12 PegBoard Display Tools Hooks Shelves ฉากผนังกั้นแผ่นกระดานเพ็กบอร์ด เจาะรูติดผนังแขวนเก็บเครื่องมือช่าง *** New!

Perforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit ฉากกั้นแผ่นกระดานเพ็กบอร์ดแผงเหล็กเจาะรูติดผนังกำแพงแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง

#โรงงานผลิตจำหน่ายPegboard กระดานบอร์ดแผ่นอลูมิเนียมเหล็กไม้ เจาะรูยึดติดผนังตกแต่งบ้านห้องครัวโรงงานสไตล์ industrial, #อุปกรณ์ที่ใช้กับชั้นวางเหล็ก Pegboard Display Hooks Shelf Hanger Store Organizing Tools, #แผ่นกระดานไม้เหล็กแผ่นพับขึ้นรูปเจาะรู สำหรับแขวนสินค้าเครื่องใช้ติดผนัง Tools Holder Rack Hard Board

ใบเสนอราคาแผ่นกระดานเจาะรูแขวนเครื่องมือพร้อมขาแขวนฮุก Pegboards and Hooks Quotation
Pegboard กระดานเพ็กบอร์ด
คุณสมบัติของแผง Peg board เจาะรูติดผนังแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือสำเร็จรูปตกแต่งบ้านห้องครัวโรงงาน
1) Standard Big Size: แผ่นกระดานเจาะรูแขวนเครื่องมือ ออกแบบพิเศษให้มีขนาดใหญ่มาตรฐาน สามารถนำมาประกอบกันได้ลงตัวเป็นแผงใหญ่ดูดีมีสไตล์ ตั้งแต่ขนาด 50 x 50-400cm., 100 x 100-400cm. หรือประกอบกันเป็นแนวแทยงมุม หรือรูปปิรามิด รูปต่างๆแล้วแต่ดีไซน์
2) General Hook applied: แผ่นพับขึ้นรูปเจาะรูใช้สำหรับแขวนอุปกรณ์ต่างๆ ออกแบบมาให้ใช้งานร่วมกับตัวแขวนฮุค ขนาดมาตรฐาน ตามท้องตลาดได้ทันที รับน้ำหนักได้สูง ใช้เป็นชั้นวางของก็แข็งแรงแรงทนทาน เพราะมีความหนาพิเศษ
3) Made-to-Order (Material/ Color/ Size):กรณีสั่งผลิต สำหรับสีอื่นๆ(ขาว ดำ น้ำเงิน เหลือง แดง ) หรือเลือกวัสดุที่ใช้ (เหล็ก อลูมิเนียม) หรือขนาดต่างๆนอกเหนือจากขนาดมาตรฐาน กรุณาติดต่อฝ่ายขาย
4) High-Tech Production: กระดานเพ็กบอร์ดสำเร็จรูป ออกแบบให้พับขอบเก็บมุมเรียบร้อย ไม่มีรอยตัดคม วางต่อกันได้ เข้ารูปสวยงาม ทำให้ปลอดภัยในการใช้งาน ใช้ในการตกแต่งห้อง เก็บของให้เกิดความเรียบร้อยและสวยงาม
Sales Package Promotion “Pegboard + Hooks” Pegboard Price
Pegboard ราคาแผ่นกระดานเพ็คบอร์ด

Design Hooks Shape and Application Specification Pegboard
Pegboard แผ่นกระดานเพ็คบอร์ด
Pegboard


 

 

Metal Steel Iron Black Color Coated PegBoard
แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดเหล็กกล้าเคลือบสีดำคุณภาพสูง

High-Tech Production: กระดานเพ็กบอร์ดเหล็กกล้าเคลือบสีคุณภาพสูงสำเร็จรูป ออกแบบให้พับขอบเก็บมุมเรียบร้อย ไม่มีรอยตัดคม วางต่อกันได้เข้ารูปสวยงาม ทำให้ปลอดภัยในการใช้งาน จึงนำไปใช้ในการตกแต่งห้องต่างๆ และใช้ในการเก็บของให้เกิดความเรียบร้อยและสวยงามของที่พักอาศัย
Corrosion Resistance: ออกแบบให้ผลิตจากวัสดุเหล็กกล้าเกรดพิเศษพร้อมเคลือบสีคุณภาพสูง มีคุณสมบัติป้องกันสนิมกัดกร่อนดีกว่าเหล็กทั่วไป น้ำหนักเบา แข็งแรงทนทาน ใช้งานได้หลายสภาวะทั้งภายในและภายนอก ทนแสงยูวี ทนความร้อนได้ดี คงรูปไม่เกิดการบิดงอ โดยทุกขั้นตอนการผลิตเราใส่ใจเพื่อให้ลูกค้าได้รับสินค้าที่คุณภาพดีที่สุด รับประกันคุณภาพที่ลูกค้าต้องพิสูจน์ก่อนตัดสินใจ
Hook Pegboards กระดานเพ็กบอร์ด

Pegboard Size: มีทั้งขนาดมาตรฐานสำเร็จรูป และขนาดอื่นๆที่สั่งผลิตได้
    1) มีสต๊อคพร้อมส่งสำหรับสองขนาดมาตรฐาน 50 x 50 cm. และ 50 x 100 cm. ออกแบบให้สามารถนำมาต่อกันได้ เช่นแนวยาว,แนวตรง,แนวทแยงมุม รวมกันเป็นขนาดต่างๆ เช่น 100x100cm. , 50x150cm. , 100x200cm. , 200x200cm. etc.
    2) ขนาดอื่นๆสามารถสั่งผลิตได้ Made-to-Order เพื่อปรับให้เหมาะสมกับพื้นที่ใช้งาน 50 x 150 cm., 100 x 100 cm. และขนาดอื่นๆตามที่ลูกค้าต้องการ

Pegboards

Pegboard กระดานเพ็กบอร์ด PegHardboard กระดานเพ็กบอร์ด
Made-to-Order (Material/ Color/ Size): กระดานเพ็กบอร์ดเหล็กกล้าเคลือบสีคุณภาพสูงสำเร็จรูป โดยทั่วไปแล้ว มีสินค้าในสต็อคพร้อมจัดส่งให้ลูกค้าได้ทันที ในกรณีสั่งผลิต สำหรับสีอื่นๆ (ขาว น้ำเงิน เหลือง แดง) ขนาดต่างๆนอกเหนือจากขนาดมาตรฐาน กรุณาติดต่อฝ่ายขาย เพื่อขอข้อมูลเพิ่มเติม

Hooks Pegboard กระดานแผ่นเพ็กบอร์ด
เพ็กบอร์ดแผ่นเหล็กเจาะรูแขวนเก็บอุปกรณ์สำเร็จรูป ผลิตจากวัสดุ แผ่นเหล็กกล้าพร้อมเคลือบสีคุณภาพสูงพิเศษ ความหนา 1.2 มม. มีความแข็งแรงไม่บุบ บิด งอ รวมทั้งสีที่เคลือบไม่หลุดลอกง่าย อายุการใช้งานที่ยาวนาน


 

ใหม่ล่าสุด! Pegboard ผลิตจากแผ่นอลูมิเนียมไม่เหมือนใคร ด้วยคุณภาพที่ดีที่สุดในโลก เนื้อวัสดุสีบรอนซ์เงินเงางามแวววาวสวยงาม น้ำหนักเบา ตกแต่งติดตั้งง่ายได้กับทุกสถานที่ทั้งภายในและภายนอก รับประกันตลอดอายุการใช้งาน ไม่เป็นสนิม ไม่ผุกร่อน ไม่เปราะแตก ทนทุกสภาวะ

Perforated Aluminum Pegboard Specification
แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดอลูมิเนียมเจาะรูติดผนังสำหรับแขวนเก็บอุปกรณ์

กระดานเพ็กบอร์ด Pegboards Hook Pegboards กระดานเพ็กบอร์ด Pegboard กระดานเจาะรู Pegboard กระดานแขวนเครื่องมือ
1. Pegboard Material: กระดานเพ็กบอร์ดอลูมิเนียมสำเร็จรูป ผลิตจากวัสดุ อลูมิเนียมเกรด A1100 คุณภาพสูงพิเศษ ความหนา 1.5 มม. มีพื้นผิว(surface) สองแบบดังนี้
    1) Pegboard Glossy: สีบรอนซ์เงิน ผิวเงามันแวววาว
    2) Pegboard Hair Line: สีบรอนซ์เงิน ผิวด้านลายขัดทั่วแผ่น

2. Pegboard Size: มีทั้งขนาดมาตรฐานสำเร็จรูป และมาตรฐานสั่งผลิต
    1) มีสต๊อคพร้อมส่งสำหรับสองขนาดมาตรฐาน 50 x 50 cm. และ 50 x 100 cm. ออกแบบให้สามารถนำมาต่อกันได้ เช่นแนวยาว,แนวตรง,แนวทแยงมุม รวมกันเป็นขนาดต่างๆ เช่น 100x100cm. , 50x150cm. , 100x200cm. , 200x200cm. etc.
    2) ขนาดอื่นๆสามารถสั่งผลิตได้ Made-to-Order เพื่อปรับให้เหมาะสมกับพื้นที่ใช้งาน 50 x 150 cm., 100 x 100 cm. และขนาดอื่นๆตามที่ลูกค้าต้องการ


