့ကိုဆက်လက်ထိန်းသိမ်းရန်မထားဘူး။ Install လုပ်ပြီးအခြားတပ်ဆင်ရန်ပြောင်းရွေ့နိုင်ပါတယ်
, သို့ဖြစ်. ရေဆင်းစနစ်ကိုပြုပြင်ခြင်းအထူးကုရေကူးကန်နှင့်ကောင်းစွာဧရိယာ ဆန့်ကျင် Transgrate ၏အဆိုပါပု PP လျတ်တစ်ဦးကခြစ်ခြေ Excellent ကတာရှည်ခံစေရန်အမြင့်ဆုံးရဲ့အနှစျသိမျ့ပေးဒါကကျွန်တော်တို့ရဲ့ရေကူးကန်ခြစ်ဖြေရှင်းချက် Is ။ ဆက်သွယ်ရန်ကျွန်ုပ်တို့၏လျတ်ဆန်ခါ မှစ. ထိုင်းနိုင်ငံထဲမှာပုံသွင်းသည်။ သက်ရောက်မှုကျွန်တော်တို့ရဲ့ရေကူးစေသည်ရာ thermoplastic ပစ္စည်းပြုပြင်ထားသော ရေကူးကန်စူပါခိုင်မာတဲ့နှင့်တာရှည်ခံဆန်ခါ။ သူတို့ကကွဲပြားခြားနားတဲ့ရေကူးကန်သတ်မှတ်ချက်များအမျိုးမျိုးတွေ့ဆုံရန်တပ်ဆင်ရန်လွယ်ကူပြီးပြောင်းလွယ်ပြင်လွယ်ဖြစ်ဖို့ဒီဇိုင်းနေကြသည်။ အရည်အသွေးမြင့် PVC, ဓာတုထုတ်ကုန်ကိုခံနိုင်ရည်, စုပ်မှုတ်, အဆင်ပြေကာကှယျ။ ခရမ်းလွန်ရောင်ခြည်ခံနိုင်ရည်, နှင့်အလှဆင် ကအပြင်မှာအိမ်တွင်းနှင့်နှစ်ဦးစလုံးသုံးနိုငျ; အထူးပြု်ထမ်းများအတွက်မလိုအပ်နှင့်အတူမြန်မြန်ဆန်ဆန်နဲ့ရိုးရိုးတပ်ဆင်ခြင်း, အဘယ်သူမျှမကော်ရန်လိုအပ်ပါသည်ကတည်းကဖယ်ရှားပစ်ရန်လွယ်ကူသော; စခန်းချနေရာများ, အမြည်း, ဗင်အဆင့်ဆင့်, ကုန်သွယ်ရေးပြပွဲများအတွက်သင့်လျော်သော။ ရပ်တည်ချက်, mini-ကလပ်, ကလေးထိန်းဌာနများ , သူနာပြု။ Ry ကျောင်းများ, ်ပူးရေကူး, gyms, အခန်း, Workrooms, ထပ်ခိုးမှကားဂိုဒေါင်, နေသောလူသွားလမ်း, လှေပြီးတော့အလုပ်ရုံဆွေးနွေးပွဲ, အကွာအဝေးဆေးထည့်။ ကိုယ်ရေးဖိုင်အသုံးပြုသူရေကူးကန်, ခြစ်အမျိုးအစားအဆိုပါလျတ်တစ်ဦးက Channel ကိုကိုယ်ပိုင်ပံ့ပိုးကျော်တံတားနိုင်မှဆောက်လုပ်ထားနေ။ ထို့ကြောင့်အဘယ်သူမျှမဖြည့်စွက်ပံ့ပိုးမှုလိုအပ်ပါသည်။ အဆိုပါပရိုဖိုင်းကိုအကျယ်ဟာအတွင်းစိတ်ကြိုက်နိုင်ပါသည် ရရှိနိုင်အကွာအဝေး, စံအစွန်းဗားရှင်း: ။ obtuse ထောင့်ထောင့်, ညာထောင့်, ဒါမှမဟုတ် element တွေကို enclosing ဒြပ်သို့မဟုတ်သံမဏိနှင့်အတူ miter ထောင့် 90 အခြားအစွန်းဖြေရှင်းချက်ဟာ ASM-ကိုယ်ရေးဖိုင် FSR ရေကူးကန်များအတွက်အသုံးပြုသောကုန်ကြမ်း။ ခြစ်ရာမဆိုအန္တရာယ်ရှိသောပစ္စည်းများဆံ့မခံပါဘူး အချိန်ကျော်မဆိုအဆိပ်သို့မဟုတ် noxious အငွေ့အငွေ့ပျံ။ အဆိုပါ profile များကို Formaldehyde, ကျောက်ဂွမ်း, HCH, PCB, PCP နှင့် CFC ကနေအခမဲ့ဖြစ်ကြသည်။ ထို့ပြင်သူတို့က, သယံဇာတကနေအခမဲ့ဖြစ်ကြောင်းဦးဆောင်လမ်းပြနှင့်မည်သည့် monomers ဆံ့မခံပါဘူး ,. biocides သို့မဟုတ် plasticisers ။ အခြေခံပစ္စည်းဖြစ်ပါသည် အစားအစာ-အဆက်အသွယ်ဘို့ခွင့်ပြု။ ASM-ကိုယ်ရေးဖိုင်ရေကူးကန်ခြစ် 51097 vali Din အညီစမ်းသပ်လက်မှတ်နှင့်အတူစလစ်လုံခြုံရေးအတွက်စမ်းသပ်ပြီးပါပြီ။ အက်ဆစ်ရန်ရည်ညွှန်းနှင့်အတူခေတ်အုပ်စုတစ်စု B ကို။ ဒီတစ်ခုတည်း profile များကိုအကြားအကွာအဝေးကိုအာမခံသည် 22.10.2014 ရက်နေ့တွင်က “Fliesenleger-Vereinigung EV” ကစမ်းသပ်စစ်ဆေးပါတယ်။ အဆိုပါရှည်လျားသောလုပ်ငန်းလည်ပတ်တစ်သက်တာနှင့် FSR ရေကူးကန်ခြစ်များ၏အလွန်အမင်းကျန်းမာရေး features တွေရေးအတွက်လုံလောက်နေကြသည်။ အဆိုပါချိတ်ပိတ်ပြီးတော့ porous, ပိုလနျမျက်နှာပြင်လုပ်ဆောင်ချက်ကို မှစ. အခမဲ့။ Yüzmeရေကူးကန်ခြစ်, ရေကူးကန်နှင့်အဆိုပါအမြင့်ဆုံးအန္တရာယ်ကင်းရှင်းရေးနှင့်သန့်ရှင်းရေးစံချိန်စံညွှန်းများပိုင်ဆိုင်မှုများအတွက်ရပ်တည်ချက်၏ပိုက်ပြင် Applications ကိုသည်ကို Safe, သန့်ရှင်းရေး & တာရှည်ခံကိုင်တွယ်ဖြစ်သည်။ အဆိုပါရေကူးကန်ခြစ်, လြယ္ကူခြေ ons ထိုအပြီးအစီးနှစ်သိမ့်ငှေပါ။ လျတ်တစ်ဦးက, ကျေးဇူးတင်ပါတယ်။ နှစ်ဦးစလုံးလူထုနှင့်အသုံးပြုရန်သင့်လျော်သောများမှာ ပုဂ္ဂလိကရေကူးကန်များနှင့်အလွန်ထိရောက်စွာအားလုံးဖွစျပှားလျတ်ရေကိုစုဆောင်းပါ။ သူတို့က perpendicular ကို run ပါသို့မဟုတ်ရေကူးကန်ရဲ့အစွန်းမှအပြိုင်နှင့်အခမဲ့ဖြစ်သည်-form ကိုရေကူးကန်, whirlpool သို့မဟုတ်စတုဂံရေကူးကန်မဆိုပုံသဏ္ဍာန်ဖို့အဆင်ပြေအောင်နိုင်ပါသည်နိုင်ပါတယ်။ ။ မည်သို့ပင်ဗားရှင်းကိုသင်ရေကူးကန်ရေကူး, ရှေးခယျြ တဲ့ဘေးကင်းလုံခြုံမှုပရိုဖိုင်းကိုတံဆိပ်ခတ်ခြင်းနှင့် Non-စလစ်လက်မှတ်ရှိခြစ်ဘေးကင်းလုံခြုံမှု, သန့်ရှင်းရေးနှင့်သက်တမ်းအဘို့အရပ်တယ်။ အားလုံးဆန်ခါအမျိုးအစားများ ,. နှင့်လုံးဝကျန်းမာရေး finish ကိုအာမခံပါသည်။ Choose ကွဲပြားခြားနားသောအများကြီးမှယခုသင့်ရဲ့ရေကူးကန်ဆန်ခါ။

GFRP-Steel’s-ပလတ်စတစ်အမျိုးအစား-PPABS Yüzmeလျှံအပေါက်ဂဟေသံမဏိရဲ့ဘား / ခြစ်နေသည် Composite ဖန်မျှင်ထည်ဖြစ်ပါသည်: Casting, သံ Manhole မျက်နှာဖုံးများအတွက်ကျဇယား scum ရေကန် drapes / ဆန်ခါပိုက်ထုပ်ပိုက်ရေနုတ်မြောင်းအကြံအဖန်တွေချည်းပိုက်ထုပ်လူကိုအပေါက်ပိတ်ထားသည် ကိရိယာများအဆိုပါကုန်းနှီးသည့်စားပွဲတင် Clip ပီပြင်ပူးတွဲ Anchoring ။ / ဆန်ခါညှပ် Lock ကိုစွဲစေ Fastener ဘားသံမဏိ သိုလှောင် Tools များ DIY Kit ယူပြီး Scupper / လှေခါးထစ်ကိုနင်းနှာခေါင်း / ဖောက်ထား pegboard Hook စင်ပေါ်ဆန်ခါရေနုတ်မြောင်း curbed: ဖိုင်ဘာဖန်, ရေကန်၏အစွန်းန်းကျင်ပလပ်စတစ်လျတ်ယိုစီးဆန်ခါ။ သံချေးခံနိုင်ရည်သွပ်ရည်စိမ်စတီးဆန်ခါ။ ဆန်ခါထောင်ချောက်အပျက်အစီးများ, ကွန်ကရစ့်သတ်ထားခြင်းကိုသင်္ဂြိုဟ်အမှိုက်သရိုက်။ ရေတွင်းပိုက် Fiber Glass ကိုကျဇယားချွတ်အစိုင်အခဲအဖုံးထုပ်သံကိုသွန်းလေ၏။ ကြမ်းပြင် Mat နေသောလူသွားလမ်း။ hardware ချိတ်ဆွဲထားချိတ် pin ကိုပျဉ်ပြား Winnipeg ဘုတ်အဖွဲ့ perforated သံမဏိမြို့ရိုးကိုသိုလှောင်မှု tools တွေကိုဆွဲထားကြ၏။

Chancon-GratingThai ၏ Home Page | >> မူလစာမျက်နှာကုမ္ပဏီလင်ကွန်း chat – ထိုင်းကုမ္ပဏီဆန်ခါ ပြန်ကြားရေး & ဆက်သွယ်ရန်ဆက်သွယ်ရန်     အေအားလုံးဆက်သွယ်ပါဆကျသှယျရနျကျွန်တော်တို့ကိုသတ်မှတ်ခြင်း: ဆက်သွယ်ရန်။ Maps ကိုထုတ်ကုန်များ နောက်ထပ်လမ်းညွှန်မှု     ခစျေးနှုန်း-စျေးနှုန်း: စျေးနှုန်းစျေးနှုန်းစျေးချိုတဲ့လေကြောင်းလိုင်း     C. စီမံကိန်းများအားလုံးသည်အဆိုပါကိုးကားစရာ: Customer များ။ applications ကို ဝယ်ဖို့ကဘယ်လို     ဃစားနပ်ရိက္ခာ၏ Glass ကို Fiber စစ်ကူဗီနိုင်းဗဓေလသစ်စေးဟာအဆင့်အတွက် FRP ဖန်မျှင်ထည်ရဲ့အဓိပ္ပာယ်ကို features     အီးအဆိုပါန်ဆောင်မှုများ, ခြစ်: ဒီဇိုင်းထုတ်လုပ်ခြင်း, ခွန်အားတပ်ဆင်ရန်နှင့်စမ်းသပ်ဖို့ – ဓာတု     အက်ဖ်ရောင်းဝယ်ရေးအရောင်း Wanted: မေးပါ။ အရောင်း ်ထမ်းခေါ်ယူမှုအရောင်း

 

 

 

Gully ခြစ်ဆန်ခါ     ကျေးရွာအုပ်စုရေနုတ်မြောင်းဆန်ခါ 1. ပလတ်စတစ် polypropylene ခြစ်။ ထူသောပလပ်စတစ်အဆိုပါ PP အားဖြည့်     ချထားတဲ့သံမဏိချိတ်ဆက်သွပ်ရည်စိမ်သံမဏိရဲ့ချောသံမဏိဆန်ခါပန်းကန်ဆန်ခါ 2. ။ ရေကျမ်းပိုဒ်အဘို့ပြွန်     ဖိုင်ဘာဖန်ဆန်ခါရေနုတ်မြောင်းဆန်ခါ 3 FRP ဖန်မျှင်ထည်မှို။ အပင်များတွင်အထပ် Mat လမ်းကြောင်း     4. ကို ABS ရေကူးလျှံ သို့ဖြစ်. ရေဆင်းစနစ်ကိုပြုပြင်ခြင်းခြစ်အချပ်ရေပိုလွှဲအစွန်းရေကူးကန်ကို ABS, PVC     5. Drive ကိုအဝေးပြေးလမ်းမခြစ်ကွက်ထောင်ချောက်ဖုန်ယိုစီးမှု, အမှိုက်သရိုက်, အလမ်းဘေးတလျှောက်ထိန်းချုပ်လိုက်ခြင်းခြမ်းထွက်ခွာမည်။ (ဘေးထွက်, ထောင်ချောက်ဆင်, အရွက်ဖို့)     6. စောင့်တပ်ဖွဲ့, သစ်ပင်, ဆန်ခါ, frame ကိုဘောင်ကင်သစ်ပင်၏အခြေစိုက်စခန်းကာကွယ်ပေးသည်မျက်နှာဖုံး Paver ။ တည်ဆောက်လက်စသတ်နှစ်ခုလုံးကိုအတူ။
Manhole Cover ဦးထုပ်ရေတွင်းများ     7. FRP Manhole Cover အဖုံးဖုံး manholes, ပိုက်, ဖိုင်ဘာဖန်ပေါင်းစပ်စေး (noncorrosive အခြားရွေးချယ်စရာမြင့်မားသောတန်ခိုးအစွမ်းသတ္တိသံမဏိ)     သံများအတွက် 8. Cast အဆင်သင့်ကျဇယား Manhole အဖုံး (က Round ဆကျသှယျရနျ / Square ကိုဒီ) ဦးထုပ်။ အဖုံး manholes လှဲချသံရေကုသမှုစနစ်က ductile     (အထူးဖြတ်ကိုဖုံးလွှမ်း 9. FRP စိန်ထိပ်တန်း ) အဆိုပါယင်ကောင်၏အရွယ်အစားလျှော့ချဖို့ရေတွင်းပိုက်မျက်နှာဖုံးဖိုင်ဘာဖန်ထုပ်။ ထုတ်ကုန်မိန်းကလေးများ Related   10. ဤအဥသေတ္တာတစ်မျက်နှာပြင်မျက်နှာဖုံးဆန်ခါဖုံးအုပ်မျက်နှာကျက် panel ကိုချွတ်အလင်းကိုသေတ္တာအဖုံးမီးခွဲခြား။ လေဝင်လေထွက်လေထု filter ကို   11 မျက်နှာကျက် Trellis အရိပ်ကင်မြင်ကွင်းတစ်ခုမျက်နှာကျက်ကုလားကာမြို့ရိုးကို။ အဆိုပါ bulkhead partition ကိုလှည့်ပတ်ခြံစည်းရိုး။ Awnings, မျက်စိကန်း slat   12. PegBoard ပြရန် Tools များစင်ပေါ်ပျဉ်ပြား Winnipeg ပေါက်မြို့ရိုးကိုဆွဲထားသိုလှောင်မှု tool ကိုပျဉ်ပြား Hooks  13. FRP လှေခါးထစ်ကိုနင်းနှာခေါင်းအဆင့်ဖုံးကာကွယ်ပေးသူဖုံးနှာခေါင်းအစွန်းတိဖုံး panel ကိုစလစ်လှေကားဖိုင်ဘာဖန်   14. HDG ။ ကလစ်ချုပ်ကိုင် panel ကိုဇယားကွက်သော့ခတ်ကလစ်သော့ခတ်ညှပ်ဆွဲထားဆန်ခါသံမဏိ။ သံမဏိ / သံမဏိဇင့်ချထားတဲ့, သံချေးခံနိုင်ရည်,   15 FormWork ဆက်ဆံရေးစနစ်: TieRod / ThreadBar ။ ခံနိုင်ရည်မြင့်မားတဲ့ဆန့တန်ခိုးအစွမ်းသတ္တိသံမဏိ WingNut WaterStopper ။
ရေကန်ရဲ့အစွန်းန်းကျင်ဖိုင်ဘာဖန်ဆန်ခါသံမဏိ, ပလပ်စတစ်ရဆေိုးလျတ်ဆန်ခါ # ပြီးစီး # အဖုံး manholes သံရဆေိုးအဖုံးကိုသွန်းလေ၏။ ကြမ်းပြင် Mat နေသောလူသွားလမ်း, # FRP-ဖန်မျှင်ထည်သံမဏိပလတ်စတစ်ဆန်ခါ, # ကျဇယား-သို့ကာစ်-သံ MANHOLE မျက်နှာဖုံး, #Swimming လျှံ သို့ဖြစ်. ရေဆင်းစနစ်ကိုပြုပြင်ခြင်း Gully မြောင်းခြစ်, #Anchoring ဖုန်းများအတွက် Clip Clamp Lock ကိုစွဲစေ Fastener ဘားသံမဏိခြစ်, # ဇာတ်ကောင်ပီပြင်ကုန်းနှီးပူးတွဲ။ ပစ္စည်းကိရိယာသော့ခတ်ကလစ်, # ဆန်ခါထောင်ချောက်ဟာထိန်းချုပ်လိုက်ခြင်းခြမ်း, #Egg သေတ္တာ, # ချွတ် panel က screen ကိုမျက်နှာဖုံးလုပ်ကွက်အနားမှာလမ်းဘေးအပေါ်အမှိုက်သရိုက်အရွက် #Curbed သို့ဖြစ်. ရေဆင်းစနစ်ကိုပြုပြင်ခြင်း Scupper ဆန်ခါ, ထိုဆန်ခါပန်းကန်လုံလုံခြုံခြုံ, #FRP လှေခါးထစ်ကိုနင်းနှာခေါင်းအဆင့်ကာကွယ်ပေးသူ #FRP ဆန့်ကျင်စလစ်ဖြတ်ပိုင်းပုံစံကိုဖုံးလွှမ်း။ gritted ပန်းကန်စာရွက် # နှာခေါင်းနှင့်ထောင့်တိအဖုံး panel ကလှေကားကိုဖုံးလွှမ်း။ # စာရွက်အခင်းမျက်နှာပြင်စလစ်ဖိုင်ဘာဖန်, မြို့ရိုးအချိတ်ကြိုးကွင်းချိတ်ဝါယာကြိုးခြေထောက် perforated သိုလှောင် Tools များ DIY Kit, # ပျဉ်ပျဉ်ပြား Peggy သံမဏိပြားယူပြီး #Perforated Pegboard Hook စင်ပေါ်။