Pegboard
Pegboards

3. Corrosion Resistance: ออกแบบให้ผลิตจากวัสดุอลูมิเนียมเกรดพิเศษ ไม่เหมือนใคร มีคุณสมบัติที่ไม่เป็นสนิมกัดกร่อนเหมือนเหล็กทั่วไป น้ำหนักเบา แข็งแรงทนทาน ใช้งานได้หลายสภาวะทั้งภายในและภายนอก ทนแสงยูวี ทนความร้อนได้ดี คงรูปไม่เกิดการบิดงอ โดยทุกขั้นตอนการผลิตเราใส่ใจเพื่อให้ลูกค้าได้รับสินค้าที่คุณภาพดีที่สุด รับประกันคุณภาพที่ลูกค้าต้องพิสูจน์ก่อนตัดสินใจ
4. General Hook applied: แผ่นพับขึ้นรูปเจาะรูใช้สำหรับแขวนอุปกรณ์ต่างๆ ออกแบบมาให้ใช้งานร่วมกับตัวแขวนฮุค ขนาดมาตรฐานตามท้องตลาดได้ทันที รับน้ำหนักได้สูง ใช้เป็นชั้นวางของก็แข็งแรงแรงทนทาน เพราะมีความหนาพิเศษ
5. High-Tech Production: กระดานเพ็กบอร์ดอลูมิเนียมสำเร็จรูป ออกแบบให้พับขอบเก็บมุมเรียบร้อย ไม่มีรอยตัดคม วางต่อกันได้เข้ารูปสวยงาม ทำให้ปลอดภัยในการใช้งาน จึงนำไปใช้ในการตกแต่งห้องต่างๆ และใช้ในการเก็บของให้เกิดความเรียบร้อยและสวยงามของที่พักอาศัย
6. Made-to-Order (Material/ Color/ Size): กระดานเพ็กบอร์ดอลูมิเนียมสำเร็จรูป โดยทั่วไปแล้ว มีสินค้าในสต็อคพร้อมจัดส่งให้ลูกค้าได้ทันที ในกรณีสั่งผลิต สำหรับสีอื่นๆ (ขาว ดำ น้ำเงิน เหลือง แดง ) หรือเลือกวัสดุที่ใช้ (เหล็ก อลูมิเนียม ไม่อัดเกรดส่งออก) หรือขนาดต่างๆนอกเหนือจากขนาดมาตรฐาน กรุณาติดต่อฝ่ายขาย เพื่อขอข้อมูลเพิ่มเติม
Pegboard กระดานเพ็กบอร์ด Pegboard กระดานเพ็กบอร์ด Pegboards กระดานเพ็กบอร์ด
กระดานเพ็กบอร์ด Pegboards Hook Pegboards


Wire Hooks Hanger Design Accessories for Pegboard
อุปกรณ์ตะขอขาแขวนฮุกที่นำมาใช้ร่วมกับแผ่นกระดานเพกบอร์ด

Hook ฮุกตะขอลวดขาแขวนเอนกประสงค์ ที่เกี่ยวสินค้าสิ่งของอุปกรณ์ที่ใช้กับชั้นวางเหล็ก ฮุคลวดแขวนแขนรางรับชั้นวางผนังรู Pegboard accessories come in a variety of hooks, hangers, baskets, and tool holders. To install them, tip the top pegs into the board and then rotate down. Pegboard is a great workspace organizer since it is easy to configure in whichever way you want. Specialty hangers exist for everything from screw guns to crafting supplies. Double Single wire Metal chrome hole Hookers, Universal accessories for nerds Lowers pliers Craft kitchen sewing yard power garden classroom.

Pegboard Hooks Hooks Pegboard hook accessories

Peg boards แผ่นกระดาน เพ็คบอร์ด

Peg boards แผ่นกระดานเพ็คบอร์ด

Pegboards แผ่นกระดานเพ็คบอร์ดแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง

Peg board แผ่นกระดานเพ็คบอร์ดแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง

Peg board แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด แขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง Pegboard Hardboard แผ่นกระดานเพ็คบอร์ดแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง


Pegboard Hookers Home Orgainzing Idea Features
ไอเดียแผงกระดานเหล็กเจาะรูติดผนังแขวนเครื่องมือ ตกแต่งผนัง ลอฟท์ คลาสสิค โมเดิร์น สุดเก๋ หลายรูปแบบ

Pegboards Kit Typical Functions การประยุกต์ใช้แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดแผงเหล็กเจาะรูติดผนังกำแพงแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง

Pegboard คือ แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดแผงเหล็กเจาะรูติดผนังกำแพงแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง ผลิตจากวัสดุอลูมิเนียม เหล็ก ไม้อัดเกรดส่งออก เป็นวัสดุที่มีคุณภาพสูง มาตรฐาน มอก. แข็งแรงทนทาน ไม่บิดงอ สามารถนำไปจัดระเบียบตกแต่งของใช้ต่างๆในทุกๆห้องให้สวยงาม เป็นงานศิลปะตกแต่งบ้าน คอนโด โรงงาน เช่น ในห้องครัว ใช้เก็บตะหลิว ทัพพี กระทะ หม้อ ในห้องเครื่องมือ ใช้แขวนไขควง คีม สว่าน ประแจ กรรไกร คัตเตอร์ ในห้องแต่งตัวหรือห้องนอน ใช้เป็นที่แขวนเครื่องประดับ ต่างหู สร้อยคอ กำไล นาฬิกา หมวก ผ้าพันคอ แว่นตา เป็นต้น

#Sport PegBoard ไอเดียตกแต่งผนังด้วยเครื่องกีฬา
แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด Peg board Pegboards แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด

#Shoes PegBoard กระดานเพคบอร์ดสำหรับจัดเก็บแขวนรองเท้า
Peg boards แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด ราคา Pegboards แผ่นกระดานเพ็กบอร์ด

#Lady PegBoard กระดานเพคบอร์ดมุมแขวนกระเป๋าตุ้มหูสร้อยเครื่องตกแต่งสำหรับสุภาพสตรี
สาวๆทุกคนรับรองว่าต้องสะสมกระเป๋าและ accessories กันมหาศาลแน่นอน และปัญหาที่ตามมาคือไม่มีที่เก็บ เวลาจะใช้งานทีต้องไปรื้อดูทีละใบ ปัญหานี้แก้ไขได้ง่ายมากๆ ผนังห้องโล่งๆอย่าปล่อยเอาไว้เฉยๆ ติดตั้งแผ่น pegboard เข้าไปให้เต็มผนัง ทีนี้ก็สามารถ enjoy เอากระเป๋าและของมากมายที่มีมาแขวนไว้ตรงนี้ได้หรือถ้าใครไม่อยากติด pegboard ทั้งผนัง จะติดแผ่นเล็กๆไว้เป็นมุมแขวนกระเป๋าหรือของที่เราใช้บ่อยๆก็ดีงาม
กระดานเพ็กบอร์ด Pegboard PegHardBoard กระดานเพ็กบอร์ดแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง

#Tools Accessories PegBoard ไอเดียการประยุกต์ใช้กระดานเพคบอร์ดสำหรับเก็บเครื่องมือช่าง
ใช้ pegboard ติดตรงผนังเหนือโต๊ะทำงาน จะเลือกไซส์ขนาดไหนก็ได้ตามความต้องการ นอกจากจะใช้เก็บพวกอุปกรณ์เครื่องเขียนได้แล้ว ลองเอาพวก planer หรือ quote กับรูปภาพสวยๆมาตกแต่งร่วมกับ pegboard รับรองว่าจะได้มุมทำงานที่สวยไม่เหมือนใครและช่วยสร้างแรงบรรดาลใจในการทำงานสุดๆ
Pegboard Hardboard แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง
Peg board แผ่นกระดาน เพ็กบอร์ด
Hook Storage Shelf Pegboards กระดานเพ็กบอร์ด Pegboards กระดานเพ็กบอร์ดแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง
Headboard, Water wall , Room divider, Laundry room Wall art display, Colorful Crafty Office Nursery Closet Garage Garden Drawer Thread Paint Navy framed Tools organizer, cross stitched coat hanger , Spinning display rack, Backsplash in kitchen Seating chart Gift wrap caddy, Pot Rack Instagram Jewelry display case

#Kitchen PegBoard ไอเดียการประยุกต์ใช้กระดานเพคบอร์ดในห้องครัว
จัดห้องครัวโดยใช้ pegboard ยึดกับผนังในตำแหน่งที่ต้องการ แล้วใช้ฮุครูปตัว J U L V เพื่อแขวนอุปกรณ์ครัวต่างๆ ไม่ว่าจะเป็น ตะหลิว หม้อ กระทะ หรือแก้วน้ำ แล้วหาตะกร้า wire มาติดตั้งเพื่อแขวนขวดซอสปรุงรส จัดเลย์เอาท์การแขวนดีๆสักหน่อย รับรองมุมแขวนอุปกรณ์ครัวออกมาสวยงามแถมยังหยิบของใช้งานง่ายอีกต่างหาก
Pegboards แผงกระดานเพ็กบอร์ด Pegboards กระดานเพ็กบอร์ด Racking Tools DIYPegboard แผงกระดานเพ็กบอร์ด Hook

 

มืออาชีพผู้เชี่ยวชาญแนะนำสินค้าของตกแต่งบ้าน กระดานเพคบอร์ดติดผนังกำแพงแขวนเก็บอุปกรณ์ ศูนย์รวมของตกแต่งห้องติดผนังสุดแปลก แหวกแนว แต่งบ้านดูสวยสง่าเสริมคุณค่าแพงได้ ไม่ง้อมัณฑนากร แต่งผนังสุดเริ่ดที่คุณเองก็ทำได้ แนวๆ ไอเดียเจ๋งๆเก๋ไม่เหมือนใคร รูปทรง ประโยชน์ใช้สอย คุณภาพ ความยั่งยืน และราคาที่ประหยัดย่อมเยาว์ โดยอาศัยของใกล้ตัว สิ่งประดิษฐ์ ของแต่งบ้าน ที่ทำมาจากวัสดุเหลือใช้ เทรนด์เติมเสน่ห์ในบ้านสร้างแรงบันดาลใจ IDEA ประดิษฐ์ตกแต่งผนังภายใน ห้องทําเอง diy built-in บิวท์อิน ของแต่งบ้านอินเทรนด์ เฟอร์นิเจอร์ลอยตัว ภาพกรอบลอยสวย ช่วยเสริมฮวงจุ้ย ทดแทนวอลเพเพอร์เปเปอร์สติ๊กเกอร์ติดผนัง ผนังลายฉลุ ผนัง 3D เพดาน พื้น ทนน้ำ ทนไฟ ติดตั้งได้เอง
แผงหัวเตียงนอน ห้องรับแขก ห้องนอน ห้องนั่งเล่น บิวอินท์ สำหรับอาคารสำนักงาน บ้านพักอาศัย อพาร์ทเม้นท์ คอนโด Office โรงแรม รีสอร์ท โรงงาน โกดังสินค้า อาคารทั่วไป บูธออกงาน ร้านกาแฟ รีสอร์ท สปา อพาร์ทเมนท จัดสวนไม่เปลืองพื้นที่ สร้างสรรค์อย่างลงตัว อุปกรณ์รางแขนรับชั้นแป๊บเหลี่ยม-กลม ลวดแขวนสินค้า ที่โชว์หมวก แว่นตา กระเป๋า เข็มขัด รองเท้า ราวแขวนผ้า ตะกร้าใส่สินค้า กล่องพลาสติกจัดเก็บของ แผงโชว์ลวดสลิงต่างหู-สร้อยคอ ตะแกรงชั้นวางหนังสือ ซีดี พลาสติกป้ายราคาตัวยึดป้าย ชั้นวางซุปเปอร์มาร์เก็ตมินิมาร์ท ตัวหนีบโปรโมชั่น ทุกสไตล์ ลอฟท์ วินเทจ บูติค Loft Modern Contemporary, Tropical, Neo-Classic, Retro, Asian Boutique Resort, Pantip , KhaiDee, Home Decoration, BaanlaeSuan,Ikea,Homeworks, HOmepro, Thai Watsadu ไทวัสดุ ,Interior Architectural Design