#Grating Manhole Cover ကျွမ်းကျင်သူအထူးကု GFRP Composite သံမဏိ Gully Scupper သည့်ကားလမ်းခြစ်ကင် , Culvert ပြွန်တုတ်ကျင်း သို့ဖြစ်. ရေဆင်းစနစ်ကိုပြုပြင်ခြင်းမြောင်းပြီးပုံသွင်းလွယ်သံ Manhole Grid Access ကိုကြမ်းပြင်လူသွားစင်္ကြပလက်ဖောင်းပေါ်မှပေါက်ဖွားလာသူ, Catch အင်တုံမျက်နှာဖုံးများပစ်ချဘားခြစ်သစျပွုပွငျကုန်းနှီး Lock ကို Clamp စွဲစေ Anchor Fastener ตัวล็อคเหล็ก Clip ยึด လှံတံ ThreadBar WaterStopper ကျောက်ချစခန်း WingNut, ฝาท่อระบายน้ำเหล็กหล่อเหนียว, ฝาท่อไฟเบอร์ผสมเรซิ่น, ฝาเปิดปิดถังแมนโฮลแฮ นโฮล , ฝาปิดครอบท่อบ่อพักกรองเกรอะ, ฝาปิดท่อချည်ထားသောแผงตะแกรง, Formworks ระบายน้ำเสียน้ำดี, แผ่นปูร่องน้ำฝาปิดท่อทรงกลม – สี่เหลี่ยม, ฝาปิดคอนกรีตปูนซีเมน ์เสริมเหล็ก, ฝาปิดงานระบบบำบัดรวบรวมน้ำเสีย ทิ้งชนิดสั่งตัดได้ทันที ; เกรตติ้ง, เกรทติ้ง, ฝาตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมสำเร็จรูป, กรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้, แผ่นปิดจมูกขอบมุมคิ้วแผงครอบ บันไดกันลื่น ဖောက်ထား Pegboard Hook စင်ပေါ်သိုလှောင် Tools များယူပြီး DIY Kit แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดติดผนังกำแพง แขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง, # อุปกรณ์จัดเก็บเครื่องมือชั้นวางเหล็ก Pegboard Hookฮุกตะขอลวดขาแขวนที่เกี่ยว สินค้าสิ่งของ , # โรงงานผลิตจำหน่าย Pegboard กระดานบอร์ดแผ่นอลูมิเนียมเหล็ก ไม ้เจาะรูยึดติดผนังตกแต่งบ้าน ห้องครัวโรงงานสไตล์ စက်မှုဇုန်, # แผ่นกระดานไม้เหล็กแผ่นพับขึ้นรูป เจาะรูสำหรับแขวนสินค้าเครื่องใช้ติดผนัง Tools များ Holder သိုလှောင်ဆင်ခက်ဘုတ်အဖွဲ့ကိုထိန်းချုပ်ရန် သို့ဖြစ်. ရေဆင်းစနစ်ကိုပြုပြင်ခြင်းခြစ် Scupper ตะแกรงดักขยะใบไม้ในคันหินด้าน ข้าง ริมฟุตบาท, တုတ်ကျင်းအင်တုံหวีดักแยกเศษขยะลอยใส่ช่อง ระบายน้ำตรงขอบตะแกรงฝาย အသွားအလာလမ်းအဝေးပြေးလမ်းမကြီး, အဝေးပြေးလမ်းမကြီးများ၏ဘေးထွက်တစ်လျှောက်တွင်အရွက်ထောင်ချောက်ဆင်လုံခြုံ scupper ရေနုတ်မြောင်းအသွားအလာခြစ်, ဆန်ခါဝင်ပေါက်နှင့်အတူမုန်တိုင်းထိန်းချုပ်လိုက်ခြင်းဆန်ခါဖုန်မျက်နှာပြင်သည့်ကားလမ်းအခြမ်းရေနုတ်မြောင်း scupper နှင့် box ကိုစစ်ထုတ်ဖို့အတွက် ฟุตบาทดักฝุ่นผงตะกอนขยะเศษอาหาร ใบไม้กระดาษคันหินกล่องช่องตะแกรงรับ น้ำคสล ။ แบบเต็มครึ่งท่อนหัวมนเท เปอร์รางยูด้านข้างริมฟุตบาท , สเปคตามมาตรฐานของเทศบาลกรม โยธาธิการและผังเมืองกรมทางหลวงชนบทการเคหะแห่งชาติการทางพิเศษแห่งประเทศไทยผู้เชี่ยวชาญแผ่นพลาสติกระบายน้ำล้นรอบสระว่าย น้ำรองพื้นปูร่องน้ำทดแทนเหล็ก, PP PVC PE ကို ABS ရေကူးပလတ်စတစ်ဆန်ခါ, แผงกั้นกระจกหน้ากากร้านตึกอาคาร, หุ้มผนังภายนอก, แผ่นปูพื้นทางเดินไหล่ทางเท้า, ปูรองรับสินค้าจากส ยพานลำเลียง, ยกระดับพื้นบ้านและสวนเขตอนามัยกัน ไฟฟ้าสนามเวทีแสดงประกวด , บล็อกปลูกหญ้าลวดชุบพลาสติกลายหลากหลาย ให้เลือกสามารถนำไปตัดและตกแต่งเพิ่่มเติมเป็นเฟอร์นิเจอร์ลายฉลุผนังลายฉลุใช้ตกแต่งประกอบสถานที่ต่างๆ และเป็นเอกลักษณ์สวยงาม อลูมิเนียมคอมโพสิทสิต, เอฟอาร์พี, ทนสึกกร่อนสนิมความร้อนไฟกรด ด่างเคมี , ประหยัดพลังงานไม่บวมน้ำปราศจากสารพ ษไม่ลามไฟ, ไฟเบอร์กลาสหรือใยแก้วชนิดพิเศษ คืออะไร , Pantip Siam သံမဏိ, Fibergrate Strongwell Webforge Hilti, mch dos knack, SCG HOmepro Depot ไทวัสดุ, งานซ่อมแซมพื้น, วัสดุเคลือบพื้นผิว, อีพ็อกซี่, อี พ๊อคซี่, อีพ็อคซี่, พื้นอีพ๊อกซี่, โพลียูรีเทน, พีวีซีกาว, ไบโอဇီဝ, PE မှ PU ကွန်ကရစ်, အပေါ်ယံပိုင်း, ခက်ကျောက်ปรับปรุงพื้นโรงงานอุตสาหกรรม, ครัวโรงแรม, เคลือบบ่อทนสารเคมี, อะครีลิค, ซ่อมรอยแตกร้าวรั่วซึม, โค้ทติ้ง, กันซึมดาดฟ้า, บ่อเก็บสารเคมี, รางน้ำไ เบอร์กล๊าส, หลังคาเมทัลชีท, วัสดุทดแทนเหล็ก, ไม้เทียมสังเคราะห์, ชีวภาพ, รีไซเคิล, อุปกรณ์, ฟลอรูฟเดรน, พื้นกันสึกกันกระแทก, รางน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ, แผ่นเรียบบานเกล็ด , แผ่นพื้นยางปูพื้นรอบแท่นเครื่องจักร, พาเลทถาดรองชั้นวาง, พื้นโรงเรือนบล็อกตัวหนอนบล็อคปูถนน ตกแต่งพื้นสนามหญ้า , ทางเดินแท่งรางตัวยูระบายน้ำ ทิ้งริมขอบฟุตบาท , วายเมท, วายไวร์เม ช, พร้อม ฟรมช่องระบายน้ำ, ลวดเหล็กฉีกพับฉลุเจาะรู, เหล็กยืดคาร์บอนไฟเบอร์, ลายตีนเป็ดไก่, รางระบายน้ำฝน, ขั้นบันไดกันลื่น, ราวกันตก, มินิตะข่ายกันกลิ่น, บล๊อคปูถนน မျက်နှာကျက်ဖွဲ့စည်းတည်ဆောက်ပုံကိုဆိုင်းငံ့ภายนอก, ตกแต่งบ่อปลาคราฟ, ภูมิทัศน์, กระเบื้อง, ปูพื้นเครื่องจักรยกระดับ, ปรับเปลี่ยนฮวงจุ้ย, DIY ติดตั้งง่ายด้วยตัวเอง, ซื้อที่ใหนราคาเท่าไรလေဝင်လေထွက်ကင်, Splashboard / Weatherboard / Slat အမှတ်တရ Panel များနေကာလိုက်ကာ / Trellis အရိပ်, အရောင်အသွေးစုံသောအထွေထွေ Sun က Screen ကို Partition ခွဲ, Anti-Bird ကိုအဆက် rol ခွငျထော, Mini ကိုအလှဆင်ခြစ်ကုလားကာ, ပန်းပုဇယားကွက်အဖုံးဆဲလ်မျက်နှာကျက်လျှောက်လွှာဖွင့်လှစ်ခဲ့: အခန်းထဲမှာ, စူပါမားကတ်, ကျောင်း, စင်္ကြံ, အိမ်သာရေချိုးခန်းကအခန်း, ဆေးရုံ, Re-အလှဆင်အကျင့်ကိုကျင့်တွေ့ဆုံ, ရုံးနေရာတွေ, ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่านรั้วราว แผงกั้นพาร์ ทิชั่นหลังคากันสาดระแนงบังตาตะ ข่ายบานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง , แผงระแนงด้านนอกบังตาหน้ากากตึกตะแกรง กั้นช่องแสงบังไฟ , โคมติดลอยตะแกรงฝังฝ้าทีบาร์, แผ่นฝ้าเพดานแบบเกี่ยวแขวน, ฉากฝาผนังเบา ม่านโปร่งทึบแสงตกแต่งเอนกประสงค์กันสา บังตาระแนงบานพับเฟี๋ยมซุ้มไม้เลื้อย รับลม , ตาข่ายป้องกันคลุมนก, แผ่นกั้นขับไล่นกงูกระรอก, แผงแบ่งกั้นสั่งประกอบดีไลท์, โพลีคาร์บอเนตไวนิล, กั้นออฟฟิศสำนักงานห้องน้ำ, ระเบียงหน้าบันไดแผ่นลายฉลุ หลายขนาดฝ้าตกแต่งปิดงานระบบแอร์ สายไฟ , กั้นห้อง, คุณภาพสูงเกรดเอดีไซด์สวย หรูคู่อาคาร GFRP Composite စိန်ထိပ်တန်း Manhole (ฝาตะแกรงทึบปิดบ่อครอบท่อพัก ไฟเบอร์กล๊าสกันลื่ Checker ပြားမျက်နှာပြင်မျက်နှာဖုံးများ น) www.chancon.co.th အထူးကု Solutions ဆန်ခါနှင့်အပုံ installation ကို: အဆောက်အဦးအပြင်က Round ရင်ပြင် Rectangle, စက်ဝိုင်းမြို့ပတ်, ရိုးရှင်းသော Culvert Gully, Tile မြှောင်ဆဲလ်မျက်နှာကျက်ခြစ်, Pass ကိုလမ်းမြေအောက်ခန်းလမ်းဘေး, Manhole ချိတ်ပိတ်ပလပ်စတစ်ဇယားကွက်ခင်း, လက်ပေါက်ကိုလုပ်ကြံ Lifter, ပိတျဆို့နတေဲ့အင်တုံ, လူနေထိုင်ရာတုတ်ကျင်း သို့ဖြစ်. ရေဆင်းစနစ်ကိုပြုပြင်ခြင်းဆဲလ်ထွက်ကိုရှင်းလင်း, ခြံဝင်းသို့ဝင်ကြမ်းပြင်ပန်းရေချိုးခန်းယိုစီးခြစ်, အပ်ချုပ်သူ, စီးပွားရေးကျဆင်းမှုဖုံး, ပိုက်ဖမ်းရုတ်သိမ်းရေးကျဇယား Grey ကသံ, အစားထိုးသံမဏိ, Hybrid ကို Wood ကသစ် WPC ဖိုင်ဘာဘိလပ်မြေ, Checker ဘဲပန်းကန်, Fittings, Casting ပိုးဧရိယာအစားထိုးသန့်ရှင်းရေး, ပေါက် box ကိုဖယ်ရှားခြင်း, ပိတ်ပင်တားဆီးမှုပန်းရံခင်းယူနစ်, ပန်းကန် drainer, Channel ကိုဖောက်တံ, သင်္ဘော, လေဝင်လေထွက် Valve, Filter ကို, ရေကူးကန်, စုပ်စက်, သင်္ဘော, အကျင့်, ချေးခုခံဘောင်, ရာဇမတ်ကွက်, မိုးသေနတ်သမားရေအမှိုက်ပုံးထဲထိန်သိမ်းဥ သေတ္တာကင်ပျံ့ Divide Lighting Aquarium Panel ကို, လေပြန်နှင့်အပေါက်တွေများအတွက်အဖြူရောင် Polystyrene ဥသေတ္တာ။ ตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟอุปกรณ์ตกแต่ง ตู้เลี้ยงปลาสวยงาม EggCrate အလင်းပြန်မှုမျက်နှာကျက်အသားကင်အလင်းပေးခြင်းမျက်နှာပြင် Filter ကိုမီဒီယာပျံ့ Panel ကို, DIY Abstract ပလတ်စတစ်ပစ္စည်းဘုတ်အဖွဲ့ရေကန်အဏ္ဏဝါ Aquarium, HVAC လေကြောင်းအားနည်းချက်ကို acrylic ပြန်လာ / နှစ်ချက် deflecton နဲ Grid Louver, terrarium vivarium ใช้สำหรับสร้างเป็นแผง ตะแกรงเพื่อกั้นช่องไฟกรองแสงจากหลอด แอลอีดี / ฟลูออเรสเซนต์ (/ အလင်းပြန်မှုဦးဆောင်ပြီး) แผงฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่านระแนง บังตาหน้ากากกรองช่องลมแผ่นบานเกล็ดรูระบายอากาศครอบคลุมปกปิดงานระบบไฟฟ้าประดับอาคารแผงกั้น บ งไฟตกแต่งตู้โชว์สินค้าใช้ทดแทน ฝ้าเพดานอลูมิเนียมระบายอากาศใช้เป็นอุปกรณ์ตกแต่งสำหรับเลี้ยงปลาสวยงามทำแผงกั้นแบ่งห้องโครงสร้างผนังบ่อตู้ภาชนะเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำกุ้งกบซาลาแมนเดอร์ FRP ထုတ်ကုန်များ, GFRPS အလှဆင်, Landscaping ပြင်ပဥယျာဉ်ကြီးသစ်ပင်ခြစ်, သစ်ပင် Ring ကိုကာကွယ်စောင့်ရှောက်မှုအန္တရာယ်ကင်းရှင်းရေးစောင့်တပ်ဖွဲ့ခြစ် Paver Frame ကဖုံးလမ်းသွားလမ်းလာ, လမ်းမကြီးလမ်းအတွက်, Glass ကို Fiber စစ်ကူသံဘောင်များကို Polymer အမျိုးအစား, စစ်ကူဖန်မျှင်ထည်တစ်ခုလို့ဆိုရမှာပါ, Composite အဆောက်အဦးပစ္စည်းများ, ဗီနိုင်း Ester စေး, အမြစ်ပင်စည် bollards ပင်သင်္ချိုင်းတွင်းထဲသို့လမ်းဘေးကင်းလုံခြုံမှုပန်းပု မဟုတ်တဲ့, ပုံသွင်း, pultrusion, pultuded welded bearing bar ကိုဝင်းခြစ်ဖုံးအုပ် profile များကို, ကေ့လှေကား, လှေကားအုံနင်း nosing, ရှေ့လျှောက်လမ်းပေါ်မှာနှစ်ချက်ကားဂိုဒေါင်အခင်း, တုတ်ကျင်းအဖုံးများ, မြောင်းများအတွက်ဆန့်ကျင်စလစ်နှစ်စီးမတော်တဆဖြစ်လှေကား, ကျယ်ပြန့်ခြေလှမ်း, နင်းအဖုံးများ, Handrail, အခြေခံအဆောက်အဦးပုံသွင်း, စံပြ, အန္တရာယ်ကင်းရှင်းရေးသတ္တုခြစ်, အကြီးစားတာဝန်ဆုပ်ကိုင် Struts Channel ကို, ဖောက်ထား Air ကိုစီးဆင်းမှုလူမီနီယံကင်, Yard လွှတ်ဆင်းလမ်း Edging အောကျခံခုံ Expanded , ဘားသံမဏိ serrated ကာဗွန်, ဝတ်, မီဒီယာထောက်ခံမှု, လေကွက်, လက်ရန်း, multi ဇယားကွက်, ဖုံးအုပ်ခြင်း, ခွက်, gritted, minimesh, သစ်ရွက် polyester စေး, Palette Partition ခွဲတံခါးပေါက်ကို Windows, စစ်ဆင်ရေးပလက်ဖောင်း, ပေါက်ကွဲမှုဖြစ်အထောက်အထားကြမ်းပြင်, နယူးစိတ်ကူးဆန်းသစ်တီထွင်ဒီဇိုင်းဆက်စပ်ပစ္စည်းမျိုးတွင် components, ဗိသုကာနှင့်စက်မှုကုန်းပတ်, လမ်းသွားလမ်းလာ Bridges စနစ်, တန်တိုင်း dock ကိုတံခါးခုံ, ခြံစည်းရိုး, ပတ်ပတ်လည်ပြွန်, ပိုက်စာရွက်များ, ထောင့်, ဝါယာကြိုးကွက်, သင်္ချိုင်းတွင်းထဲသို့ sump, အပေါ်ယံပိုင်း, Polyurethane ကွန်ကရစ်, ပိုလန်, Epoxy မိမိကိုယ်ကို level, ကြမ်းပြင်နံရံ, ကာဗွန်ဖိုက်ဘာ, ကြမ်းပြင်ခိုင်မာစေ , grouting ရေစိုခံ, ရေဆိုးကုသမှုစိုစွတ်အအေးခံမျှော်စင်, ကော်လံ, လမိုင်း, သတ္တု, လူမီနီယမ်ဖွဲ့စည်းမှု, သိမ်းတန်း, စပယ်ယာ, လသာပေါက်ဆောက်လုပ်ရေး, polycarbonate, ပလပ်စတစ်, acrylic, UPVC, ABS, PS PC, ထူးခြားဆန်းပြားပေ, Flat စာရွက်များ, စ, ဆန့်ကျင်ခရမ်းလွန်တည်ငြိမ်, အလှဆင်အစိုင်အခဲစာရွက်များ, မြောင်း, မြောင်း, ပရော်ဖက်ရှင်နယ်ထည်အားဖြင့်မိန့်ထား, ရေပူ, m2 နှုန်းအလေးချိန် Tinplates Electro Forge ရဲ့အားပေးမှုဖြစ်စေခဲ့ပြီး, ကြေးဝါသွပ်, ထောက်ပံ့ရေး, စားနပ်ရိက္ခာအဆင့်နှစ်ပြီးသော အရောင်းအဘို့ရှုထောင်, တရုတ်လုပ်ဝန်စားပွဲပေါ်မှာဖြတ်တောက်ခြင်း, ကားရောင်းဝယ်ရေး, စက်မှု, ပေးသွင်း, Foundry, GMP, HACCP, ISO ကို 1400, 900, FDA က Approved, သတ်မှတ်ချက်စျေးနှုန်း catalog ခြား, Infosoft
CHANCON ကိုယ်ရေးမှတ်တမ်းအကျဉ်း / ผลิตภัณฑ์ของ บริษัท แชนคอน แชน คอนผู้ผลิตที่เชี่ยวชาญเฉพาะด้านระบบ งานฝาตะแกรงระบายน้ำแผ่นปูพื้นทางเดินทางลาดชันตะแกรงดักขยะข้างฟุตบาทตะแกรงขั้นบันไดแผ่นพื้นยกระดับน้ำหนักเบาฝาบ่อชำระล้าง ฝาท่อปิดบ่อพักสำเร็จรูปแผ่นพื้น ในลานผลิตเอนกประสงค์แผ่นรองปูรอบเครื่องจักรแผ่นทางเดินด้านบนระบบบำบัดน้ำเสียป้องกันการสึกกร่อนจากทั้งสนิมและสารเคมีประเภทของตะแกรงและฝาบ่อสำเร็จรูป ခြစ် Manhole Cover ကျွမ်းကျင်သူအထူးကု 1 ။ polypropylene (PP) ပလတ်စတစ်ဆန်ခါพลาสติกสำเร็จรูปตะแกรง ตะแกรงพลาสติก PP ทางเดินระบายน้ำน้ำหนักเบารับแรง คนเดินราคาถูกกว่าเหล็กเหมาะสำหรับใช้ในพื้นที่ชื้นสัมผัสน้ำ ี่ร่มงานจัดสวนวางหินกรวด บ่อปลาคาร์ฟคอนโดมิเนียมหมู่บ้านจัดสรรรอบโรงงาน 2. ကို ABS ရေကူးရေကန် spa လျတ် Draianage ခြစ်ပုံသွင်းထားน้ำล้นรอบตะแกรงสระว่ายน้ำ ตะแกรงพลาสติกสำเร็จรูปကို ABS มี 2 ขนาดมาตรฐานกว้าง 25cm ။ และ 30 စင်တီမီတာ။ มี 2 เกรดคุณภาพให้เลือกใช้งานน้ำหนักเบา ไม่เป็นสนิมรับแรงคนเดินผ่านราคาถูกที่สุดเหมาะสำหรับใช้ในที่ร่มรอบสระว่ายน้ำบริเวณที่ไม่มีรถวิ่งผ่านแกนคู่สามารถใช้กับสระรูปทรงโค้งวงรีได้ดี 3. Hotdip (HDG ။ ) သံသတ္တုသံမဏိခြစ်ตะแกรงเหล็กแผ่นเชื่อมชุบกัลวา ไนซ์สำเร็จรูป အားပေးမှုဖြစ်စေခဲ့ပြီး เนื้อผลิตจากเหล็กแผ่นนำมาเชื่อม เข้ากันด้วยระบบ CO2 စက်ရုပ်အားပေးမှုဖြစ်စေခဲ့ပြီးเป็นตะแกรงเหล็กจุ่มร้อนชุบဟော့ Dip ทำให้เหล็ก ลอมกันสนิทกว่าเชื่อมด้วยมือคน แล้วนำไปชุบ HDG ข้อดีคือรับแรงได้สูงกว่าวัสดุ ทุกชนิดส่วนข้อเสียคือเป็นสนิมได้และมีโอกาสถูกโขมยขนาดมาตรฐาน 25x100cm ။ และ 30x100cm ။ 4. FRP ဖန်မျှင်ထည်ကင် / မှိုခြစ်ตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสเสริมแรงผสม เรซิ่น “ตะแกรง FRP” ใช้ทดแทนตะแกรงสแตนเลส / อลูมิเนียมผลิตจากเส้นใยไฟเบอร์ ผสมเรซิ่นน้ำหนักเบารับแรงได้สูงทนสารเคมี ไม่เป็นสนิมทนแสงခရမ်းလွန်แสงแดดไม่แตกร่อนหรือผุกร่อนขโมย ไม่ต้องการบำรุงรักษาง่ายอายุการใช้งาน 50-100 ปีเป็นวัสดุทางเลือกใหม่เลือกสี ให้เข้ากับพื้นได้ตามต้องการแผ่นมาตรฐานขนาดใหญ่ 1.5x4M ။ เหมาะทำแผ่นพื้นยกระดับหรือสามารถ สั่งได้ทุกขนาดตามที่ลูกค้าต้องการได้รับประกัน 3-5 ปี 5. တားဆီးရန် သို့ဖြစ်. ရေဆင်းစနစ်ကိုပြုပြင်ခြင်းခြစ် Scupper ตะแกรงดักขยะใบไม้ในคันหินด้าน ข้างริมฟุตบาท (Drive ကိုအမြင့် Way ကိုခြစ် drain) ผลิตจากเหล็กหล่อเหนียว ออกแบบเพื่อใช้เป็นตะแกรงดักแยกเศษ ขยะดักใบไม้คันหินด้านข้างริมฟุตบาทถนนไฮเวย์ตามมาตรฐานเทศบาลกรมโยธาธิการและผังเมืองกรมทางหลวงชนบทและกทม ။ 6. ကျဇယားသံ Manhole Cover ฝาปิดท่อเหล็กหล่อเหนียวသို့ကာစ် ผลิตจากวัสดุเหล็กหล่อเหนียว (ကျဇယားသံ Cast သုံးရန်) ผลิตตามมาตรฐาน EN124 มีผลทดสอบจากสถาบันรับรองคุณภาพใน เมืองไทยเลือกได้หลายเกรดคุณภาพตั้งแต่ 2-40 ตันมีทั้งรุ่นที่ มีบานพับและตัวล็อคป้องกันขโมยติด ตั้งและบำรุงรักษาง่ายราคาขาย 1 ชุดประกอบด้วยตัวฝาพร้อมเฟรม 7. FRP Manhole Cover บ่อพักไฟเบอร์ฝาเสริมแรงพร้อมเฟรม ผลิตจากวัสดุไฟเบอร์เสริมแรง FRP ได้ าตรฐาน EN124 ไม่เป็นสนิมรับแรงได้เหมือนเหล็กหล่อ เหนียวเลือกได้ตั้งแต่ 2-40 ตันสวยงามเข้ากับธรรมชาติไม่เป็นที่ นิยมในตลาดรับซื้อของเก่าไม่มีปัญหาโดนขโมย 8. ဥသေတ္တာကင်ပျံ့ Divide Lighting Aquarium Panel ကိုตะแกรงกั้น แสงบังไฟช่องอุปกรณ์ตกแต่งตู้เลี้ยงปลาสวยงาม ตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟกรองลมระบายอากาศแผงระแนงบังตาหน้ากากอาคารใช้เป็นอุปกรณ์ประดับตกแต่งสำหรับเลี้ยงปลาสวยงามทำแผ กั้นแบ่งห้องโครงสร้างผนังบ่อตู้ภาชนะ เพาะเลี้ยงสัตว์น้ำกุ้งกบซาลาแมนเดอร์ 9. PegBoard ပြရန် Tools များစင်ပေါ် Hooks ฉากผนังกั้นแผ่นกระดานเพ็กบอร์ดเจาะ รูติดผนังแขวนเก็บเครื่องมือช่าง # โรงงานผลิตจำหน่าย Pegboard กระดานบอร์ดแผ่น อลูมิเนียมเหล็กไม้เจาะรู ยึดติดผนังตกแต่งบ้านห้องครัวโรงงานสไตล์ စက်မှုဇုန်, # อุปกรณ์ที่ใช้กับชั้นวางเหล็ก Pegboard Display ကိုချိတ်စင်ကြိုးကွင်း Store မှာ Tools များ Organizing, # แผ่นกระดานไม้เหล็กแผ่นพับขึ้ รูปเจาะรูสำหรับแขวนสินค้าเครื่องใช้ ติดผนัง Tools များ Holder သိုလှောင်ဆင်ခက်ဘုတ်အဖွဲ့ 10. FRP လှေခါးထစ်ကိုနင်းနှာခေါင်းအဆင့်ဖုံးကာကွယ်ပေးသူปิดจมูกขอบแผ่นมุมคิ้วแผงครอบบันไดกันลื่นไฟเบอร์กล๊าส แผ่นปูพื้นกันลื่นไฟเบอร์กล๊าสปิดจมูก ขอบมุมคิ้วแผงครอบบันไดออกแบบมา ให้ทดแทนแผ่นพลาสติกกันลื่น ပလတ်စတစ်ဖျာพื้นยางบล็อคยางกันลื่นกันกระแทก ยางดักฝุ่นยางกันลื่นกันหกล้มในห้องน้ำในครัวยางกันลื่นแบบมีรูระบายน้ำยางปูพื้นฟิตเ สสนามเด็กเล่นสวนสาธารณะโรงเรียนสถาน ออกกำลังกายทั้งกลางแจ้งและในร่ม 11. HDG / သံမဏိခြစ် Anchor ဖုန်းများအတွက် Clip Clamp Lock ကိုစွဲစေ Fastener อุปกรณ์ตัวคลิปล็อคยึดจับแผ่นตะแกรง เหล็กชนิดแสตนเลส / เหล็กชุบซิงค์ပီပြင်ကုန်းနှီးပူးတွဲ ทนสนิมสังกะสีโดยส่วนมากแล้วคลิปล็อกแสตนเลสใช้สำหรับยึดแผ่นตะแกรงไฟเบอร์กล๊าสหรือแผ่นงานแสตนเลสส่วนตัวล็อคที่ทำจากเหล็กชุบซิงค์ออกแบบมาให้สำหรับยึดแผ่นตะแกรงเหล็กเข้า ับฐานรองด้านล่างโดยสามารถ ปรับระดับแนวการยึดได้ทั้งสองแบบใช้งานคล้าย ๆ กันโดยลูกค้าสามารถเลือกแต่ละแบบให้เข้ากับช่องรูของตะแกรง (Size ကို mesh) และพื้นที่ที่ต้องการนำแผ่นตะแกรงไป ติดตั้ง 12 ။ သစ်ပင်စောင့်တပ်ဖွဲ့ခြစ် Paver Frame ကဖုံးกรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้มีทั้ง แบบตัวต่อและสำเร็จรูป FRP သံမဏိသံပလတ်စတစ်နဲ့ Big Tree Ring ကို / စောင့်တပ် / ခြစ်သင်္ချိုင်းတွင်းထဲသို့လမ်းအန္တရာယ်ကင်းရှင်းရေးခြစ်ဖုံး Frame ကပံ့ပိုးမှုกรอบตะแกรงปกป้องรอบโคนต้นไม้สำเร็จรูปใช้ สำหรับงานตกแต่งพรวน ด นให้ดูแลรดน้ำถึงรากแก้วได้ง่าย ทั้งยังเป็นการป้องกันรากแก้วกรณีมีรถวิ่งผ่านได้นิยมใช้กันมากในงาน မြေဥယျာဉ် Scape งานภูมิสถาปัตย์มี ความเหนียวแข็งแรงทนทานหรือใช้เป็นตะแกรงลานจอดรถทดแทนบล็อกตัว หนอนบล็อคปูถนนตกแต่งพื้นสนามหญ้า สำเร็จรูป 13. FRP ဖိုက်ဘာမှန်စိန် Checker ပြား Manhole Cover ခြစ်ฝาทึบปิดบ่อครอบท่อพักระ บบำบัดน้ำเสียไฟเบอร์กล๊าสกันลื่นสำเร็จรูป စိတ်တိုင်းကျမဆိုအရွယ်အစားအဘို့မှာထား FRP Manhole Cover ခြစ် ( ) เทคโ โลยีใหม่ล่าสุดของฝาปิดบ่อ พักระบายน้ำไฟเบอร์กล๊าสสั่งผลิตตัดได้ทุกขนาด (အပ်ချုပ်ဆိုင်စေ) รับสินค้าได้ทันทีภายใน 2-3 วันน้ำหนักเบาไม่เป็นสนิมผุกร่อน ตลอดอายุการใช้งานติดตั้งสะดวกเปิด ฝาบำรุงรักษาง่ายออกแบบมาทดแทนแผ่น ฝาเหล็กลายตีนเป็ดฝาบ่อเหล็กหล่อรุ่นเดิม 14 မျက်နှာကျက် Trellis အရိပ်ကင်: ระแนงบังตาหน้ากากแผงตึกตะแกรงกั้นช่องแสงบังไฟตกแต่งตู้ปลา ฉากแผ่นฝ้าเพดานผนังม่านรั้ ราวแผงกั้นพาร์ทิชั่นกันสาด ระแนงบังตาบานพับเฟี้ยมซุ้มไม้เลื้อยกำแพง : လေဝင်လေထွက်ကင်ဆိုင်းငံ့မျက်နှာကျက်ဖွဲ့စည်းတည်ဆောက်ပုံ, Splashboard / Weatherboard / Slat လိုက်ကာ / Trellis အရိပ်, အမှတ်တရ Panel များနေကာ, အရောင်အသွေးစုံသောအထွေထွေမျက်နှာပြင် Partition ခွဲ Anti-Bird ကိုထိန်းချုပ်ရေးခွငျထော, Mini ကိုအလှဆင်ခြစ် ကုလားကာ, ပန်းပုဇယားကွက်အဖုံးဆဲလ်မျက်နှာကျက်ဖွင့်လှစ်ခဲ့ 15. FORMWORKS / Form ကိုတွဲချည်ဆက်စပ်ပစ္စည်း System ကို စစ်ကူတစ်ခုလို့ဆိုရမှာပါအမှတ်တရကြမ်းပြင်ကွန်ကရစ်အဆောက်အဦးဆောက်လုပ်ရေး FORMWORKS ဆက်ဆံမှုသစ်လက်သမားဒီဇိုင်းစနစ်များအတွက်: DYWIDAG လည်စည်းလှံတံเหล็กที่มีเกลียวตลอดเส้น (ไทร็อด) + WingNut (วิงนั ท) + ရေအဆို့ + သံမဏိကန်တော့ချွန် / Hole Spacing ဖန်မျှင်ထည် FormTies / ငြမ်းစျေးနှုန်းပေးသွင်းอุปกรณ์ยึดแบบชนิดแรงทนดึงสูง สามารถใช้กับงานแบบหล่อ คอนกรีตทุกชนิดเช่นกำแพงกันดินใช้ กับงานคอนกรีตขนาดใหญ่ประกอบด้วยเหล็กยึดแบบฟอร์มทายไทน์ , วิงนัท, ข้อต่อกันน้ำ, น็อตหกเหลื่ยม, น็อตล็อค, ข้อต่อตรง, เชียร์โคน, แคล้มป์ สปริง, แคล้มป์ลิ่ม, พลาสติกโคนนั่งร้านเหล็กประกับโพลี โคน
ကို ABS Spa ရေကူးလျှံခြစ်ตะแกรงระบายน้ำสำเร็จรูปแผ่นฝาปิดตะแกรง ระบายน้ำล้นรอบขอบสระว่ายน้ำ (สีขาวครีม) ကျွန်ုပ်တို့၏ GratingsIs ဂရုတစိုက်ပေါင်းစပ်ဖို့ဒီဇိုင်း ယင်း၏ High မှ mounded ပစ္စည်းများနှင့်ဆေးထိုး၏အစွမ်းသတ္တိကို ကုန်ပစ္စည်းရဲ့သက်တမ်းရှည်အောင်ဖို့နဲ့စင်္ကာပူကုန်ထုတ်လုပ်မှုစွမ်းအားနှင့်စံချိန်စံညွှန်းဘုတ်အဖွဲ့ကစမ်းသပ်ပြီးကြောင့် 500kg ထက်ပိုပြီးခံနိုင်ရည်နိုင်အဖြစ် st အရည်အသွေးနှင့်စွမ်းဆောင်ရည်။ specification, ရုပ်ပိုင်းဆိုင်ရာအိမ်ခြံမြေနှင့် Feature ကို: Acrylonitrile Butadiene Styrene (ABS), ခက်ခဲကြမ်းတမ်းတာရှည်ခံခြင်းနှင့်အလင်းအလေးချိန်မြင့်မားဝန်, အမြင့်သက်ရောက်မှုအစွမ်းသတ္တိကိုသံချေးအခမဲ့ဒဏျခံ, ကို Maintenance အခမဲ့, မဟုတ်သောစလစ်မျက်နှာပြင်, Anti-ချေးနေရောင်ခြည်မှ (ခရမ်းလွန်) တစ်ဦးကတစ်ခုတည်းဘားတောင်ပို့ကိုတိုက်ခိုက်ဖို့ တစ်ဦးချင်းစီဘက်မှာသော့ခလောက်နှင့်အခွံမာသီးအချင်းချင်းသင့်လျော်အားဖြင့်ပူးပေါင်းခံရဖို့အတူ။ ဒါဟာပတ်ပတ်လည်ထောင့်, 45 ပေးသောပူးတွဲ၏ချိန်ညှိထောင့်အားဖြင့်ဒီဇိုင်းများမဆိုကြင်နာဖို့ဖွဲ့စည်းနိုင်မည်နည်း ပူးတွဲ 90? ပူးတွဲခြင်းနှင့်ဖြောင့်ပြေး။