#ClipBoard Stationery PegBoard กระดานเพคบอร์ดตกแต่งผนังด้วยคลิปบอร์ด อุปกรณ์เครื่องเขียน
ไอเดียตกแต่งผนัง ด้วยคลิปบอร์ด หาคลิปบอร์ดที่มีสีสันสดใสมา ในกรณีที่กลัวว่าผนังจะเกิดการเสียหาย สามารถใช้เพ็กบอร์ด หรือ หากระดานมายึดติดกับผนังก่อนที่จะนำคลิปบอร์ดมาประดับ ส่วนตัวคลิปบอร์ด นำรูปภาพ หรืองานศิลปะที่น่าประทับใจของเด็กๆ มาหนีบไว้ เพื่อความน่ารักสดใสให้กับบ้าน หรือ เลือกใช้คลิปบอร์ดที่มีขนาดแตกต่างกัน แล้วเอารูปภาพที่มีความทรงจำมาหนีบไว้ด้วยก็ได้ เป็นไอเดียธรรมดาที่เรามักรู้กันอยู่แล้วว่า การตกแต่งผนังส่วนใหญ่ก็มักจะตกแต่งด้วยกรอบรูปอยู่แล้ว แต่อาจเพิ่มความเก๋โดยการเลือกใช้รูป ให้มีความเป็นกราฟฟิคมากขึ้น หรือเลือกใช้กรอบรูปในขนาดที่แตกต่างกัน ทั้งเล็กและใหญ่ ช่วยเพิ่มลูกเล่นให้กับผนังมากขึ้น
Pegboards แผงกระดานเพ็กบอร์ด

#DIY Crafts Knitting Sewing PegBoard กระดานเพคบอร์ดตกแต่งผนังด้วยงานประดิษฐ์ เย็บปักถักร้อย
งาน DIY ต่างๆ ที่มีอุปกรณ์เยอะมาก จนไม่มีที่จะเก็บ สามารถนำไอเดียนี้ ไปจัดระเบียบข้าวของเครื่องใช้ของตัวเองได้ นอกจากจะทำให้กำแพงไม่โล่งจนเกินไปแล้ว ยังมีประโยชน์ทีช่วยทำให้หาของใช้ได้ง่ายขึ้น ดูสวย เป็นระเบียบและยังสะดวกต่อการใช้งานอีกด้วย
Pegboards แผงกระดานเพ็กบอร์ด Pegboards แผงกระดานเพ็กบอร์ด
Perforated wood is more labor-intensive to manufacture and will warp and splinter under heavy loads, but is sometimes selected for aesthetic reasons. An inexpensive wood such as pine is often used, and it may be chemically treated for strength and fire retardant characteristics or turned into plywood first. Perforated wood may be mounted as a thin strip instead of the more square shape of perforated hardboard. Metal pegboard systems are usually made out of steel. Metal pegboards are usually mounted in strips, as it would be comparatively costly, cumbersome and inefficient to sell in larger sheets. Sufficiently thick metal pegboards will not sag between mounting points. Instead, the system’s mounting on surfaces such as wood beams or sheetrock will usually fail under a heavy weight before the metal pegboard does. Manufacturers advise customers to hang tools and other gear based on the estimated strength of the mounting points. High quality metal pegboard systems use extruded holes, while other systems have the holes drilled after casting.

 


 

 

Pegboard Hook Shelves Storage Tools Drawing
ขนาดกระดานเพ็กบอร์ดแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง

Pegboard แผงเหล็กเจาะรูติดผนังแขวนเครื่องมือ ออกแบบจากแผ่นเหล็กนำมาพับขึ้นรูปแล้วเจาะรูเว้นระยะเท่ากัน ในแต่ละรูจะใช้ในการ ตอก แขวนห้อย ตะขอฮุค สำหรับแขวนแสดงเครื่องมือ สินค้า ถุงผลิตภัณฑ์ อุปกรณ์ต่างๆ คำว่า pegboard เป็นชื่อของผลิตภัณฑ์นี้ที่มักจะถูกนำมาใช้เป็นคำทั่วไป สามารถผลิตจากแผ่น ไม้โลหะหรือวัสดุอื่น ๆ เป็นที่นิยมมากในการจัดระเบียบตกแต่งประดับประดา
Perforated Pegboard Hook Shelves Racking Storage Tools DIY Kit แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดติดผนังกำแพงแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง, #อุปกรณ์จัดเก็บเครื่องมือชั้นวางเหล็ก Pegboard Hooks ฮุกตะขอลวดขาแขวนที่เกี่ยวสินค้าสิ่งของ, #โรงงานผลิตจำหน่ายPegboard กระดานบอร์ดแผ่นอลูมิเนียมเหล็กไม้ เจาะรูยึดติดผนังตกแต่งบ้านห้องครัวโรงงานสไตล์ industrial, #แผ่นกระดานไม้เหล็กแผ่นพับขึ้นรูปเจาะรู สำหรับแขวนสินค้าเครื่องใช้ติดผนัง Tools Holder Rack Hard Board Perforated hardboard is tempered hardboard which is pre-drilled with evenly spaced holes. The holes are used to accept pegs or hooks to support various items, such as tools in a workshop. Pegboard is a brand name of this product that is often used as a generic term for perforated storage boards made of hardboard, wood, metal, or other material. It is commonly used in retail settings along with steel rods sticking out to hold peg gable products such as bagged potato chips, printer ink, and action figures.

แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดเจาะรูติดผนังแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง ขนาดมาตรฐาน 50 x 50 cm.
Pegboard

แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดเจาะรูติดผนังแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง ขนาดมาตรฐาน 50 x 100 cm.
Pegboard


 

 

Pegboards and Hook Installation การติดตั้งแผ่นกระดานเพคบอร์ด

Perforated hardboard and similar systems are made of a variety of materials, each of which has different characteristics that affect the range of possible uses. Standard perforated hardboard is made of wood fibers, usually with the addition of resin, and tempered by coating with a thin layer of linseed oil and baking at a high temperature to polymerize the oil. This provides more water and impact resistance, hardness, rigidity and tensile strength. Hardboard will bend and warp with age and in the presence of moisture, and will sag under heavy weight (the exact weight is based on the dimensions and quality of the hardboard) unless secured to even weight distribution among several mounting points.
Pegboards แผงกระดานเพ็กบอร์ด แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดติดผนังกำแพงแขวนเก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่าง ออกแบบมาให้มีรูได้ระยะมาตรฐาน การติดตั้งสามารถทำได้ง่ายดาย โดยเจาะรูผนังที่ต้องการยึดติดทั้งสี่ด้าน แล้วใช้พุกและสกรูไขเข้าตำแหน่งที่ต้องการได้ทันที ไม่ต้องหนุนขอบหลังให้สูงขึ้นเนื่องจากถูกออกแบบการพับให้มีความหนาประมาณหนึ่งนิ้วเป็นตัวรองเสียบฮุคขาแขวนได้พอดีอยู่แล้ว
Installing a pegboard system is a quick way to encourage organization and increases the available work space. By utilizing vertical space, tools are visible and easily sorted. Because pegboard is pre-punched on a 1″ x 1″ grid, tool hangers can be moved and reconfigured to meet future needs. If your garage was built before the early 1990s, chances are you will have bare wall studs. Fire code in later years mandated dry wall be installed. Because pegboard accessories need a small void behind the board to accommodate the mounting pegs, furring strips are needed for installs over drywall.
Pegboard, also called perforated hardboard or perfboard, is one of the simplest and least expensive storage solutions for hanging tools and other lightweight objects. When mounted to the wall and outfitted with metal hooks, pegboard provides a convenient way to keep items from getting lost in the back of a drawer or the bottom of a tool chest. Pegboard also makes it easy to change the arrangement or collection of your wall-hung items, because you can reposition the metal hooks any way you like without measuring, drilling holes, or hammering nails into the wall. In fact, pegboard has served as a low-cost storage option for so long that there are a multitude of different hooks and brackets you can buy to accommodate nearly anything you want to hang. Any home center will carry both the pegboard and the hooks. You need to install pegboard correctly to get the most value from it. If your garage walls have exposed studs, you can simply screw pegboard to the studs. The empty bays between the studs will provide the necessary clearance for inserting the hooks. On a finished wall, however, you’ll need to install a framework of furring strips behind the pegboard to create the necessary clearance and provide some added stiffness. It’s also a good idea to build a frame around your pegboard to give the project a neat, finished appearance. If your garage tends to be damp, seal both faces of the pegboard with several coats of varnish or primer and exterior paint; otherwise it will absorb moisture and swell up or even delaminate.
Perforated hardboard and similar systems are designed to support peg hooks. These are usually mounted by hand and support themselves with gravity alone, though some systems use screws instead. These screws can be supported by additional straps to prevent the metal from bending under a significant load. The hooks in turn act as storage for a variety of objects such as tools and keys. Heavy duty metal systems can support the heaviest objects, such as push lawnmowers and vertically stored bicycles. These storage systems are usually mounted in utility areas of a household such as a garage, storage shed or workshop. They may also be used in professional environments such as factories, along with the back shelving for discount stores (larger and thicker versions are used by big-box stores), but are rarely seen in more white collar areas of a workplace. Pegboard also applies for kitchen wall shelves, Racking storage with various standard sizes, material may be Steel, Aluminum or Wood equipped with accessories hook, shelf, and installation screw.