 

 

 

 

 

 

 

 

ဆန်ခါ Manhole အထူးကုရဲ့ပရီမီယံ | ဖိုင်ဘာဖန်, အဆင်သင့်ရေကန်ပတ်လည်မှာပလပ်စတစ်လျတ်ယိုစီးဆန်ခါသံမဏိဆန်ခါ။ FRP-ဖန်မျှင်ထည်သံမဏိပလတ်စတစ်ဆန်ခါ | အဖုံး manholes သံရဆေိုးအဖုံးကိုသွန်းလေ၏။ ကြမ်းပြင် Mat နေသောလူသွားလမ်း။ ကျဇယား-သို့ကာစ်-သံ MANHOLE မျက်နှာဖုံး | ရေကူးလျှံ သို့ဖြစ်. ရေဆင်းစနစ်ကိုပြုပြင်ခြင်း Gully မြောင်းခြစ် | optional ကိုသော့ခတ်ကလစ် Clip Clamp Lock ကိုပီပြင်ကုန်းနှီးပူးတွဲဖုန်းများအတွက် Anchoring အဆိုပါဆန်ခါပန်းကန်လုံလုံခြုံခြုံ စွဲစေ Fastener ဘားသံမဏိခြစ် | ဆန်ခါထောင်ချောက်စွန့်ပစ် သို့ဖြစ်. ရေဆင်းစနစ်ကိုပြုပြင်ခြင်းခြစ် Curbed အဆိုပါလမ်းဘေးတစ်လျှောက်ထိန်းချုပ်လိုက်ခြင်းခြမ်းထွက်ခွာမည်။ Scupper | အစွန်းတိဖုံး panel ကိုလှေကားကျော်ကသင်၏နှာခေါင်းကိုဖုံးလွှမ်း | ဥသေတ္တာ panel ကိုလိုက်ကာကင်အလင်းကိုအရိပ်အလင်းအိမ်အတွက်ငါးမွေးကန်ကိုအလှဆင်မျက်နှာဖုံးလုပ်ကွက်ခွဲခြား slat ။ စာရွက်အခင်းမျက်နှာပြင်စလစ်ဖိုင်ဘာဖန် FRP လှေခါးထစ်ကိုနင်းနှာခေါင်းအဆင့်ဖုံးကာကွယ်ပေးသူ: FRP ဆန့်ကျင်စလစ်ဖြတ်ပိုင်းပုံစံ Gritted ပြား sheet | သံမဏိဖောက်ထားသောမြို့ရိုးချိတ်ဝါယာကြိုးချိတ် bracket ကဖောက်ထား Pegboard Hook စင်ပေါ်သိုလှောင် Tools များယူပြီး၏ Winnipeg ဘုတ်အဖွဲ့ပျဉ်ပြား။ kit, diy |  Www.chancon.co.th | Http://GratingThai.com | Http://GratingThai.co.th | အတွက် http: ။ // ဖိုက်ဘာမှန်ဆန်ခါ – ဦးထုပ်သံမဏိပိုက်ထုပ် pitting com | လိုင်း @: @ ။ iCHANCON / LINE (ID): iCHANCON | မိုဘိုင်း (အရောင်း): 081 932 7894, 061 647 0184-6 လျ: 02 451 0780-1 ။

Vietnam Language

ABS Spa Bể tràn thoát nước Gully Gutter Grating ABS Spa Bể tràn thoát nước Gully Gutter Grating nhà sản xuất và nhà phân phối của Vương khối grate thoát Đánh giá. Bao gồm các tấm nướng đập tràn cạnh hồ bơi ABS, PVC.
cống tràn lưới xung quanh hồ bơi.** Được thiết kế để được sử dụng với ngâm vườn trong nước không bị rỉ sét, có hóa chất chống nấm. Và kén bảo vệ tia cực tím Một đường sắt nắp xung quanh đài phun nước. Một lỗ nhỏ có thể được rải sỏi đá hàng đầu. Đối với hệ thống thoát nước tốtBán-4-tốt nhất của ABS Overflow lỗ Yüzme Grating sàng tràn cống xung quanh hồ bơi kích thước có thể được sử dụng để tạo thành một nổi tròn. Rây rây tràn cạnh hồ bơi hoặc xung quanh hồ bơi. Được làm từ nhựa ABS với 2 tiêu chuẩn 25cm chiều rộng. Và 30 cm. Có hai loại chất lượng để sử dụng trọng lượng nhẹ, không ăn mòn được sử dụng để thắp sáng xung quanh hồ bơi để giữ cho nước chảy ra khỏi hồ bơi. Chảy vào hệ thống lọc nước rất đơn giản : 1) rack, nhựa ABS, thiết kế đặc biệt cho sức mạnh và sử dụng nó cho nhiều điều kiện. Được sử dụng để mở tấm đòn bẩy. Slab vỉa hè trên ao cá chép. Grill máng xối thoát nắp xung quanh ngôi nhà, căn hộ, trường học, nhà máy, sân vận động xung quanh hồ bơi 2) sử dụng cho cảnh đắm mình trong nước không làm rỉ sét, đã đặt chống nấm. Và kén bảo vệ tia cực tím Một đường sắt nắp xung quanh đài phun nước. Một lỗ nhỏ có thể được rải sỏi đá hàng đầu. Đối với hệ thống thoát nước tốt, 3) kích thước của độ rộng Grating tràn từ 25cm và 30cm có thể được sử dụng như một đường sắt khung hoặc một đường cong hồ bơi hình chữ nhật (Mẫu Tự do Gutter), 4) là màu tiêu chuẩn. Trắng (White Kem Màu), một thanh kết nối thứ hai và lớp thứ hai để sử dụng. Cả hai phiên bản bền và ngoài dày của ngân sách. Bể bơi tràn thoát nước Grating

 

 

Bể tràn thoát nước Ngang Grating Bìa lưới rây để lấy nước từ các hồ bơi. Tràn lưới xung quanh hồ bơi.
Rây rây tràn cạnh hồ bơi hoặc xung quanh hồ bơi. Nhựa ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) Ngang Grating ổn định chống lại các tia UV là khác nhau từ nhựa thông thường. Với sức mạnh, dẻo dai, độ bền va đập tốt. Và không sọc ngà bóng với 2 kích thước đầy đủ, chiều rộng 25cm. Và 30 cm. Có hai loại chất lượng để sử dụng trọng lượng nhẹ, không làm rỉ sét, nhưng đã được tối thiểu. Nếu mặt trời mọc Vấn đề này đã chia khung giá rẻ nhất Thích hợp cho sử dụng trong nhà Xung quanh hồ bơi Trong trường hợp không có một chiếc xe chạy qua một đẹp, bền, để lắp đặt ở rìa của hồ bơi để giữ cho nước chảy ra khỏi hồ bơi. Có thể được để ráo nước vào hệ thống thoát nước để vào nước một cách dễ dàng. Có thể được sử dụng như một đường sắt khung hoặc một hồ bơi hình chữ nhật đường cong hình chữ (miễn phí hình thức máng xối) cũng có thể được sử dụng thay cho thép grating. Để ráo nước xung quanh ngôi nhà mở trại chăn nuôi hợp hành lang sàn lối đi bộ nhưng không giới hạn  tràn sàng xung quanh các cạnh của hồ bơi.  SwimmingOverflowGrating
• Chancon Kênh Grating làm đặc biệt, polyethylene mật độ cao và điều trị cho sự đề kháng với ánh sáng cực tím, Chancon Kênh Grating là phù hợp để sử dụng ngay cả trong những vùng khí hậu khó khăn nhất. Điều này. chất liệu độc đáo sản phẩm thiết kế để chịu hiệu ứng của mọi Pool Hóa chất sẵn Hôm nay – mùa này sang mùa Chancon kênh Grating được cung cấp trong 25mm Độ dày Như chuẩn Ví hoặc Strength tối ưu và độ bền.. • The bề mặt đặc biệt mô hình chức năng đầu ra Đảm bảo An, chống trượt chức năng bề mặt và dễ chịu Appearance ,. Trong khi còn lại dễ dàng để làm sạch. • Cung cấp Như thành phần riêng mà chỉ đơn giản clip lại với nhau cho một nhanh chóng và hộp cài đặt dễ dàng. Hệ thống này cũng cho phép truy cập nhanh đến kênh Đối, kiểm tra nếu yêu cầu. • các màu sẵn có lựa chọn của 2 Widths (250mm / 300mm) Và 2. phong cách (ví thẳng hoặc hồ sơ cong), các Chancon chuẩn loạt các kênh Sàn lưới phục vụ tràn rây – cống rãnh xung quanh hồ bơi / màu Swimming Pool Overflow Grating tiêu chuẩn bao gồm kem (Kem Màu), một thanh kết nối thứ hai lớp một và hai. chất lượng để sử dụng Cả hai phiên bản bền và ngoài dày của ngân sách.tràn sàng xung quanh các cạnh của hồ bơi.  SwimmingOverflowGrating

 

ABS1: Sàn lưới Overflow lỗ: H = 22.5mm, Type: Standard (. 46 miếng / m, nhựa dày 12,5 mm Phiên bản tiêu chuẩn, cặp vợ chồng đã từng có một hình tròn). tràn sàng xung quanh các cạnh của hồ bơi.  SwimmingOverflowGrating

ABS2: Sàn lưới Overflow lỗ: H = 22.5mm, Type: Standard (. 46 miếng / m, nhựa dày 12,5 mm Phiên bản tiêu chuẩn, cặp vợ chồng đã từng có một hình tròn). tràn sàng xung quanh các cạnh của hồ bơi.  SwimmingOverflowGrating

ABS3: Sàn lưới Overflow lỗ: H = 24.5mm, Heavy một Load (38 miếng / m, dày 15mm nhựa phiên bản dày, một lõi kép với một vòng tròn hình ảnh.). tràn sàng xung quanh các cạnh của hồ bơi.  SwimmingOverflowGrating

ABS4: Sàn lưới Overflow lỗ: H = 24.5mm, Heavy một Load (38 miếng / m, dày 15mm nhựa phiên bản dày, một lõi kép với một vòng tròn hình ảnh.). Rây tràn cạnh hồ bơi Bể tràn Grating.

 

Đặc điểm kỹ thuật của Hồ bơi tràn lưới lưới cống tràn xung quanh các cạnh của hồ bơi.
Lưới cho máng xối tuyến tính được sản xuất với chất lượng cao, PVC cứng nhắc. Đặc điểm của lưới với các yếu tố song song với cạnh của hồ bơi: đó là mạnh mẽ, vững chắc và dễ chịu để đi vào, mà hiệu quả thu thập nước tràn ở rìa của hồ bơi và cung cấp an toàn và vệ sinh tối đa. Hồ sơ chạy hồ bơi Roll-up lưới bằng các thanh lưới chạy vuông góc với chất lượng cao Bể cạnh Material, cực kỳ khó mặc và nhựa tái chế hoàn toàn, với chất hấp thụ tia cực tím., Hoàn toàn không bị ăn mòn và kháng với clo, nước biển và spa nước, Không cần cho bất kỳ bộ phận kim loại. bề mặt kín trên tất cả các bên để cung cấp vệ sinh tối đa. bảo lãnh lưới công suất tải trọng cao và sức bền cơ học.   1. chống phụ gia UV: ngăn chặn nhựa từ vàng do ánh sáng mặt trời;   2. phụ gia chống sốc: đảm bảo độ bền va đập cao hơn;   3. thối chống: kháng lại các vi sinh vật và vi khuẩn chịu trách nhiệm về khuôn mẫu;   4. miễn Cadmium và nhà lãnh đạo;   5. tuân thủ RoHS và REACH tiêu chuẩn, với công thức sinh thái tương thích;   6. Sản xuất tại Xanh PVC.   7. Chứng nhận là chống trơn trượt phù hợp với tiêu chuẩn DIN 51.097.

Hướng dẫn về cách để tạo ra một ABS hồ bơi spa Bể tràn thoát nước Gully Gutter Grating nhà sản xuất và nhà phân phối của Vương khối grate thoát Đánh giá làm bằng khó khăn, ánh sáng ABS bền không bị ăn mòn khung dễ dàng bị nứt. Ngay cả mặt trời trong một thời gian dài, dễ dàng để cài đặt các thiết bị để sử dụng hồ bơi, đặt trên máng xối thoát nước xung quanh hồ bơi để ngăn chặn bụi bẩn rơi vào một vũng nước và nước chảy ra khỏi hồ bơi. Thoát nước vào hệ thống lọc để vẻ đẹp của ao. Và cũng có thể được sử dụng. Lo sợ thép Nhật liền mạch. Hệ thống thoát nước xung quanh ao, bên kia có một lõi duy nhất. Và đối tác lý tưởng cho các hồ bơi và vòng tròn bi-a. Một màu trắng và kem Để tạo ra một hồ bơi cho sức khỏe và hạnh phúc cho bản thân và gia đình họ. Cần phải có một sự hiểu biết của một số hồ bơi. Để có được một hồ bơi và hồ bơi hoàn chỉnh. Bởi vì chung Nếu không có sự hiểu biết một cách. Có thể bị lừa, hoặc che giấu thông tin Để đưa ra quyết định với giá rẻ Ông đề xuất rằng một bộ lọc, máy bơm, thiết bị. các tiêu chuẩn cho việc bơi lội hay không là gì. Hãy xem các chi tiết của các hồ bơi được loại, chủng loại, hệ thống, hồ bơi, lọc, hồ bơi, máy bơm nước, hồ bơi, bất cứ điều gì thất / Máy công cụ cần thiết. 1. hồ cổ phần phổ thông và 1,1 khối như một hồ bơi, vật liệu rất dễ dàng để sản xuất và lắp đặt các bức tường, chẳng hạn như tấm kim loại, sợi thủy tinh, vv, làm cho nó rẻ hơn. Có sử dụng hạn chế. Phần phải thay đổi hồ bơi bê tông 1.2 hồ bơi sử dụng kỹ thuật xây dựng tiêu chuẩn. Nó đã có giá cao hơn thường xuyên sử dụng cao. Dài tuổi thọ 2. hồ bơi và nhà bơi (hồ bơi riêng, câu lạc bộ nói chung) kích thước và hình thức. Theo kiểu bơi cạnh tranh tiêu chuẩn. Sự cần thiết phải thiết lập các quy tắc và tiêu chuẩn 3. hồ bơi được chia thành hai hệ thống, cụ thể là 3.1 hệ thống bằng cách sử dụng Hộp Skimmer Skimmer. Vấn đề nước tràn, bụi bẩn trên bề mặt, các 3,2 hệ thống tràn [Overflow Hệ thống] một tràn hồ bơi chiếm bụi bẩn trên bề mặt của miệng xung quanh rửa bể và lưu hành thông qua một hệ thống lọc trở lại một 4. . thiết bị hồ bơi [bơi thiết bị hồ bơi] để cài đặt trong hồ bơi bao gồm Maindrain [rây dưới cùng của hồ bơi], vòi phun làm sạch sàn nhà hoặc tường, bơi lội, ống đầu cho hút bùn [chân lắp], hộp. tràn [skimmer] hoặc Tràn máng xối nướng [Overflow Grating], thang, hồ bơi [Ladder], đèn dưới nước [100/300 watt Underwater Ánh sáng], bộ vòi phun hoặc bộ dụng cụ cho làm spa 5. Essential dụng / nội thất /. đầu DVD / ghi và thiết lập hút hút bùn, làm sạch, bàn chải đánh bóng ao, thử nghiệm nước, nước, clo – Soda ash – axit hydrochloric, tượng, đài phun nước, trượt, nệm không khí, bàn, ghế, bể bơi trong nhà, một xuồng cứu sinh cống tràn lưới xung quanh hồ bơi. Bể bơi tràn thoát nước Grating  cống tràn lưới xung quanh hồ bơi.
các gratings hồ bơi là linh hoạt. gạch sẵn trong nhiều màu sắc, kích thước và phong cách. Những được sản xuất bằng quá trình ép phun và cung cấp m. kháng aximum thời tiết. Thiết kế độc đáo của các Lưới cho phép cài đặt dễ dàng và xác định chiều dài. Các gratings dễ dàng để làm sạch và duy trì và là UV bảo vệ cho tuổi thọ lâu hơn. Những thể dễ dàng uốn cong trên các góc và cung cấp chống trượt kết thúc Các.. loại có sẵn trong lựa chọn màu sắc khác nhau như theo yêu cầu của hồ bơi. những hạn chế tối đa tràn nước từ một hồ bơi. Đây là những bịa đặt bằng nhựa cao cấp hoặc thép không gỉ với thiết kế cho phép thấm dễ dàng của nước vào một cống được kết nối với. hệ thống thoát nước của hồ bơi. Tính năng đặc biệt Xác nhận thiết kế và chất lượng chống trơn trượt và rất thoải mái quốc tế. có nhiều màu khác nhau UV đối xử Made đồng polymer. có sẵn trong các kích cỡ và màu sắc khác nhau. việc thiết kế tiêm đúc cung cấp cho nó một kết thúc hoàn hảo. Dễ dàng. . để cài đặt và dễ dàng để làm sạch những thể được sử dụng trong cả hai cong và thẳng chiều cao tràn, Width và thời gian: theo yêu cầu của khách hàng Ch. emical và khả năng chống ăn mòn lý tưởng cho các hệ thống tràn của hồ bơi và spa Chúng tôi là nhà sản xuất hàng đầu của Stainless Steel Swimming Pool cách tử Tại Ấn Độ. Chúng được sử dụng để trang trải các kênh tràn xung quanh hồ bơi. Chúng tôi cung cấp bơi gratings hồ bơi trong các kích cỡ khác nhau Bể của chúng tôi. cách tử hồ bơi được sử dụng để trang trải các Overflow kênh (Drain) được xây dựng xung quanh hồ bơi và đảm bảo rằng bơi lội không rơi vào các kênh tràn trong khi nhập Swimming Pool. các cách tử hồ bơi có đủ khoảng trống ở giữa chúng để đảm bảo rằng tràn hồ bơi. nước chảy vào cống tràn mà còn đảm bảo rằng chân của một người không nhận được bên trong nó. cách tử Swimming Pool của chúng tôi được tạo thành từ tiêm đúc nhựa. nhiệm vụ nặng nề và đủ mạnh để chịu sức nặng của nhiều người thiết kế chống trơn trượt và rất thoải mái. có nhiều màu khác nhau Được làm bằng UV xử lý đồng polymer. có sẵn trong các kích cỡ và màu sắc khác nhau. Việc thiết kế tiêm đúc cung cấp cho nó một hoàn hảo. .. Kết thúc Cài đặt dễ dàng và sạch Phù hợp với cả hai cống thẳng và cong Height, Width và thời gian: theo yêu cầu của khách hàng Hóa chất và lý tưởng chống ăn mòn cho hệ thống tràn của hồ bơi và spa.Các hình thức lưới ứng dụng nhựa loại khác của nhựa Grating Application.
Slice nhựa Shannon Airport. Lưới điện được thiết kế. Hiệu quả của các hệ thống thoát nước, nhưng kích thước tối đa của rãnh nhỏ. Phải được thực hiện như sỏi cơ sở, đá nhỏ được sử dụng làm cơ sở cho việc trang điểm hài hòa với thiên nhiên. Với một đơn Một đặc điểm độc đáo bằng sáng chế trên thế giới về hệ thống lưới mạnh mẽ, hệ thống thoát nước, tấm vỉa hè đòn bẩy. Rây tràn cạnh hồ bơi Bể tràn Grating. Lưới nhựa PVC / PP / PE với 2 toàn 25x100cm kích thước. Và 30x100cm. Tải nhẹ tốt hơn cho người đi bộ qua. Nếu mặt trời hoặc các hóa chất thường xuyên. Có thể đã được đóng khung Rẻ hơn so với thép Thích hợp cho nhà sử dụng và làm vườn lối đi Koi Pond chung cư nhà ở xung quanh Rây tràn cạnh hồ bơi Bể tràn Grating. cả hồ bơi và vườn cây ao cá, koi lối đi xung quanh nhà máy cho nhà ở chung cư trong bóng râm. Đi bộ qua sân với 2 25x100cm. Và 30x100cm. Trọng lượng nhẹ, rỉ sét rẻ hơn, nhưng chỉ được đi qua. Nếu mặt trời hoặc các hóa chất thường xuyên. Vấn đề này đã chia khung Nhà máy được thiết kế phiến Sàn lối đi cao PP nhựa lưới cống tràn lưới xung quanh hồ bơi. ứng dụng lưới nhựa tấm ván sàn, lối đi hóa chất công nghiệp mặt trời. Làm bằng thép tốt hơn mà không bị rỉ sét, trọng lượng nhẹ, bảo trì thuận tiện.Bể bơi tràn Grating tràn cống lưới xung quanh hồ bơi.
Copolymer propylen (Polypropylene: PP)  copolymer propylen trông đục. Đục hơn polyethylene. Một mật độ trong khoảng 0,890-0,905, do đó có thể nổi như polyethylene đặc điểm khác tương tự như polyethylene. Các tính năng phổ biến – một bề mặt cứng chống trầy xước, biến dạng không phải là hằng – nó có thể là một bản lề. Rất bền – một chất cách điện rất tốt. Ngay cả ở nhiệt độ cao – các kháng hầu hết các hóa chất. Tuy nhiên, một số hóa chất có thể gây sưng. Hoặc mềm nó – độ dẻo dai ở nhiệt độ khác nhau, từ 105 độ F đến 15 độ F (40 độ C đến -10 độ C), nhưng ở 0 độ F là mong manh – kháng thấm hơi nước và khí tốt. – có thể chịu được nhiệt độ cao được sử dụng để khử trùng. (Triệt sản: 100 C) có – sự kết hợp màu sắc là cả hai xuất hiện mờ và mờ.Bể bơi tràn Grating  cống tràn lưới xung quanh hồ bơi. Bể bơi tràn Grating Lát tấm làm bằng nhựa thép rẻ hơn và sợi thủy tinh (FRP) cho tất cả các loại ván sàn công nghiệp và con đường thoát tường. Làm sáng tỏ các trang trại không giữ lại mùi, tiết kiệm thời gian trong quá trình cài đặt. Cài đặt và có thể được chuyển đến cài đặt khác
, thoát nước Chuyên Swimming Pool Và Wellness Diện tích The Anti Transgrate tràn PP Một Grating là giải pháp Swimming Pool Grating chúng tôi cung cấp nghi tối đa của To The Feet Và Excellent bền. Liên hệ tràn của chúng tôi Một Grating Được đúc Tại Thái Lan Từ. tác động biến đổi vật liệu dẻo nóng mà làm cho bơi của chúng tôi hồ bơi lưới siêu mạnh mẽ và bền. Chúng được thiết kế để dễ dàng để cài đặt và linh hoạt để đáp ứng một loạt các chi tiết kỹ thuật bể bơi khác nhau. chất lượng cao PVC, đề kháng với các sản phẩm hóa chất, âm thanh thấm, cách nhiệt, thoải mái. và trang trí; khả năng chống tia UV, nó có thể được sử dụng cả trong nhà và ngoài trời; lắp đặt nhanh chóng và đơn giản, không có nhu cầu về cán bộ chuyên môn; dễ dàng để loại bỏ vì không có chất kết dính được yêu cầu, thích hợp cho cắm trại, rơ moóc, xe tải, giai đoạn, triển lãm thương mại. đứng, mini-câu lạc bộ, các trung tâm chăm sóc trẻ , y tá. Ry Trường, Hồ bơi, phòng tập thể dục, trang điểm phòng, gara để, phòng làm việc, gác xép, đường đi bộ, Thuyền Và nhà xưởng, khoảng cách. Hồ sơ người dùng Swimming Pool, lưới che Loại được xây dựng để có thể cây cầu bắc qua tràn Một kênh tự hỗ trợ. Do đó Không hỗ trợ bổ sung là bắt buộc. chiều rộng hồ sơ có thể được tùy chỉnh trong phạm vi, phiên bản tiêu chuẩn cạnh có sẵn: góc góc tù, góc phải, hoặc các giải pháp cạnh khác cho mũ góc 90 với các yếu tố thép kèm theo tổng hợp hoặc không gỉ các sử dụng nguyên liệu cho ASM-sơ hồ bơi FSR bơi.. Lưới không chứa bất kỳ chất độc hại mà bốc hơi bất cứ chất độc, khói độc hại theo thời gian. Các hồ sơ được tự do từ formaldehyde, amiăng, HCH, PCB, PCP và CFC. Bên cạnh đó họ được tự do từ cadmium, chì và không chứa bất kỳ monome ,. biocides hoặc dẻo. Các tài liệu cơ bản được phép cho thực phẩm tiếp xúc. gratings hồ bơi ASM-sơ bơi đã được thử nghiệm cho sự an toàn trượt với giấy chứng nhận kiểm tra theo tiêu chuẩn DIN 51.097 vali. đề ngày nhóm B có sự tham khảo axit. Tested bởi “Fliesenleger-Vereinigung EV” trên 2014/10/22, điều này đảm bảo một khoảng cách giữa các cấu hình duy nhất. Thời gian tồn tại hoạt động lâu dài và các tính năng cực kỳ hợp vệ sinh của FSR gratings hồ bơi được đảm bảo bằng. các Sealed và miễn phí Từ chức năng bề mặt xốp, đánh bóng. vỉ Yüzme hồ bơi, Safe, vệ sinh & Handles Durable Đối với Hồ bơi và Plumbing các ứng dụng của chân đế cho sự an toàn cao nhất và vệ sinh tiêu chuẩn tài sản. các vỉ các Swimming Pool, Are Dễ ons các Feet và Cung cấp Lưới Toàn bộ nghi. tràn A,. phù hợp để sử dụng trong cả công và hồ bơi riêng, và thu thập nước tràn tất cả ngẫu nhiên rất hiệu quả. Họ có thể chạy vuông góc hoặc song song với các cạnh của hồ bơi và có thể thích nghi với bất kỳ hình dạng của dạng tự do bơi, xoáy nước hoặc hồ bơi hình chữ nhật. . Dù phiên bản bạn chọn, hồ bơi vỉ đứng về an toàn, vệ sinh và độ bền. Tất cả các loại grate có một con dấu hồ sơ an toàn và chứng nhận không trượt ,. và đảm bảo một kết thúc hoàn toàn hợp vệ sinh. Chọn grate hồ bơi của bạn ngay bây giờ từ nhiều khác nhau.