Myanmar (Burmess) Language

သိုလှောင် Tools များ DIY Kit ယူပြီးဖောက်ထား Pegboard Hook စင်ပေါ် Winnipeg ဘုတ်အဖွဲ့ perforated သံမဏိမြို့ရိုးကိုသိုလှောင်မှု tools တွေကိုချိတ်ဆွဲပျဉ်ပြား။ bracket Hook Hookသိုလှောင် Tools များ DIY Kit ယူပြီးဖောက်ထား Pegboard Hook စင်ပေါ် Winnipeg ဘုတ်အဖွဲ့ perforated သံမဏိမြို့ရိုးကိုသိုလှောင်မှု tools တွေကိုချိတ်ဆွဲပျဉ်ပြား။ bracket Hook Hook
Pegboard ကုန်ထုတ်လုပ်မှုစက်ရုံ # ဘုတ်အဖွဲ့စာရွက်များ, လူမီနီယမ်, သံမဏိ, သစ်သား။ မြို့ရိုးကိုအလှဆင်စက်ရုံ-စတိုင်မီးဖိုချောင်, သံမဏိစင်ပေါ် Pegboard Display ကိုချိတ်စင်ကြိုးကွင်း Store မှာ Tools များ Organizing တပ်ဆင်ထားစက်မှုဇုန်, #, တွင်းဖွဲ့စည်း # သစ်သားပျဉ်ပြားသံမဏိစာရွက်ထဲမှာအပေါက်။ နံရံ Tools များ Holder သိုလှောင်ဆင်ခက်ဘုတ်အဖွဲ့အပေါ်ဆွဲထားဘို့စားသုံးသူကုန်ပစ္စည်းများ။
ကိုးကား Billboard ချိတ် Pegboards နှင့်ချိတ်စျေးနှုန်းဆွဲထားခြေထောက်နှင့်အတူလာကြတယ်စက်ဆွဲထား panel ကသိုလှောင်မှုပစ္စည်းကိရိယာများ, အကြံအဖန်တွေချည်းအိမ်သူအိမ်သားဆွဲထားတံစို့ဘုတ်အဖွဲ့ဖောက်ထားသောမြို့ရိုးတပ်ဆင်ထား 1) စံနဲ့ Big Size: Billboard လာကြတယ် tools တွေဆွဲထား။ အထူးကြီးမားစံချိန်စံညွှန်းများအဘို့ဒီဇိုင်းလုပ်ခဲ့တာပါ။ ။ 50 x ကို 50-400cm မှကြီးစွာသောစတိုင်ကြီးမားသော panel ကိုအရွယ်အစားပေါင်းစပ်ဖို့က x 100-400cm 100 အစွပ်စွဲနိုင်ပါတယ် ။ ဒါမှမဟုတ်တစ်ထောင့်ဖြတ်မျဉ်းကိုဖွဲ့စည်းထားပါသည်။ သို့မဟုတ်ပိရမစ် သို့သော်ပုံရိပ်တွေဒီဇိုင်း 2) အထွေထွေ Hook လျှောက်ထား: လက်ကမ်းစာစောင်များပစ္စည်းကိရိယာများဆွဲထားဘို့အပေါက်တစ်ပေါက်ဖွဲ့စည်း။ ချက်ချင်းဈေးကွက်ထဲမှာတစ်ဦးကာစရာကုလားကာငါးမျှားအရွယ်အစားနှင့်အတူအသုံးပြုနိုင်ဖို့စီစဉ်ထုတ်လုပ်ထား။ ဝန်အမြင့် စင်အသုံးပြုခြင်းအားခက်ခဲတဲ့ဖြစ်ပါတယ်။ အပိုအထူကြောင့် ဖန်ဆင်း-to-အမိန့် () 3 ပစ္စည်း / အရောင် / Size ကို): အမိန့်။ သည်အခြားအရောင်များ (အဖြူအနက်ရောင်, အဝါရောင်, အနီရောင်, အစိမ်း, အပြာ) သို့မဟုတ်ပစ္စည်းများ (သံမဏိ, လူမီနီယမ်) သို့မဟုတ်စံအရွယ်အစားထက်ကွဲပြားခြားနားသောအရွယ်အစား။ အဘို့ ကျွန်တော်တို့ရဲ့ရောင်းအားကိုဆက်သွယ်ပါ 4) High-Tech မှထုတ်လုပ်မှု: Peggy ဘုတ်အဖွဲ့ဘုတ်အဖွဲ့ကိုလက်စသတ်။ အဲဒါကိုစောင့်ရှောက်ဖို့အနားကျော်ခေါက်ဖို့ဒီဇိုင်း။ ချွန်ထက်ဖြတ်ခြင်းနှင့်အဆင်းလှသောရုပျပုံသို့သူတို့ကိုငါ paste လုပ်ထားတဲ့မရှိပါ။ သုံးစွဲဖို့ကဘေးကင်းလုံခြုံအောင် အခန်းအလှဆင်ဖို့ကိုသုံးပါ အဆင်းလှသောအမိန့်များနှင့်စုဆောင်းခြင်း မြှင့်တင်ရေးပက်ကေ့ “+ pegboard ချိတ်,”: အဆိုပါအရောင်း Design- ချိတ်, လျှောက်လွှာ Specification များအတွက် Shape Shape ။ Pegboard ဘုတ်အဖွဲ့တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့

 

 

Pegboard စျေး Pegboard စျေးနှုန်း Peck ပျဉ်ပျဉ်ပြား။
Pegboard Pegboard panel ကို Peck ဖိုရမ် Pegboard

သတ္တုသံမဏိသံက Black နှင့်အထူးအရောင် coated PegBoard | Peggy ပျဉ်ပျဉ်ပြား။ အနက်ရောင်အရောင်နဲ့ခြွင်းချက်အတွက် coated သံမဏိ အရည်အသွေးကို။
high-Tech မှထုတ်လုပ်မှု: Peggy ဘုတ်အဖွဲ့ဘုတ်အဖွဲ့သံမဏိ, အရည်အသွေးမြင့်ထုတ်ကုန်များ coated ။ အဲဒါကိုစောင့်ရှောက်ဖို့အနားကျော်ခေါက်ဖို့ဒီဇိုင်း။ အဘယ်သူမျှမဖြတ်တောက်ခြင်းအစွန်း အဆင်းလှသောရုပျပုံအတူတူထားပါ။ သုံးစွဲဖို့ကဘေးကင်းလုံခြုံအောင် အမျိုးမျိုးသောခန်းကိုအလှဆင်ဖို့အသုံးပြုခဲ့ပါတယ်။ ထိုအခါသပ်သပ်ရပ်ရပ်နဲ့လှပတဲ့အိမ်ရာများကိုစောင့်ရှောက်ရန်အသုံးပြုသည် ဒီဇိုင်းသံမဏိတန်းနှင့်အပေါ်ယံပိုင်းအရည်အသွေးလုပ်ရမည်: ချေး Resistance ။ သံမဏိ, အခြေအနေများအမျိုးမျိုးအတွက်ပေါ့ပါးအကြမ်းခံအသုံးပြုမှု, ပြည်တွင်းရေးနှင့်ပြင်ပနှစ်ဦးစလုံးခုခံ, ခရမ်းလွန်ခုခံ, ကောင်းသောအပူထက် anti-ချေးဂုဏ်သတ္တိများ။ ကွေးဖို့မခဲယဉ်း။ ဖောက်သည်ကိုအကောင်းဆုံးအရည်အသွေးကိုရနိုင်အောင်ထုတ်လုပ်မှု၏တိုင်းခြေလှမ်းကျနော်တို့အာရုံစိုက်။ အရည်အသွေးအာမခံချက်, ဖောက်သည်များမတိုင်မီသက်သေပြရမယ် ချိတ် Pegboards  Peggy ဘုတ်အဖွဲ့ဖိုရမ်
Pegboard Size: ရှိနိုင်စံအရွယ်အစား packages များဖြစ်သည်။ နှင့်အခြားသောအမိန့်ရှိ     နှစ်ခုစံအရွယ်အစားအဘို့အဆင်သင့် 1) Woodstock 50 x ကို 50 စင်တီမီတာ။ ပြီးတော့ 50 x ကိုက 100 စင်တီမီတာ။ အတူတူရောက်စေဖို့ဒီဇိုင်းရေးဆွဲ။ , ရှည်လျားထိုသို့သောဖြောင့်, ထောင့်ဖြတ်။ အဖြစ်အရွယ်အစား 100x100cm ။ , 50x150cm ။ , 100x200cm ။ , 200x200cm ။ စသည်တို့ကို     2) အခြားအရွယ်အစားထုတ်လုပ်နိုင်ပါတယ်။ လုပ်-to-အမိန့် 100 ကိုက x ။ တက်ကြွစွာဧရိယာ 50 x ကို 150 စင်တီမီတာအံဝင်ခွင်ကျဖြစ်တဲ့ခံရဖို့ ကို 100 စင်တီမီတာ။ ဖောက်သည်လိုအပ်ချက်တွေနဲ့အညီ, အကိုအခြားအရွယ်အစား။ Pegboards
Pegboard ဘုတ်အဖွဲ့တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့  PegHardboard ဘုတ်အဖွဲ့တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့ လုပ်-to-မိန့် (ရုပ်ဝတ္ထု / အရောင် / Size ကို): coated ဘုတ်အဖွဲ့ MPEG-ဘုတ်အဖွဲ့အရည်အသွေးမြင့်သံမဏိထုတ်ကုန်။ ယေဘုယျအားဖြင့် ဖောက်သည်ကိုချက်ချင်းဖြန့်ဝေဘို့စတော့ရှယ်ယာအတွက်ရရှိနိုင်။ အမိန့် သည်အခြားအရောင်များကိုစံအရွယ်အစားထက် (အနီ, အဝါ, အပြာ, အဖြူ) ကွဲပြားခြားနားသောအရွယ်အစား။ အဘို့ ရောင်းအားကိုဆက်သွယ်ပါ ပိုမိုသိရှိလိုပါက
ချိတ် Pegboard ဘုတ်အဖွဲ့တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့ Peggy ဘုတ်အဖွဲ့ Ultra-အရည်အသွေးမြင့်နှင့်အတူ coated စာရွက်သံမဏိ, အထူ 1.2 မီလီမီတာ၏လုပ်လာကြတယ်စာရွက်သတ္တုသိုလှောင်မှုထုတ်ကုန်ဆွဲထား။ ဒါဟာကွေးခွန်အားနှင့်အရောင်အပေါ်ယံပိုင်းတကယ်တော့မရှိသေးပေလွယ်ကူစွာချွတ်လက်သည်းမထားဘူး။ long ကတစ်သက်တာ

 

ရုံဖမ်းဆီးခံခဲ့ရသူ! အဘယ်သူမျှမကအခြားကဲ့သို့အလူမီနီယံနဲ့လုပ်ထားတဲ့ Pegboard ပြား။ ကမ်ဘာပျေါမှာအကောင်းဆုံးအရည်အသွေး။ ပစ္စည်းကြေးဝါ, ငွေ, တောက်ပအရောင်ရှိပြီးလှပသောအလင်းလ်တာအမြဲအတွင်းအပြင်နှင့်ထဲကနေရာတစ်ခုဖြစ်ပါသည်။ အဆိုပါအာမခံတစ်သက်တာတစ်လျှောက်လုံးသံချေး, ချေးယဉ်, မကျွတ်ဆတ်သောအခြေအနေများမ။ဖောက်ထားလူမီနီယမ် Pegboard Specification Peggy ပျဉ်ပြားပျဉ်ပြား လူမီနီယံ သိုလှောင်မှုဆွဲထားဘို့အုတ်ရိုးနားမှာ perforated ။
Peggy ဘုတ်အဖွဲ့ဘုတ်အဖွဲ့ Pegboards  ချိတ် Pegboards  Peggy ဘုတ်အဖွဲ့ဖိုရမ်  ဘုတ်အဖွဲ့ Pegboard တွင်း  Pegboard ဘုတ်အဖွဲ့ကာစရာကုလားကာ tool ကို 1. Pegboard ပစ္စည်း: ဘုတ်အဖွဲ့တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့လူမီနီယမ်-ချောပစ္စည်းများကိုလူမီနီယမ်တန်း 1.5 မီလီမီတာ၏ A1100 အရည်အသွေးမြင့်အပိုထူအဆိုပါမျက်နှာပြင် (မျက်နှာပြင်) နှစ်ခုအမျိုးအစား:     ။ 1) Pegboard ရတဲ့အရာတွေ: ကြေးဝါ, ငွေတောက်ပြောင်။ က outshone     : ဆံပင်လိုင်း pegboard) 2 ပန်းကန်န်းကျင်ကြေးဝါ, ငွေမှုန်သော Laikad
: 2. pegboard အရွယ်အစား စံအရွယ်အစား packages များရရှိနိုင်။ ထိုအမိန့်     ဟာ standard size ကိုအတူနှစ်ယောက် 1) Woodstock 50 x ကို 50 စင်တီမီတာ။ ပြီးတော့ 50 x ကိုက 100 စင်တီမီတာ။ အတူတူရောက်စေဖို့ဒီဇိုင်းရေးဆွဲ။ , ရှည်လျားထိုသို့သောဖြောင့်, ထောင့်ဖြတ်။ အဖြစ်အရွယ်အစား 100x100cm ။ , 50x150cm ။ , 100x200cm ။ , 200x200cm ။ စသည်တို့ကို     2) အခြားအရွယ်အစားထုတ်လုပ်နိုင်ပါတယ်။ လုပ်-to-အမိန့် 100 ကိုက x ။ တက်ကြွစွာဧရိယာ 50 x ကို 150 စင်တီမီတာအံဝင်ခွင်ကျဖြစ်တဲ့ခံရဖို့ ကို 100 စင်တီမီတာ။ ဖောက်သည်လိုအပ်ချက်တွေနဲ့အညီ, အကိုအခြားအရွယ်အစား။
Pegboard Pegboards
3. ချေး Resistance ကို အခြေအနေများအမျိုးမျိုးအတွက်ပေါ့ပါးအကြမ်းခံသုံးစွဲခြင်း, သံမဏိများကဲ့သို့ corrode, သံချေးမစပ်ဆိုင်ကြောင်းကိုလူမီနီယမ်တန်းထူးခြားသောအင်္ဂါရပ်များလုပ်ခံရဖို့ဒီဇိုင်းရေးဆွဲ, နှစ်ဦးစလုံးပြည်တွင်းရေးနှင့်ပြင်ပခရမ်းလွန်အပူကိုဆီးတားဖို့တည်ငြိမ်။ ကောင်းသော ကွေးဖို့မခဲယဉ်း။ ဖောက်သည်ကိုအကောင်းဆုံးအရည်အသွေးကိုရနိုင်အောင်ထုတ်လုပ်မှု၏တိုင်းခြေလှမ်းကျနော်တို့အာရုံစိုက်။ ဖောက်သည်ဆုံးဖြတ်ခြင်းမပြုမီသက်သေပြရမယ်အရည်အသွေးအာမခံချက်, 4. အထွေထွေ Hook လျှောက်ထား: လက်ကမ်းစာစောင်များပစ္စည်းကိရိယာများဆွဲထားဘို့အပေါက်တစ်ပေါက်ဖွဲ့စည်း။ တစ်ဦးကာစရာကုလားကာငါးမျှားနှင့်အတူအသုံးပြုနိုင်ဖို့စီစဉ်ထုတ်လုပ်ထား။ ချက်ချင်းစံစီးပွားဖြစ်ရရှိနိုင် ဝန်အမြင့် စင်အသုံးပြုခြင်းအားခက်ခဲတဲ့ဖြစ်ပါတယ်။ အဘယ်ကြောင့်ဆိုသော်အပိုအထူ၏ 5. High-Tech မှထုတ်လုပ်မှု: အမှတ်တရ Peggy ဘုတ်အဖွဲ့လူမီနီယံကိုလက်စသတ်။ အဲဒါကိုစောင့်ရှောက်ဖို့အနားကျော်ခေါက်ဖို့ဒီဇိုင်း။ အဘယ်သူမျှမဖြတ်တောက်ခြင်းအစွန်း အဆင်းလှသောရုပျပုံအတူတူထားပါ။ သုံးစွဲဖို့ကဘေးကင်းလုံခြုံအောင် အမျိုးမျိုးသောခန်းကိုအလှဆင်ဖို့အသုံးပြုခဲ့ပါတယ်။ အလွန်ပစ္စုပ္ပန်နှင့်လှပသောနေထိုင်ရာစုစည်းမှုနှင့်အသုံးပြုမှု Made-to-မိန့် (ရုပ်ဝတ္ထု 6. / အရောင် / Size ကို): ဘုတ်အဖွဲ့တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့လူမီနီယံကိုလက်စသတ်။ ယေဘုယျအားဖြင့် ဖောက်သည်ကိုချက်ချင်းဖြန့်ဝေဘို့စတော့ရှယ်ယာအတွက်ရရှိနိုင်။ အမိန့် သည်အခြားအရောင်များ (အဖြူရောင်, အနက်ရောင်, အပြာ, အဝါ, အနီ) သို့မဟုတ်ပစ္စည်းများ (သံမဏိ, လူမီနီယံ, Non-ပို့ကုန်တန်းကြိတ်) သို့မဟုတ်စံအရွယ်အစားထက်ကွဲပြားခြားနားသောအရွယ်အစား။ ရောင်းအားကိုဆက်သွယ်ပါ ပိုမိုသိရှိလိုပါက Pegboard ဘုတ်အဖွဲ့တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့  Pegboard ဘုတ်အဖွဲ့တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့  Pegboards ဘုတ်အဖွဲ့တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့ Peggy ဘုတ်အဖွဲ့ဘုတ်အဖွဲ့ Pegboards  ချိတ် Pegboards

 

ဝါယာကြိုးချိတ် Pegboard ဘို့ကြိုးကွင်းဒီဇိုင်းဆက်စပ်ပစ္စည်း များနှင့်ချိတ်ဆွဲထားခြေထောက် hooks တစ်ဖီပျဉ်ပျဉ်ပြားနှင့် တွဲဖက်. အသုံးပြုသည်။
ချိတ်, ချိတ်, ရည်ရွယ်ချက်ဆွဲထားချိတ်ဝါယာကြိုးခြေထောက်။ သံမဏိစင်ပေါ်တပ်ဆင်ထားကုန်ပစ္စည်းနှင့်ဆက်စပ်သောဆောင်းပါးများ။ ချိတ်ဝါယာကြိုးကြိုးကွင်းလက်မောင်း Streetcar စင်ပေါ်မြို့ရိုးကို Hole Pegboard ဆက်စပ်ပစ္စည်း, သူတို့ကို install လုပ်ပါ။ ချိတ်, ကြိုးကွင်း, ခြင်းတောင်းနှင့် tool ကိုကိုင်ဆောင်သူအမျိုးမျိုးအတွက်လာဘုတ်အဖွဲ့သို့ထိပ်တံစို့ရေသွန်ပြီးတော့ဆင်းလှည့်။ Pegboard တို့သည်ကြီးစွာသော Workspace စည်းရုံးရေးမှူးဖြစ်ပါတယ်။ ဒါကြောင့်သင်လုပ်ချင်တဲ့ကိုမဆိုလမ်းအတွက် configure လုပ်ဖို့လွယ်ကူပါတယ်ကတည်းက။ အထူးကြိုးကွင်းဝက်အူသေနတ်ကနေထောက်ပံ့ရေးပစ္စည်းများသောင်မတင်မှအရာအားလုံးတို့အတွက်တည်ရှိ။ နှစ်ချက်လူပျိုဝါယာကြိုးသတ္တုမှာ chrome အပေါက်ဟွတ်, မလိုလားသည်များအတွက် Universal ဆက်စပ်ပစ္စည်းသံနှုတ် Craft မီးဖိုချောင်အပ်ချုပ်ခြံပါဝါဥယျာဉ်ကိုစာသင်ခန်းကိုလျော့နည်းစေတယ်လေ။
Pegboard Hook  ချိတ် Pegboard  ချိတ်ဆက်စပ်ပစ္စည်း
တံစို့ပျဉ်ပြား Peck ဖိုရမ်ပျဉ်ပြား။
တံစို့ပျဉ်ပြား Peck ဖိုရမ်ပျဉ်ပြား။
Peck Pegboards သိုလှောင်မှု tools တွေဆွဲထားဘုတ်အဖွဲ့ပျဉ်ပြား။
တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့ပျဉ်ဘုတ်အဖွဲ့ Peck သိုလှောင်မှု tools တွေဆွဲထား။
တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့ပျဉ်  ဆွဲထားသိုလှောင်မှု tools များ  Pegboard Hardboard Peck ပျဉ်ဘုတ်အဖွဲ့သိုလှောင်မှု tools တွေဆွဲထား။

 