Bar GFRP-Steel’s-nhựa kiểu PPABS Yüzme Overflow lỗ hàn thép là Grating / Composite là FIBERGLASS: Đúc, dẻo Iron Manhole Cover là cặn bã màn ao đóng ống ống nắp thoát nước ống nắp đúc sẵn man lỗ lưới / neo các thiết bị kèm theo các Saddle Sửa Bảng Clip. kẹp Khóa Fastenal Fastener Bar thép grating / kiềm chế thoát lưới đánh úp / Cầu thang Chiều rộng cơ sở đang sục sạo / đục pegboard Hook Kệ Kệ lưu trữ công cụ DIY Kit: lưới sợi thủy tinh, nhựa cống tràn xung quanh các cạnh của hồ bơi. gỉ lưới thép mạ kẽm kháng. bẫy mảnh vỡ rây, rác chôn ở lề đường bê tông. bìa nắp rắn ra khỏi ống sợi thủy tinh cũng dễ uốn gang. Tầng Mat lối đi. móc phần cứng treo móc bảng pin Winnipeg Ban tường thép đục treo các công cụ lưu trữ.

Trang chủ của Chancon-GratingThai | >> Trang chủ Công ty trò chuyện Lincoln – lưới Công ty Thái Lan Contact Contact Information &     A. Tất cả các Contact Contact chúng tôi xác định: Liên hệ. Maps Sản phẩm hướng dẫn thêm     B. Giá-Báo giá: Giá báo giá hãng hàng không giá rẻ     C. Tất cả các tham khảo các dự án: Khách hàng. ứng dụng Làm thế nào để mua     D. tính năng ý nghĩa của Glass Fiber Reinforced Vinyl Nhựa Resin của thực phẩm các cấp các FRP Fiberglass     E. Các dịch vụ, Grating: Để thiết kế, chế tạo, lắp đặt và kiểm tra sức mạnh – hóa     F. Đại lý bán hàng Wanted: hỏi. đại lý Kinh doanh tuyển dụng

 

 

 

Gully Grating lưới     1. thoát lưới đường nhựa polypropylene Grating. nhựa dày củng cố PP     thép thành tấm lưới 2. Sàn lưới thép mạ kẽm của kết nối bằng thép mạ. Conduit cho đoạn nước     3. FRP sợi thủy tinh Khuôn Sàn lưới thoát lưới sợi thủy tinh. Tầng Mat đường trong thực vật     4. ABS Bể tràn thoát nước Grating Slice đập tràn cạnh hồ bơi ABS, PVC     5. Lái xe đường cao tốc Xả Grating bẫy lưới bụi bẩn, rác, lá bên lề đường dọc theo vỉa hè. (Side, Trapper, để Leaf)     6. Guard, cây, lưới, lát sân vườn bìa lưới tản nhiệt khung khung bảo vệ cơ sở của cây. Với cả hai xây dựng và hoàn thành.
Cửa cống bìa nắp giếng     7. FRP cửa cống bìa nắp che hố ga, đường ống, nhựa sợi thủy tinh composite (không ăn mòn thay thế thép không gỉ có độ bền cao)     8. Cast Sẵn sàng cho sắt, dẻo cửa cống bìa nắp (Round Liên hệ / Quảng trường này). hố ga nắp dễ uốn đúc hệ thống xử lý nước sắt     9. bìa FRP kim cương hàng đầu (cắt đặc biệt ) nắp thủy tinh sợi bìa ống cũng phải cắt giảm kích thước của con ruồi. Sản phẩm, cô gái liên quan   10. Egg này Crate, trần dải bảng điều khiển bao gồm một lưới Screen mặt nạ tách ánh sáng hộp bìa lửa. bộ lọc không khí thông gió   11. trần Lưới Trellis Shade cảnh màn trần tường. Hàng rào xung quanh các phân vùng vách ngăn. Lều bạt, rèm SLAT   12. pegboard hiển thị Công cụ Hooks Kệ tấm ván bảng Winnipeg lỗ tường treo công cụ lưu trữ   13. FRP cầu thang Chiều rộng cơ sở đang sục sạo Bước Bìa Protector Bìa cạnh mũi cắt panel nắp trượt thang sợi thủy tinh   14. HDG. thép grating khóa kẹp kẹp fastener khóa kẹp bảng điều khiển độ bám lưới. kẽm không gỉ thép / thép mạ, chống rỉ sét,   15. Cốp pha Ties hệ thống: TieRod / ThreadBar . Kháng cao độ bền kéo thép WingNut WaterStopper.
# Sàn lưới thép lưới sợi thủy tinh, nhựa tràn cống xung quanh các cạnh của hồ bơi xong, hố ga # bìa đúc nắp cống sắt. Tầng Mat lối đi, # FRP-FIBERGLASS THÉP nhựa Grating, # dẻo-Cast-Iron Manhole COVER, #Swimming tràn thoát nước Gully Gutter Grating, #Anchoring Thiết bị gắn Saddle Sửa Clip Kẹp Khóa Fastenal Fastener Bar Sàn lưới thép, # nhân vật. thiết bị khóa kẹp chặt những tấm lưới lọc, #Curbed thoát lưới đánh úp, bẫy # sàng rời rác trên vỉa hè bên cạnh bên lề đường, #Egg Crate, # dải khối màn hình bảng điều khiển mặt nạ, #FRP cầu thang Chiều rộng cơ sở đang sục sạo Bước bìa Protector #FRP chống trượt. nghiến tấm tấm # che cầu thang bảng bìa mũi và góc cắt. # Tấm mặt sàn sợi trượt kính, #Perforated Bảng ghim Hook Kệ Kệ lưu trữ cụ DIY Kit, tấm thép tấm # ván Peggy đục tường móc treo chân dây móc.