Pegboard ဟွတ်မူလစာမျက်နှာ Orgainzing Idea Features မြို့ရိုးကိုအလှဆင် tools တွေဆွဲထားအကြံပြုချက်များ panel ကဘုတ်အဖွဲ့ဖောက်ထားသံမဏိနံရံ chic ဂန္နှင့်ခေတ်သစ်ကို formats ခနျး။
Pegboards Kit ပုံမှန် Functions များလျှောက်လွှာ Panel ကို Winnipeg ဘုတ်အဖွဲ့ perforated သံမဏိမြို့ရိုးကိုသိုလှောင်မှု tools တွေကိုဆွဲထားကြ၏။ Pegboard တစ်ပျဉ်-ဘုတ်အဖွဲ့ MPEG သံမဏိပြားများသိုလှောင်မှု tools များဆွဲထားသောမြို့ရိုး perforated ဖြစ်ပါတယ်။ လူမီနီယံ, သံမဏိတန်းအထပ်သားတင်ပို့မှု၏ဖန်ဆင်းတော်မူ၏။ အဆိုပါပစ္စည်းအရည်အသွေးမြင့် TIS ဖြစ်ပါတယ်။ အဘယ်သူမျှမကွေးအစွမ်းသတ္တိကိုလှလှပပမဆိုအခန်း၏ပုံစံမျိုးအတွက်ဖွဲ့စည်းနိုင်ပါသည်။ ထိုကဲ့သို့သောအိုး, အိုးအဖြစ်အပင်အတွက်အနုပညာအိမ်မှာကွန်ဒို, မီးဖိုချောင် ladle Turner တစ်သင်းလုံးကကစားသမားအခန်းတစ်ခန်းသို့မဟုတ်အိပ်ခန်းထဲမှာသံနှုတ်, ကတ်ကြေး, လိမ်ဖဲ့ခြင်း, လေ့ကျင့်ခန်းရှုး, ဝက်အူလှည့ဆွဲထားဖို့အသုံးပြုတဲ့ tools တွေကိုသိမ်းထားဖို့ကိုအသုံးပြုခဲ့သည်။ အဆင်တန်ဆာ, ပုတီး, လည်ဆွဲ, လက်ကောက်, ချောင်းမြောင်း scarves, ဦးထုပ်, မျက်မှန်, etc ဆွဲထားအဖြစ်အသုံးပြု အားကစားနှင့်အတူနံရံ Decorating #Sport PegBoard အကြံပြုချက်များ ဆွဲထားဖိနပ်သိုလှောင်ဘို့ #Shoes PegBoard ဘုတ်အဖွဲ့ SPC ဘုတ်အဖွဲ့ ဘုတ်အဖွဲ့ကျော်ဆွဲထား #Lady PegBoard ဘုတ်အဖွဲ့ SPC လည်ဆွဲ, ပုတီးနှင့်အိတ်။ မင်းသမီးများအတွက်အလှဆင် စုဆောင်းခဲ့ကြသမျှသောမိန်းကလေးငယ်များ, အိတ်များနှင့်ဆက်စပ်ပစ္စည်းများသင်တန်း၏ကြီးမားဖြစ်ကြသည်။ ထိုအခါပြဿနာကြောင့်သိုလှောင်မှုမျှဖြစ်ပါတယ်။ အချိန်တစ်ရွက်မှာကြည့်ဖျက်သိမ်းဖို့အသုံးပြုလိမ့်မည်။ ဤပြဿနာကိုအလွန်လွယ်ကူစွာဖြေရှင်းနိုင်သည်။ နံရံရှင်းလင်းသောခဲ့ကြသည်, ထိုအုတ်ရိုးသို့ fit မှမြုံတပ်ဆင်ထား pegboard ကစွန့်ခွာဘူး။ အခုတော့ကျွန်မရဲ့အိတ်ကပ်ကိုခံစား, ထိုအရပ်များတွင်ချိတ်ဆွဲခဲ့ကြသူအများအပြား, သို့မဟုတ်သင် pegboard မြို့ရိုးကို install လုပ်ချင်ကြဘူးလျှင်ကျနော်တို့မကြာခဏအသုံးပြုအိတ်ဆွဲထားတစ်ထောင့်သေးငယ်တဲ့အပိုင်းအစပေမယ့်တော်တော်လေးဖြစ်လိမ့်မည်နိုင်ပါတယ် #Tools ဆက်စပ်ပစ္စည်း PegBoard စိတ်ကူးများ။ tools တွေများအတွက်လျှောက်လွှာဘုတ်အဖွဲ့ SPC ဘုတ်အဖွဲ့သိုလှောင်မှု ဟာစားပွဲခုံအထက်မြို့ရိုးပေါ်မှာတပ်ဆင်ထား pegboard ကိုအသုံးပြုခဲ့သည်။ လိုအပ်သကဲ့သို့သင်တို့အဘယျသို့အရွယ်အစားကိုရွေးချယ်ကြဘူး။ သူတို့ရဲ့ထောက်ပံ့ရေးပစ္စည်းများသိုလှောင်သိမ်းဆည်းပြီးတော့ကျော်တော်တော်လေးကောင်းစွာအလုပ်လုပ်ခြင်းနှင့် ပို. ပင်အလုပ်မလုပ်ဖို့လှုံ့ဆော်မှုဖန်တီးကူညီပေးခဲ့သကြောင်း pegboard နှင့်အတူအလှဆင်ဖို့လှပသောဓာတ်ပုံများနှင့်အတူ planer သို့မဟုတ်ကိုးကားဖယ်ရှားပစ်ရန်ကြိုးစားရန်အသုံးပြုထားကြောင်းအပြင် Headboard ,. ရေထရံအခန်း Divide, အဝတ်လျှော်တဲ့အခန်း က Wall အနုပညာ Display, အရောင်အသွေးစုံသောပရိယာယ်အားဖြင့်ရုံးပျိုးခင်းတိုခန်းငယ်ဂိုဒေါင်ဥယျာဉ်အံဆွဲမီနူး Thread ရေတပ် Paint ဇယားလက်ဆောင်ထုပ်ပိုးပြီး caddy Seating မီးဖိုချောင်ထဲမှာ display ကိုထိန်သိမ်း, Backsplash Spinning, Tools များစည်းရုံးရေးမှူး, လက်ဝါးကပ်တိုင်ချုပ်အင်္ကျီကြိုးကွင်းရှုမြင်သုံးသပ်ကြ, Pot Instagram ကိုလက်ဝတ်ရတနာ display ကိုထိန်သိမ်း။ အသုံးပြုသောကိစ္စတွင် #Kitchen pegboard အကြံပြုချက်များလျှောက်လွှာဘုတ်အဖွဲ့ SPC ဘုတ်အဖွဲ့မီးဖိုချောင်၌တည်၏။ ရာထူးကျင်းပရန်မြို့ရိုးပေါ်မှာတစ်မီးဖိုချောင် pegboard ။ ထိုအခါချိတ်-shaped JULV မီးဖိုချောင်ထိုကဲ့သို့သောအိုးများ, အိုး, ခွက်သို့မဟုတ်ရေတစ်ဖန်အဖြစ်တန်ဆာနှင့်တစ်ဦးခြင်းတောင်းဆွဲထားဝါယာကြိုးဆွဲထားဖို့ငံပြာရည်ပုလင်းသွပ်ဖို့ installed ။ Layout အပြင်အဆင်ကနည်းနည်းချိတ်ဆွဲထားတယ်။ များလွန်းတဲ့သတ်မှတ်နိုင်ကြောင်းမီးဖိုချောင်ပစ္စည်းကိရိယာများ, ပေါင်းအလိုလိုသိလက်တဆုပ်စာနှင့်အတူထွက်ဆွဲထား။

Peggy တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့ပျဉ်ဘုတ်အဖွဲ့  Peggy Pegboards ပျဉ်ဘုတ်အဖွဲ့

 

Peggy တံစို့ပျဉ်ပြားပျဉ်ဘုတ်အဖွဲ့  Peggy များအတွက် Pegboards ပျဉ်ဘုတ်အဖွဲ့

 

Peggy ဘုတ်အဖွဲ့ဘုတ်အဖွဲ့ Pegboard  PegHardBoard ဘုတ်အဖွဲ့တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့သိုလှောင်မှု tools တွေဆွဲထား။

 

Pegboard Hardboard Winnipeg ပျဉ်ဘုတ်အဖွဲ့သိုလှောင်မှု tools တွေဆွဲထား။ တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့ပျဉ် သိုလှောင်စင် Pegboards ဘုတ်အဖွဲ့တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့ချိတ်။  သိုလှောင်မှု tools တွေဆွဲထားတံစို့ဘုတ်အဖွဲ့ဘုတ်အဖွဲ့ Pegboards ။

 

 

Pegboards panel ကိုဘုတ်တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့  Tools များ DIY ယူပြီးတံစို့ဘုတ်အဖွဲ့ဘုတ်အဖွဲ့ Pegboards ။ Pegboard ပြား, ပျဉ်ပြား, ပျဉ်ပြား Peggy Hook