#Grating Manhole bìa Expert Chuyên GFRP thép Composite Gully đánh úp Lối xe ra vào Grating Lưới , Cống Conduit Trench thoát nước Mương, Cast sắt dẻo Manhole Lưới Covers Chậu Catch, Lớn lên Sàn Lối đi lát vỉa hè, Bar Grate Gắn Saddle Clip Khóa kẹp Fastenal Neo Fastener ตัว ล็อค เหล็ก ยึด แผง ตะแกรง, Formworks Tied Rod ThreadBar WaterStopper Anchorage WingNut, ฝา ท่อ ระบาย น้ำ เหล็กหล่อ เหนียว,, ฝา ท่อ ไฟเบอร์ ผสม เร ซิ่น, ฝา เปิด ปิด ถัง แมน โฮ ล แฮ น โฮ ล , ฝา ปิด ครอบ ท่อ บ่อ พัก กรอง เกรอะ, ฝา ปิด ท่อ ระบาย น้ำ เสีย น้ำ ดี, แผ่น ปู ร่องน้ำ ฝา ปิด ท่อ ทรง กลม – สี่เหลี่ยม, ฝา ปิด คอนกรีต ปูน ซี เมน ์ เสริม เหล็ก, ฝา ปิด งาน ระบบ บำบัด รวบรวม น้ำ เสีย ทิ้ง ชนิด สั่ง ตัด ได้ ทันที ; เก ร ต ติ้ง, เก รท ติ้ง, ฝา ตะแกรง เหล็ก แผ่น เชื่อม สำเร็จรูป, กรอบ ตะแกรง ปกป้อง รอบ โคน ต้นไม้, แผ่น ปิด จมูก ขอบ มุม คิ้ว แผง ครอบ บันได กัน ลื่น đục Bảng ghim Hook Kệ Kệ lưu trữ cụ DIY Kit แผ่น กระดาน เพ็ก บอร์ด ติด ผนัง กำแพง แขวน เก็บ อุปกรณ์ เครื่องมือ ช่าง, # อุปกรณ์ จัด เก็บ เครื่องมือ ชั้น วาง เหล็ก Bảng ghim Mócฮุ ก ตะขอ ลวด ขา แขวน ที่ เกี่ยว สินค้า สิ่งของ , # โรงงาน ผลิต จำหน่าย Bảng ghim กระดาน บอร์ด แผ่น อ ลู มิ เนียม เหล็ก ไม ้ เจาะ รู ยึด ติด ผนัง ตกแต่ง บ้าน ห้อง ครัว โรงงาน สไตล์ công nghiệp, # แผ่น กระดาน ไม้ เหล็ก แผ่น พับ ขึ้น รูป เจาะ รู สำหรับ แขวน สินค้า เครื่อง ใช้ ติด ผนัง Công cụ Chủ Kệ cứng Board kiềm chế thoát nước Grating đánh úp ตะแกรง ดัก ขยะ ใบไม้ ใน คัน หิน ด้าน ข้าง ริม ฟุตบาท, chậu Trench đánh úp thoát nước bên bụi màn hình driveway lưới đường cao tốc đường giao thông, vỉ Leaf trapper an toàn đánh úp giao thông hệ thống thoát nước dọc theo bên đường cao tốc, lề đường bão với đầu vào lưới và hộp thoát ฝาย ตะแกรง หวี ดัก แยก เศษ ขยะ ลอย ใส่ ช่อง ระบาย น้ำ ตรง ขอบ ฟุตบาท ดัก ฝุ่น ผง ตะกอน ขยะ เศษ อาหาร ใบไม้ กระดาษ คัน หิน กล่อง ช่อง ตะแกรง รับ น้ำ ค สล . แบบ เต็ม ครึ่ง ท่อน หัว ม น เท เปอร์ ราง ยู ด้าน ข้าง ริม ฟุตบาท , ส เป ค ตาม มาตรฐาน ของ เทศบาล กรม โยธา ธิ การ และ ผังเมือง กรม ทางหลวง ชนบท การ เคหะ แห่ง ชาติ การ ทางพิเศษ แห่ง ประเทศไทย ผู้เชี่ยวชาญ แผ่น พลาสติก ระบาย น้ำ ล้น รอบ สระ ว่า ย น้ำ รองพื้น ปู ร่องน้ำ ทดแทน เหล็ก, PP PVC PE ABS Bể nhựa Grating, แผง กั้น กระจก หน้ากาก ร้าน ตึก อาคาร, หุ้ม ผนัง ภายนอก, แผ่น ปู พื้น ทาง เดิน ไหล่ทาง เท้า, ปู รองรับ สินค้า จาก ส ย พาน ลำเลียง, ยก ระดับ พื้นบ้าน และ สวน เขต อนามัย กัน ไฟฟ้า สนาม เวที แสดง ประกวด , บล็อก ปลูก หญ้า ลวด ชุบ พลาสติก ลาย หลากหลาย ให้ เลือก สามารถ นำ ไป ตัด และ ตกแต่ง เพิ่่ ม เติม เป็น เฟอร์นิเจอร์ ลาย ฉลุ ผนัง ลาย ฉลุ ใช้ ตกแต่ง ประกอบ สถาน ที่ ต่างๆ และ เป็น เอกลักษณ์ สวยงาม อ ลู มิ เนียม คอม โพ สิ ท สิต, เอ ฟ อา ร์ พี, ทน สึก กร่อน สนิม ความ ร้อน ไฟ กรด ด่าง เคมี , ประหยัด พลังงาน ไม่ บวมน้ำ ปราศจาก สาร พ ษ ไม่ ลาม ไฟ, ไฟเบอร์ กลา ส หรือ ใย แก้ว ชนิด พิเศษ คือ อะไร , Pantip Siam Steel, Fibergrate Strongwell Webforge Hilti, Knack dos MCH, SCG HOmepro Depot ไท วัสดุ, งาน ซ่อมแซม พื้น, วัสดุ เคลือบ พื้น ผิว, อี พ็ อก ซี่, อี พ๊ อ ค ซี่, อี พ็ อ ค ซี่, พื้น อี พ๊ อก ซี่, โพ ลี ยู รี เท น, พี วี ซี กาว, ไบ โอ Bio, PE PU bê tông, sơn, đá cứng, ปรับปรุง พื้น โรงงาน อุตสาหกรรม, ครัว โรงแรม, เคลือบ บ่อ ทน สาร เคมี, อะ ค รี ลิ ค, ซ่อม รอย แตกร้าว รั่ว ซึม, โค้ ท ติ้ง, กัน ซึม ดาดฟ้า, บ่อ เก็บ สาร เคมี, รางน้ำ ไ เบอร์ ก ล๊า ส, หลังคา เม ทั ล ชีท, วัสดุ ทดแทน เหล็ก, ไม้ เทียม สังเคราะห์, ชีวภาพ, รีไซเคิล, อุปกรณ์, ฟ ล อ รู ฟ เดรน, พื้น กัน สึก กัน กระแทก, รางน้ำ ล้น รอบ ขอบ สระ ว่า ย น้ำ, แผ่น เรียบ บานเกล็ด , แผ่น พื้น ยาง ปู พื้น รอบ แท่น เครื่องจักร, พา เลท ถาด รอง ชั้น วาง, พื้น โรงเรือน บล็อก ตัว หนอน บล็อค ปู ถนน ตกแต่ง พื้น สนาม หญ้า , ทาง เดิน แท่ง ราง ตัว ยู ระบาย น้ำ ทิ้ง ริม ขอบ ฟุตบาท , วาย เมท, วาย ไว ร์ เม ช, พร้อม ฟ รม ช่อง ระบาย น้ำ, ลวด เหล็ก ฉีก พับ ฉลุ เจาะ รู, เหล็ก ยืด คาร์บอน ไฟเบอร์, ลาย ตีนเป็ด ไก่, ราง ระบาย น้ำ ฝน, ขั้น บันได กัน ลื่น, ราว กัน ตก, มิ นิ ตะ ข่าย กัน กลิ่น, บ ล๊ อ ค ปู ถนน ภายนอก, ตกแต่ง บ่อ ปลา ครา ฟ, ภูมิ ทัศน์, กระเบื้อง, ปู พื้น เครื่องจักร ยก ระดับ, ปรับ เปลี่ยน ฮ วง จุ้ย, DIY ติด ตั้ง ง่าย ด้วย ตัว เอง, ซื้อ ที่ ให น ราคา เท่าไร lưới thông gió kết cấu trần treo, Splashboard / ván che trên cửa sổ / SLAT rèm / Trellis bóng râm, bạt Wall Panels, màu sắc chung Sun Screen phân vùng, Anti-Bird Tiếp rol Netting, Mini trang trí Grating Rèm, bìa lưới điêu khắc mở ứng dụng trần cell: nơi văn phòng, phòng họp, siêu thị, trường học, hành lang, phòng tắm nhà vệ sinh, bệnh viện, công trình tái trang trí, ฉาก แผ่น ฝ้า เพดาน ผนัง ม่าน รั้ว ราว แผง กั้น พาร์ ทิ ชั่ น หลังคา กันสาด ระแนง บังตา ตะ ข่าย บานพับ เฟี้ยม ซุ้ม ไม้ เลื้อย กำแพง , แผง ระแนง ด้าน นอก บังตา หน้ากาก ตึก ตะแกรง กั้น ช่อง แสง บัง ไฟ , โคม ติด ลอย ตะแกรง ฝัง ฝ้า ที บาร์, แผ่น ฝ้า เพดาน แบบ เกี่ยว แขวน, ฉาก ฝา ผนัง เบา ม่าน โปร่ง ทึบ แสง ตกแต่ง เอนกประสงค์ กัน สา บังตา ระแนง บานพับ เฟี๋ ยม ซุ้ม ไม้ เลื้อย รับ ลม , ตาข่าย ป้องกัน คลุม นก, แผ่น กั้น ขับ ไล่ นก งู กระรอก, แผง แบ่ง กั้น สั่ง ประกอบ ดี ไล ท์, โพ ลี คาร์บอเนต ไว นิล, กั้น ออฟฟิศ สำนักงาน ห้องน้ำ, ระเบียง หน้า บันได แผ่น ลาย ฉลุ หลาย ขนาด ฝ้า ตกแต่ง ปิด งาน ระบบ แอร์ สาย ไฟ , กั้น ห้อง, คุณภาพ สูง เกรด เอ ดี ไซ ด์ สวย หรู คู่ อาคาร GFRP composite kim cương trên bề mặt tấm Manhole Covers Checker (ฝา ตะแกรง ทึบ ปิด บ่อ ครอบ ท่อ พัก ไฟเบอร์ ก ล๊า ส กัน ลื่ น) www.chancon.co.th GIẢI PHÁP CHUYÊN Grating và LÀM THẾ NÀO ĐỂ LẮP ĐẶT: Outdoor Round Rectangle Quảng trường, Thông tư Circle, Chế tạo đơn giản Cống Gully, Ngói Strip di trần Gratings, đèo cách tầng hầm vĩa hè, lát lưới nhựa, Sealed lỗ cống bằng tay nâng Lifter, Catch lưu vực, cư Trench thoát nước di động, làm sạch ra, Đường vào nhà Tầng vòi hoa sen xả tấm lưới chấn song, thoát nước, Chìm cover, ống bị tắc, dẻo đúc Grey sắt, thép không gỉ thay thế, hybrid xi măng sợi gỗ Gỗ WPC, rô tấm Duck, phụ kiện, vệ sinh, hộp nở, loại bỏ, đơn vị khối nề lát, món ăn drainer, Channel opener, Tàu, thông gió Van, Lọc, Hồ bơi, máy bơm, tàu biển, thay thế khu vực bị ô nhiễm, dẫn điện, chống ăn mòn khung kháng, Lattice, Mưa Shooter nước, thùng rác giá trứng Crate Grille Diffuser Divider chiếu sáng Aquarium Panel, trắng Polystyrene Egg thùng cho lợi nhuận không khí và thông gió. ตะแกรง กั้น ช่อง แสง บัง ไฟ อุปกรณ์ ตกแต่ง ตู้ เลี้ยง ปลา สวยงาม EggCrate huỳnh quang trần Grille chiếu sáng Screen Filter Media khuyếch tán Panel, DIY Tóm tắt bảng vật liệu nhựa Pond Marine Aquarium, HVAC vector khí acrylic trở lại / võng đúp Lưới Louver, hồ cạn chỗ nuôi thú ใช้ สำหรับ สร้าง เป็น แผง ตะแกรง เพื่อ กั้น ช่องไฟ กรอง แสง จาก หลอด แอ ล อี ดี / ฟ ลู ออ เร ส เซนต์ (Led / huỳnh quang) แผง ฉาก แผ่น ฝ้า เพดาน ผนัง ม่าน ระแนง บังตา หน้ากาก กรอง ช่องลม แผ่น บานเกล็ด รู ระบาย อากาศ ครอบคลุม ปกปิด งาน ระบบ ไฟฟ้า ประดับ อาคาร แผง กั้น บ ง ไฟ ตกแต่ง ตู้ โชว์ สินค้า ใช้ ทดแทน ฝ้า เพดาน อ ลู มิ เนียม ระบาย อากาศ ใช้ เป็น อุปกรณ์ ตกแต่ง สำหรับ เลี้ยง ปลา สวยงาม ทำ แผง กั้น แบ่ง ห้อง โครงสร้าง ผนัง บ่อ ตู้ ภาชนะ เพาะ เลี้ยง สัตว์ น้ำ กุ้ง กบ ซา ลา แมน เด อ ร์ FRP Sản phẩm, GFRPS , sợi thủy tinh gia cố cốt thép Polymer, cốt sợi thủy tinh tấm, vật liệu xây dựng tổng hợp, vinyl ester nhựa, bollards gốc thân cây điêu khắc an toàn Tree hố đường trong trang trí nội, ngoại thất sân vườn Lưới Big cây, cây vành đai bảo vệ Guard an toàn Grating Thớt Khung bìa cho người đi bộ, đường đường , đúc, pultrusion, hồ sơ pultuded, che hàn Lưới hợp thanh chịu lực, Cage Thang, Cầu thang treads đang sục sạo, không chống trượt cầu thang trượt, bước rộng, vỏ lốp, Lan can, cấu hình, lý tưởng cho các sàn diễn thời trang, sàn nhà để xe đôi, bìa rãnh, mương, an toàn mở rộng Metal Grating, nặng nhiệm vụ Grip Strut Kênh, đục Air Lưới dòng chảy nhôm, Yard Ramp Edging Pedestal , Carbon răng cưa thanh thép, vòi phủ, hỗ trợ phương tiện truyền thông, lưới không khí, lan can, đa lưới, bảo hiểm, concaved, nghiến răng, minimesh, không bão hòa polyester resin, Palette Partition Cửa Windows, nền tảng hoạt động, nổ sàn bằng chứng, mới ý tưởng đổi mới phụ kiện thiết kế, Linh kiện, kiến trúc và công nghiệp decking, Xe Bridges System, ngưỡng sân dock, hàng rào, ống tròn, tấm ống, góc, lưới thép, hố sump, sơn, bê tông Polyurethane, đánh bóng, Epoxy tự san lấp mặt bằng, sàn lót, sợi carbon, sàn làm cứng , vữa, không thấm nước, xử lý nước thải, Wet tháp giải nhiệt, cột, Laminate, kim loại, nhôm Composites, rack, dây dẫn, skylight, polycarbonate, nhựa, acrylic, UPVC, ABS, PS, PC, kỳ lạ PET, tấm phẳng, mờ, chống UV ổn định, tờ rắn trang trí, máng xối, mương, thực hiện để đặt bởi nhà chế tạo chuyên nghiệp, nhúng nóng Tinplates Electro rèn mạ kẽm, đồng thau kẽm, cung cấp, thực phẩm Grade, trọng lượng mỗi m2 , khoảng cách kích thước, cắt bảng tải, Đại lý, Công nghiệp, nhà cung cấp, Foundry, Made in China, GMP, HACCP, ISO 1400, 900, FDA chấp thuận, đặc điểm kỹ thuật catalogue giá cho bán hàng, Infosoft
CHANCON PROFILE / ผลิตภัณฑ์ ของ บริษัท แช น คอน แช น คอน ผู้ ผลิต ที่ เชี่ยวชาญ เฉพาะ ด้าน ระบบ งาน ฝา ตะแกรง ระบาย น้ำ แผ่น ปู พื้น ทาง เดิน ทาง ลาด ชัน ตะแกรง ดัก ขยะ ข้าง ฟุตบาท ตะแกรง ขั้น บันได แผ่น พื้น ยก ระดับ น้ำหนัก เบา ฝา บ่อ ชำระ ล้าง ฝา ท่อ ปิด บ่อ พัก สำเร็จรูป แผ่น พื้น ใน ลาน ผลิต เอนกประสงค์ แผ่น รอง ปู รอบ เครื่องจักร แผ่น ทาง เดิน ด้าน บน ระบบ บำบัด น้ำ เสีย ป้องกัน การ สึก กร่อน จาก ทั้ง สนิม และ สาร เคมี ประเภท ของ ตะแกรง และ ฝา บ่อ สำเร็จรูป Grating Manhole bìa Expert Chuyên 1. polypropylene (PP) nhựa Grating พลาสติก สำเร็จรูป ตะแกรง ตะแกรง พลาสติก PP ทาง เดิน ระบาย น้ำ น้ำหนัก เบา รับ แรง คน เดิน ราคา ถูก กว่า เหล็ก เหมาะ สำหรับ ใช้ ใน พื้นที่ ชื้น สัมผัส น้ำ ี่ ร่ม งาน จัด สวน วาง หิน กรวด บ่อ ปลา คา ร์ ฟ คอนโดมิเนียม หมู่บ้าน จัดสรร รอบ โรงงาน 2. ABS Hồ bơi spa tràn Draianage Grating đúc น้ำ ล้น รอบ ตะแกรง สระ ว่า ย น้ำ ตะแกรง พลาสติก สำเร็จรูป ABS มี 2 ขนาด มาตรฐาน กว้าง 25cm. และ 30 cm. มี 2 เกรด คุณภาพ ให้ เลือก ใช้ งาน น้ำหนัก เบา ไม่ เป็น สนิม รับ แรง คน เดิน ผ่าน ราคา ถูก ที่สุด เหมาะ สำหรับ ใช้ ใน ที่ ร่ม รอบ สระ ว่า ย น้ำ บริเวณ ที่ ไม่มี รถ วิ่ง ผ่าน แกน คู่ สามารถ ใช้ กับ สระ รูป ทรง โค้ง วงรี ได้ ดี 3. Hotdip mạ kẽm (HDG). sắt kim loại lưới thép เหล็ก แผ่น เชื่อม ตะแกรง ชุบ กั ล วา ไน ซ์ สำเร็จรูป เป็น ตะแกรง เหล็ก จุ่ม ร้อน ชุบ mạ kẽm nhúng nóng ผลิต จาก เหล็ก แผ่น นำ มา เชื่อม เข้า กัน ด้วย ระบบ CO2 Robot ทำให้ เนื้อ เหล็ก ลอม กัน สนิท กว่า เชื่อม ด้วย มือ คน แล้ว นำ ไป ชุบ HDG ข้อดี คือ รับ แรง ได้ สูง กว่า วัสดุ ทุก ชนิด ส่วน ข้อ เสีย คือ เป็น สนิม ได้ และ มี โอกาส ถูก โขม ย ขนาด มาตรฐาน 25x100cm. และ 30x100cm. 4. FRP Fiberglass Lưới / Khuôn Grating ตะแกรง ไฟเบอร์ ก ล๊า ส เสริม แรง ผสม เร ซิ่น “ตะแกรง FRP” ใช้ ทดแทน ตะแกรง ส แตน เล ส / อ ลู มิ เนียม ผลิต จาก เส้นใย ไฟเบอร์ ผสม เร ซิ่น น้ำหนัก เบา รับ แรง ได้ สูง ทน สาร เคมี ไม่ เป็น สนิม ทน แสง UV แสงแดด ไม่ แตก ร่อน หรือ ผุ กร่อน ขโมย ไม่ ต้องการ บำรุง รักษา ง่าย อายุ การ ใช้ งาน 50-100 ปี เป็น วัสดุ ทาง เลือก ใหม่ เลือก สี ให้ เข้า กับ พื้น ได้ ตาม ต้องการ แผ่น มาตรฐาน ขนาด ใหญ่ 1.5x4M. เหมาะ ทำ แผ่น พื้น ยก ระดับ หรือ สามารถ สั่ง ได้ ทุก ขนาด ตาม ที่ ลูกค้า ต้องการ ได้ รับประกัน 3-5 ปี 5. kiềm chế thoát nước Grating đánh úp ตะแกรง ดัก ขยะ ใบไม้ ใน คัน หิน ด้าน ข้าง ริม ฟุตบาท (Drive cao Way Xả Grating) ผลิต จาก เหล็กหล่อ เหนียว ออกแบบ เพื่อ ใช้ เป็น ตะแกรง ดัก แยก เศษ ขยะ ดัก ใบไม้ คัน หิน ด้าน ข้าง ริม ฟุตบาท ถนน ไฮ เว ย์ ตาม มาตรฐาน เทศบาล กรม โยธา ธิ การ และ ผังเมือง กรม ทางหลวง ชนบท และ ก ทม . 6. gang dẻo Manhole bìa ปิด ท่อ เหล็กหล่อ ฝา เหนียว ผลิต จาก วัสดุ เหล็กหล่อ เหนียว (gang dẻo) ผลิต ตาม มาตรฐาน EN124 มี ผล ทดสอบ จาก สถาบัน รับรอง คุณภาพ ใน เมือง ไทย เลือก ได้ หลาย เกรด คุณภาพ ตั้งแต่ 2-40 ตัน มี ทั้ง รุ่น ที่ มี บานพับ และ ตัว ล็อค ป้องกัน ขโมย ติด ตั้ง และ บำรุง รักษา ง่าย ราคา ขาย 1 ชุด ประกอบด้วย ตัว ฝา พร้อม เฟรม 7. FRP Manhole bìa บ่อ พัก ไฟเบอร์ ฝา เสริม แรง พร้อม เฟรม ผลิต จาก วัสดุ ไฟเบอร์ เสริม แรง FRP ได้ า ต ร ฐาน EN124 ไม่ เป็น สนิม รับ แรง ได้ เหมือน เหล็กหล่อ เหนียว เลือก ได้ ตั้งแต่ 2-40 ตัน สวยงาม เข้า กับ ธรรมชาติ ไม่ เป็น ที่ นิยม ใน ตลาด รับ ซื้อ ของเก่า ไม่มี ปัญหา โดน ขโมย 8. Egg Crate Grille Diffuser phân Aquarium chiếu sáng Bảng điều chỉnh ตะแกรง กั้น แสง บัง ไฟ ช่อง อุปกรณ์ ตกแต่ง ตู้ เลี้ยง ปลา สวยงาม ตะแกรง กั้น ช่อง แสง บัง ไฟ กรอง ลม ระบาย อากาศ แผง ระแนง บังตา หน้ากาก อาคาร ใช้ เป็น อุปกรณ์ ประดับ ตกแต่ง สำหรับ เลี้ยง ปลา สวยงาม ทำ แผ กั้น แบ่ง ห้อง โครงสร้าง ผนัง บ่อ ตู้ ภาชนะ เพาะ เลี้ยง สัตว์ น้ำ กุ้ง กบ ซา ลา แมน เด อ ร์ 9. pegboard hiển thị Công cụ Hooks Kệ ฉาก ผนัง กั้น แผ่น กระดาน เพ็ก บอร์ด เจาะ รู ติด ผนัง แขวน เก็บ เครื่องมือ ช่าง # โรงงาน ผลิต จำหน่าย Bảng ghim กระดาน บอร์ด แผ่น อ ลู มิ เนียม เหล็ก ไม้ เจาะ รู ยึด ติด ผนัง ตกแต่ง บ้าน ห้อง ครัว โรงงาน สไตล์ công nghiệp, # อุปกรณ์ ที่ ใช้ กับ ชั้น วาง เหล็ก Bảng ghim Hiển thị Hooks Shelf Hanger cửa hàng Tổ chức công cụ, # แผ่น กระดาน ไม้ เหล็ก แผ่น พับ ขึ้ รูป เจาะ รู สำหรับ แขวน สินค้า เครื่อง ใช้ ติด ผนัง Công cụ Chủ Kệ Ban cứng 10 FRP cầu thang Chiều rộng cơ sở đang sục sạo Bước Bìa Protector ปิด จมูก ขอบ แผ่น มุม คิ้ว แผง ครอบ บันได กัน ลื่น ไฟเบอร์ ก ล๊า ส แผ่น ปู พื้น กัน ลื่น ไฟเบอร์ ก ล๊า ส ปิด จมูก ขอบ มุม คิ้ว แผง ครอบ บันได ออกแบบ มา ให้ ทดแทน แผ่น พลาสติก กัน ลื่น mat nhựa พื้น ยาง บล็อค ยาง กัน ลื่น กัน กระแทก ยาง ดัก ฝุ่น ยาง กัน ลื่น กัน หกล้ม ใน ห้องน้ำ ใน ครัว ยาง กัน ลื่น แบบ มี รู ระบาย น้ำ ยาง ปู พื้น ฟิต เ ส สนาม เด็ก เล่น สวน สาธารณะ โรงเรียน สถาน ออกกำลัง กาย ทั้ง กลางแจ้ง และ ใน ร่ม 11. HDG / Stainless Steel Grating neo thiết bị gắn liền Saddle Sửa Clip Kẹp Khóa Fastenal Fastener อุปกรณ์ ตัว คลิป ล็อค ยึด จับ แผ่น ตะแกรง เหล็ก ชนิด แส ตน เล ส / เหล็ก ชุบ ซิงค์ ทน สนิม สังกะสีโดย ส่วน มาก แล้ว คลิป ล็อก แส ตน เล ส ใช้ สำหรับ ยึด แผ่น ตะแกรง ไฟเบอร์ ก ล๊า ส หรือ แผ่น งาน แส ตน เล ส ส่วนตัว ล็อค ที่ ทำ จาก เหล็ก ชุบ ซิงค์ ออกแบบ มา ให้ สำหรับ ยึด แผ่น ตะแกรง เหล็ก เข้า ั บ ฐาน รอง ด้าน ล่าง โดย สามารถ ปรับ ระดับ แนว การ ยึด ได้ ทั้ง สอง แบบ ใช้ งาน คล้าย ๆ กัน โดย ลูกค้า สามารถ เลือก แต่ละ แบบ ให้ เข้า กับ ช่อง รู ของ ตะแกรง (Mesh Size) และ พื้นที่ ที่ ต้องการ นำ แผ่น ตะแกรง ไป ติด ตั้ง 12 . Tree Guard Grating Thớt Khung Bìa กรอบ ตะแกรง ปกป้อง รอบ โคน ต้นไม้ มี ทั้ง แบบ ตัว ต่อ และ สำเร็จรูป FRP thép sắt nhựa Big Tree ring / Guard / Tấm lưới chấn song hố đường an toàn Grating Bìa Khung Hỗ trợ กรอบ ตะแกรง ปกป้อง รอบ โคน ต้นไม้ สำเร็จรูป ใช้ สำหรับ งาน ตกแต่ง พรวน ด น ให้ ดูแล รดน้ำ ถึง รากแก้ว ได้ ง่าย ทั้ง ยัง เป็นการ ป้องกัน รากแก้ว กรณี มี รถ วิ่ง ผ่าน ได้ นิยม ใช้ กัน มาก ใน งาน đất vườn Scape งาน ภูมิ ส ถา ปั ต ย์ มี ความ เหนียว แข็งแรง ทนทาน หรือ ใช้ เป็น ตะแกรง ลาน จอด รถ ทดแทน บล็อก ตัว หนอน บล็อค ปู ถนน ตกแต่ง พื้น สนาม หญ้า สำเร็จรูป 13. FRP sợi thủy tinh kim cương Checker tấm Manhole bìa Grating ฝา ทึบ ปิด บ่อ ครอบ ท่อ พัก ระ บ บำบัด น้ำ เสีย ไฟเบอร์ ก ล๊า ส กัน ลื่น สำเร็จรูป FRP Manhole bìa Grating (Custom Made vào Đơn hàng cho bất kỳ kích thước ) เท ค โ โล ยี ใหม่ ล่าสุด ของ ฝา ปิด บ่อ พัก ระบาย น้ำ ไฟเบอร์ ก ล๊า ส สั่ง ผลิต ตัด ได้ ทุก ขนาด (Tailor Made) รับ สินค้า ได้ ทันที ภายใน 2-3 วัน น้ำหนัก เบา ไม่ เป็น สนิม ผุ กร่อน ตลอด อายุ การ ใช้ งาน ติด ตั้ง สะดวก เปิด ฝา บำรุง รักษา ง่าย ออกแบบ มา ทดแทน แผ่น ฝา เหล็ก ลาย ตีนเป็ด ฝา บ่อ เหล็กหล่อ รุ่น เดิม 14. trần Trellis Shade Lưới: ระแนง บังตา หน้ากาก แผง ตึก ตะแกรง กั้น ช่อง แสง บัง ไฟ ตกแต่ง ตู้ ปลา ฉาก แผ่น ฝ้า เพดาน ผนัง ม่าน รั้ ราว แผง กั้น พาร์ ทิ ชั่ น กันสาด ระแนง บังตา บานพับ เฟี้ยม ซุ้ม ไม้ เลื้อย กำแพง : lưới thông gió kết cấu trần treo, Splashboard / ván che trên cửa sổ / SLAT rèm / Trellis bóng râm, bạt Wall Panels, màu sắc màn hình chung Partition Anti-Bird kiểm soát Netting, Mini trang trí Grating rèm cửa, vỏ lưới điêu khắc mở trần tế bào 15. formworks / Mẫu Tie Phụ kiện hệ thống cho cốt thép Slab tường Tầng bê tông xây dựng xây dựng formworks quan hệ gỗ Carpenter Thiết kế hệ thống: DYWIDAG TIE ROD เหล็ก ที่ มี เกลียว ตลอด เส้น (ไท ร็ อด) + WingNut (วิง นั ท) + stopper nước + thép hình nón / lỗ Spacing Fiberglass FormTies / giàn giáo Giá nhà cung cấp อุปกรณ์ ยึด แบบ ชนิด แรง ทน ดึง สูง สามารถ ใช้ กับ งาน แบบ หล่อ คอนกรีต ทุก ชนิด เช่น กำแพง กัน ดิน ใช้ กับ งาน คอนกรีต ขนาด ใหญ่ ประกอบด้วย เหล็ก ยึด แบบ ฟอร์ม ทาย ไท น์ , วิง นั ท, ข้อ ต่อ กัน น้ำ, น็อต หก เห ลื่ ยม, น็อต ล็อค, ข้อ ต่อ ตรง, เชียร์ โคน, แค ล้ม ป์ สปริง, แค ล้ม ป์ ลิ่ม, พลาสติก โคน นั่งร้าน เหล็ก ประ กับ โพ ลี โคน
ABS Spa Bể tràn Grating ตะแกรง ระบาย น้ำ สำเร็จรูป แผ่น ฝา ปิด ตะแกรง ระบาย น้ำ ล้น รอบ ขอบ สระ ว่า ย น้ำ (สี ขาว ครีม) GratingsIs của chúng tôi được thiết kế một cách cẩn thận để kết hợp sức mạnh của vật liệu và tiêm mounded để highe của nó st chất lượng và hiệu suất như để kéo dài tuổi thọ sản phẩm và nó có thể chịu được hơn 500kg như thử nghiệm bởi Singapore Năng suất và Ủy ban Chuẩn mực. Đặc điểm kỹ thuật, vật lý tài sản và tính năng: Acrylonitrile Butadiene Styrene (ABS) Tough, bền và nhẹ chịu được tải trọng cao, va đập cao sức mạnh Rust miễn phí, bảo trì miễn phí, bề mặt trơn trượt thuốc, chống ăn mòn để ánh sáng mặt trời (UV) tấn công Một mounded thanh đơn với bu lông và đai ốc trên mỗi bên để được tham gia bằng cách lắp với nhau. Nó có thể được thành lập để bất kỳ loại thiết kế bởi có thể điều chỉnh góc nối mà đưa ra một góc tròn, 45? doanh, 90? khớp và thẳng chạy. Những hạn chế tối đa tràn nước từ một hồ bơi. Đây là những bịa đặt bằng nhựa cao cấp hoặc thép không gỉ với thiết kế cho phép dễ dàng thấm nước vào một cống được kết nối với hệ thống thoát nước của hồ bơi. โรงงาน ผู้ ผลิต ขายส่ง – ปลีก |

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องที่ต้องการถูกทำเครื่องหมาย *