ပရော်ဖက်ရှင်နယ်ကျွမ်းကျင်သူများကအိမ်အကြံပြုပါသည်။ က Wall SPC ဘုတ်အဖွဲ့မြို့ရိုးအကာစရာကုလားကာသိုလှောင်မှု။ အများဆုံးပုံမှန်မဟုတ်သောအလှဆင်၏ဂျ, မြို့ရိုးကိုအလှဆင်စျေးကြီးခိုင်ခံ့သောကြော့ကြည့်ရှုပါ။ Decoration ပြန်လည်သင့်မြတ်မရ က Wall ရဲ့တနင်္ဂနွေသင့်ကိုယ်ပိုင်, အချို့ကိုသင်အေးမြ chic နှင့်ခေတ်မှီစိတ်ကူးများလုပျနိုငျ, ထူးခြားတဲ့ပုံစံမျိုးစုံ, လုပ်ဆောင်ချက်ကို, အရည်အသွေး, ရေရှည်တည်တံ့ရေးနှင့်ကုန်ကျစရိတ်တတ်နိုင်အပေါ်ချွတ်စတင်ခဲ့သည်။ စွန့်ပစ်ပစ္စည်းများကနေဖန်ဆင်းတော်အဝတ်အစားများ၏တီထွင်မှုများ၏အနီးကပ်အားဖွငျ့ဖွစျသညျ။ လမ်းကြောင်းသစ်ချစ်စရာကောင်းအိမျတျောကို built-in built-in လမ်းကြောင်းသစ်နှင့်အတူပရိဘောဂ diy အခန်းထဲမှာကိုယ်နှိုက်အတွင်း IDEA အတုနံရံများလာအောင်နှိုးဆွပြည့်စေတော်မူ၏။ အိမ်ထောင်ပရိဘောဂ တင့်တယ်ရုပ်ပုံဘောင်ကာစရာကုလားကာ Feng Shui ကိုကူညီပါ အစားထိုး Walter ပယ်ရီပယ်ရီနောက်ခံပုံများ, မြို့ရိုးကိုစတစ်ကာများ, မြို့ရိုးကိုပုံစံမျိုး 3D နံရံမျက်နှာကျက်, ကြမ်းပြင်, ရေကိုခံနိုင်ရည်ဆန့်ကျင်ဘက် installation ကိုသူ့ဟာသူ။ Panel ကိုစက်ရုံတွေ, ကုန်ပစ္စည်းသိုလှောင်ရုံအဆောက်အဦ, ပြခန်းများနှင့်ဖီးအတွက်ကုတင်, ဧည့်ခန်း, အိပ်ခန်း, ရုံးအဆောက်အဦများအတွက်စီးပွားရေးအင်းနထေိုငျ, လူနေအိမ်တိုက်ခန်းအိမ်သူအိမ်သားပြားရုံးဟိုတယ်, spa အပန်းဖြေစခန်း, Landscaping ပေါက်ကွဲမှုများများအတွက်တိုက်ခန်းများအကြီးအကဲလည်းဖြစ်သည်။ ဧရိယာ ကို Creative ချောမွေ့စွာ ပတ်ပတ်လည် – ကိရိယာငယ်စတုရန်းမှလက်နက်ခြေရာခံ။ ဝါယာကြိုးများကုန်စည်, မျက်မှန်, အိတ်, ခါးပတ်, ဖိနပ်, ပြပွဲအဝတ်တောင်းအပေါ်ဦးထုပ်ချိတ်ဆွဲထားတယ်။ ပလပ်စတစ်သိုလှောင်မှုသေတ္တာများ အဆိုပါ panel ကိုဖွင့်ဝါယာကြိုးပုတီး – လည်ဆွဲ။ CD ကိုထိန်သိမ်း, ကမ်းလွန်ရေတိမ်ပိုင်းကွင်းခတ်, ပလပ်စတစ်စျေးနှုန်း tags များ။ Mini ကို Mart စူပါမားကတ်စင်ပေါ်။ strips တွေမြှင့်တင်ရေးစတိုင်ထပ်ခိုး Vintage ဖက်ရှင်စတိုးထပ်ခိုးမော်ဒန်ခေတ်ပြိုင်, အပူပိုင်းဒေသ, Neo- Classic, Retro, အာရှဖက်ရှင်စတိုး Resort ကို, Pantip, KhaiDee, ပင်မစာမျက်နှာ Decoration, BaanlaeSuan, IKEA, အိမ်စာ, HOmepro, ထိုင်း Watsadu Times က။ ပစ္စည်းများ, ပြည်ထဲရေးဗိသုကာဒီဇိုင်း
#ClipBoard စာရေးကိရိယာ PegBoard ဘုတ်အဖွဲ့ SPC ဘုတ်အဖွဲ့တစ်ခုကို clipboard နှင့်အတူနံရံအလှဆင်။ ရပ်တံ့နေသော က Wall အပြင်အဆင်အကြံပြုချက်များ clipboard ထံနှင့်အတူ တစ်ရောင်စုံ Display ကိုအဘို့အ clipboard ။ ကြောက်ရွံ့သောစိတ်နံရံပျက်စီးဖြစ်ကြောင်းအဘယ်မှာရှိ။ Peggy တိ clipboard မှလာမယ့်ရှေ့တော်၌ထိုဘုတ်အဖွဲ့သို့မဟုတ်မြို့ရိုးအမှပူးတွဲပါတစ်ဘုတ်ကိုသုံးနိုင်သည်။ clipboard ဟာ clipboard ထံမှ၎င်း၏ချစ်စရာကောင်းတဲ့အရောင်မှမဆိုကလစ်၏အထင်ကြီးပုဂ္ဂိုလ်ရေးဓါတ်ပုံတစ်ပုံသို့မဟုတ်အနုပညာတစ်ခုသို့မဟုတ်ကွဲပြားခြားနားသောအရွယ်အစားကိုအသုံးပြုပါ။ ထိုအခါအဟောင်းအမှတ်တရများနှင့်အတူညှပ်လာဖယ်ရှားလိုက်ပါ။ ကျနော်တို့ပြီးသားကြောင်းသိသောရိုးရှင်းတဲ့အိုင်ဒီယာ။ နံရံကများသောအားဖြင့်ဖြစ်တယ်ပုံဘောင်နှင့်အတူအလှဆင်နေကြပါတယ်။ သို့သော်တစ်ဦးဆောင်ပုဒ်ရွေးချယ်ရာတွင်အားဖြင့်ကြော့ရှင်း add လိမ့်မည်။ တစ်ဦးထက်ပိုသောဂရပ်ဖစ်သည်။ ဒါမှမဟုတ်ကွဲပြားခြားနားသောအရွယ်အစားအတွက်ဘောင်များအဘို့အရွေးချယ်။ အသေးစားနှင့်အကြီးစားနှစ်ဦးစလုံး မြို့ရိုးဖို့ပြီးထိကထပ်ပြောသည်ပိုပြီး အတုနံရံများနှင့်အတူအလှဆင် #DIY လက်မှုပညာသိုးမွှေးထိုးအပ်ချုပ် PegBoard ဘုတ်အဖွဲ့ SPC ဘုတ်အဖွဲ့။ ပန်းထိုး စက်ကိရိယာများအများကြီးရှိကြောင်း DIY အလုပ်။ သငျသညျကိုစောင့်ရှောက်ရန်မလိုပါ ဒါကစိတ်ကူးနိုင်ပါတယ် သူတို့ရဲ့ကိုယ်ပိုင်ဥစ္စာစုစည်းရန်။ ဒါဟာသိပ်ထရံကိုမှီတိုငျအောငျမဖွင့်ပါလိမ့်မယ်။ ဒါ့အပြင်တော်တော်လေးသပ်သပ်ရပ်ရပ်လွယ်ကူပိုမိုလွယ်ကူရူပနှင့်အတူသုံးစွဲဖို့ကိုကူညီရှာဖွေပေးဖို့အသုံးဝင်သော ဖောက်ထားသစ်သားကိုပိုပြီးလုပ်အား-intensive ဖို့ဖြစ်ပါတယ်ထိုကဲ့သို့သောထင်းရှူးအဖြစ်စျေးသိပ်မကြီးတဲ့သစ်သားမကြာခဏဖြစ်ပါတယ်များသောအားဖြင့်သံမဏိထွက်လုပ်နေကြတယ်။ သတ္တုw အဖြစ် ood ထုပ်သို့မဟုတ် sheetrock များသောအားဖြင့်အောက်မှာကျရှုံးလိမ့်မယ်ချ. အပြီးတူးတွင်း။ Pegboards panel ကိုဘုတ်တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့

 

Pegboards panel ကိုဘုတ်တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့  Pegboards panel ကိုဘုတ်တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့

 

 

ရေးဆွဲခြင်း Pegboard Hook စင်ပေါ်သိုလှောင် Tools များ ဘုတ်အဖွဲ့သိုလှောင်မှု tools တွေဆွဲထား Peggy ဘုတ်အဖွဲ့အရွယ်အစား။
Pegboard ပြား, ဖောက်ထားသံမဏိမြို့ရိုးအကာစရာကုလားကာကိရိယာများ။ အညီအမျှလှပတဲ့တွင်းဖွဲ့စည်းခေါက်ဖို့သံမဏိစာရွက်များ၏ဒီဇိုင်း။ စာရွက်များကနေထုတ်လုပ်နိုင်ပါတယ် သစ်သား, သတ္တုသို့မဟုတ်အခြားပစ္စည်းများတန်ဆာဆင်စည်းရုံးရေးအတွက်အလွန်လူကြိုက်များ သိုလှောင် Tools များ DIY ယူပြီးဖောက်ထား Pegboard Hook စင်ပေါ် Kit သိုလှောင်မှုကိရိယာများ, # သိုလှောင်မှုပစ္စည်းကိရိယာများထိန်သိမ်းသံမဏိ Pegboard Hook Hook ဆွဲထားပျဉ် Peggy ဘုတ်အဖွဲ့မြို့ရိုးကို။ ယင်း၏စာရင်း, ကုန်ထုတ်လုပ်ရေးစက်ရုံ # pegboard အပေါ်ဆွဲထားချိတ်ဝါယာကြိုးခြေထောက်။ ဘုတ်အဖွဲ့စာရွက်များ, လူမီနီယမ်, သံမဏိ, သစ်သား။ တွင်းဖွဲ့စည်းစက်မှုဇုန်, # သစ်သားပျဉ်ပြားသံမဏိစာရွက်မြို့ရိုးကိုအလှဆင်စက်ရုံ-စတိုင်မီးဖိုချောင်ထဲမှာအပေါက်။ ကရိယာအမှတ်တရ Tools များ Holder သိုလှောင်ဆင်ခက်ဘုတ်အဖွဲ့ဖောက်ထား hardboard ဆွဲထားခြင်းဖြစ်သည် အညီအမျှလှပတဲ့တွင်းနှင့်အတူ Pre-တူးဖြစ်သော hardboard စနစ်ဖြစ်ပြီး။ အဆိုပါတွင်းထိုကဲ့သို့သောအလုပ်ရုံများတွင် tools များအဖြစ်အမျိုးမျိုးသောပစ္စည်းများကိုထောက်ပံ့ဖို့တံစို့သို့မဟုတ်ချိတ်လကျခံဖို့အသုံးပြုကြသည်။ Pegboard ဖြစ်ပါတယ်။ ကြောင်းဒီထုတ်ကုန်တစ်ခုအမှတ်တံဆိပ်အမည်ဖြင့် မကြာခဏ hardboard, သစ်သား, သတ္တု, သို့မဟုတ်အခြားပစ္စည်းများ၏လုပ်ဖောက်ထားသိုလှောင်မှုပျဉ်ပြားများအတွက်ယေဘုယျအသုံးအနှုန်းအဖြစ်အသုံးပြုခဲ့ပါတယ်။ ဒါဟာသာမန်သံမဏိချောင်းတွေကဲ့သို့သောတံစို့ gable ထုတ်ကုန်ကိုင်ထွက်ကပ်နှင့်အတူလက်လီ setting တွင်အသုံးပြုသည်။ အာလူးကြော်, ပရင်တာမင်နှင့်အိတ်စွပ် ။ အရေးယူဆောင်ရွက်မှုကိန်းဂဏန်းများ
သိုလှောင်မှု tools တွေဆွဲထား Panel ကို Peggy ဘုတ်အဖွဲ့အပေါက်နံရံအရွယ်အစားကို 50 x ကို 50 စင်တီမီတာ။ Pegboard
Panel ကို Peggy ဘုတ်အဖွဲ့အပေါက်မြို့ရိုးအကာစရာကုလားကာသိုလှောင်ရေးကိရိယာ။ ခန့်မှန်းချက်ကိရိယာများ, အရွယ်အစားက 50 x ကိုက 100 စင်တီမီတာ။ Pegboard

 

ပျဉ် SPC ဘုတ်အဖွဲ့ Installing Pegboards နှင့် Hook တပ်ဆင်ခြင်း။
ဖောက်ထား hardboard နှင့်အလားတူစနစ်များကိုဖြစ်နိုင်သမျှအသုံးပြုမှုများ၏အကွာအဝေးကိုထိခိုက်ကြောင်းကွဲပြားခြားနားသောလက္ခဏာများရှိပြီးတစ်ဦးချင်းစီ၏, ပစ္စည်းများအမျိုးမျိုးဖန်ဆင်းနေကြသည်။ စံဖောက်ထား hardboard များသောအားဖြင့်ဗဓေလသစ်၏ထို့အပြင်အတူသစ်သားအမျှင်များ လုပ်. , ရေနံ polymerize မှမြင့်မားသောအပူချိန်မှာ linseed ရေနံနှင့်မုန့်ဖုတ်၏ပါးလွှာသောအလွှာနှင့်အတူ coating အားဖြင့်စနစ်ဖြစ်ပြီးဖြစ်ပါတယ်။ ဤသည်ကပိုရေနှင့်အကျိုးသက်ရောက်မှုကိုခုခံ, ခိုငျမာကျောမှုနှင့်ဆန့အစွမ်းသတ္တိကိုပေးစွမ်းသည်။ Hardboard တင်နိုင်နှင့်အသက်အရွယ်နှင့်အစိုဓာတ်၏ရှေ့တော်၌အတိုင်နှင့်အတော်ကြာ mounting မှတ်ကြားတွင်ပင်အလေးချိန်ဖြန့်ဖြူးဖို့လုံခြုံမဟုတ်လျှင်မိုးသည်းထန်စွာအလေးချိန် (အတိအကျအလေးချိန်ဟာရှုထောင့်နှင့် hardboard ၏အရည်အသွေးအပေါ်အခြေခံသည်) အရ SAG မည်။ Pegboards panel ကိုဘုတ်တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့ แผ่นกระดานเพ็กบอร์ดติดผนังกำแพงแขวน เก็บอุปกรณ์เครื่องมือช่างออกแบบมาให้มีรูได้ระยะมาตรฐานการติดตั้งสามารถทำได้ง่ายดายโดยเจาะรูผนังที่ต้องการยึดติดทั้งสี่ด้านแล้วใช้พุกและสกรูไขเข้าตำแหน่งที่ต้องการได้ทันที ไม่ต้องหนุนขอบหลังให้สูงขึ้น เนื่องจากถูกออกแบบการพับให้มีความหนาประมาณหนึ่งนิ้วเป็นตัวรองเสียบฮุคขาแขวนได้พอดีอยู่แล้ว တစ် pegboard sys Installing tem အဖွဲ့အစည်းကိုအားပေးမယ့်အမြန်လမ်းနှင့်ရရှိနိုင်အလုပ်အာကာသတိုးပွားစေပါသည်။ ဒေါင်လိုက်အာကာသအသုံးချဖို့အသုံးပြုပုံ tools တွေကိုမြင်နိုင်နဲ့အလွယ်တကူစီထားသောဖြစ်ကြသည်။ pegboard တစ်ဦး 1 “x ကို 1″ ဇယားကွက်ပေါ်မှာ Pre-လက်သီးဖြင့်ထိုးဖောက်သောကွောငျ့, tool ကိုကြိုးကွင်းသို့ပြောင်းရွှေ့နှင့်အနာဂတ်လိုအပ်ချက်များကိုဖြည့်ဆည်းဖို့ reconfigured နိုင်ပါသည်။ သင့်ရဲ့ကားဂိုဒေါင်အစောပိုင်း 1990 ခုနှစ်မတိုင်မီတည်ဆောက်ခဲ့လြှငျ, အခွင့်အလမ်းတွေကိုသင်ရှင်းလင်းသောမြို့ရိုးကိုလုံးရှိသည်လိမ့်မယ်ဖြစ်ကြသည်။ နောက်ပိုင်းနှစ်များတွင်မီးသတ်ကုဒ်ခြောက်သွေ့သောမြို့ရိုးကိုထည့်သွင်းပြဌာန်း။ pegboard ဆက်စပ်ပစ္စည်းအဆိုပါ mounting တံစို့ထားရှိရန်ဘုတ်အဖွဲ့နောက်ကွယ်မှသေးငယ်တဲ့ပျက်ပြယ်လိုအပ်သောကြောင့်, furring strips တွေ drywall ကျော်သွင်းယူမှုများအဘို့အလိုရှိပါသည်။ လည်းဖောက်ထား hardboard သို့မဟုတ် perfboard ကိုခေါ် Pegboard, ဆွဲထား tools များနှင့်အခြားပေါ့ပါးတ္ထုများအတွက်အရိုးရှင်းဆုံးနဲ့အနည်းဆုံးစျေးကြီးသိုလှောင်မှုဖြေရှင်းချက်တစ်ခုဖြစ်ပါသည်။ ရိုးတပ်ဆင်ထားနှင့်သတ္တုချိတ်နှင့်အတူ outfitted အခါ, pegboard တစ်ဦးအံဆွဲ၏နောက်ကျောတစ်ခုသို့မဟုတ် tool ကိုရင်ဘတ်၏အောက်ဆုံးအတွက်ဆုံးရှုံးခဲ့ရတဲ့ထံမှပစ္စည်းများကိုစောင့်ရှောက်ဖို့အဆင်ပြေလမ်းပေးပါသည်။ Pegboard သင်တို့ကိုလည်းသတ္တုနေရာနိုငျသောကွောငျ့, သင့်သောမြို့ရိုး-Hung ပစ္စည်းများကို၏အစီအစဉ်သို့မဟုတ်စုဆောင်းခြင်းကိုပြောင်းလဲရန်လွယ်ကူစေသည်တိုင်းတာခြင်းမပါဘဲသင်ကြိုက်နှစ်သက်မဆိုလမ်း hooks, တွင်းတူး, ဒါမှမဟုတ်မြို့ရိုးအစလက်သည်း hammering ။ တကယ်တော့, pegboard သင်ဆွဲထားချင်နီးပါးဘာမှထားရှိရန်ဝယ်နိုင်ကွဲပြားခြားနားသောချိတ်များနှင့်ကွင်းများ၏လူအစုအဝေးရှိပါသည်နိုင်အောင်ရှည်လျားများအတွက်တန်ဖိုးနည်းသိုလှောင်မှု option ကိုအဖြစ်တာဝန်ထမ်းဆောင်ခဲ့သူဖြစ်ပါတယ်။ မဆိုအိမ်ပြန်စင်တာအဆိုပါ pegboard နှင့်ချိတ်နှစ်ဦးစလုံးသယ်ဆောင်ပါလိမ့်မယ်။ သငျသညျကနေအများဆုံးတန်ဖိုးကိုရရှိရန်မှန်ကန်စွာ pegboard တပ်ဆင်ရန်လိုအပ်သည်။ သင့်ရဲ့ကားဂိုဒေါင်ရိုးကိုလုံးထိတွေ့ကြလျှင်, သင်ရိုးရှင်းစွာလုံးမှ pegboard ဝက်အူနိုင်ပါတယ်။ ယင်းလုံးအကြားအဆိုပါအချည်းနှီးသော bays တံစို့ထည့်များအတွက်လိုအပ်သောရှင်းလင်းရေးပေးပါလိမ့်မယ်။ တစ်ချောမြို့ရိုးပေါ်မှာသို့သော်သင်လိုအပ်သောရှင်းလင်းရေးဖန်တီးနှငျ့အခြို့ ADDED တောင့်တင်းပေးရန်အ pegboard နောက်ကွယ်မှ furring strips တွေတစ်မူဘောင်ကို install လုပ်ဖို့လိုပါလိမ့်မယ်။ ဒါဟာစီမံကိန်းကိုသပ်သပ်ရပ်ရပ်, ချောအသွင်အပြင်ပေးရန်သင့် pegboard ပတ်လည် frame ကိုတညျဆောကျဖို့လည်းကောင်းတစ်စိတ်ကူးပါတယ်။ သင့်ရဲ့ကားဂိုဒေါင် damp ဖြစ်လေ့ရှိလျှင်, အရောင်တင်ဆီသို့မဟုတ် primer နှင့်အပြင်ပန်းဆေးသုတ်အတော်ကြာအင်္ကျီနှင့်အတူ pegboard နှစ်ခုစလုံးမျက်နှာများတံဆိပ်ခတ်ထား; မဟုတ်ရင်သူကအစိုဓာတ်ကိုစုပ်ယူတက်တကိုယ်လုံးရောင်သို့မဟုတ်ပင် delaminate ပါလိမ့်မယ်။ ဖောက်ထား hardboard နှင့်အလားတူစနစ်များကိုတံစို့ချိတ်ကိုထောကျပံ့ဖို့ဒီဇိုင်းနေကြသည်။ အချို့သောစနစ်များအစား screw နှစ်ခုကိုသုံးပါသော်လည်းဤရွေ့ကား, များသောအားဖြင့်လက်ဖြင့်တပ်ဆင်ထားခြင်းနှင့်တစ်ဦးတည်းဆွဲငင်အားနှင့်ကိုယ်ကိုထောကျပံ့ပေးနေကြသည်။ ဤရွေ့ကား screw နှစ်ခုသိသိသာသာဝန်အောက်မှာကွေးကနေသတ္တုကာကွယ်တားဆီးဖို့အပိုဆောင်းကြိုးကထောက်ခံနိုင်ပါတယ်။ ထိုကဲ့သို့သောကိရိယာများနှင့်သော့အဖြစ်အရာဝတ္ထုအမျိုးမျိုးများအတွက်သိုလှောင်မှုအဖြစ်အလှည့်လုပ်ရပ်အတွက်ချိတ်။ မိုးသည်းထန်စွာတာဝန်သတ္တုစနစ်များထိုကဲ့သို့သောတွန်းအားပေး lawnmowers နှင့်ဒေါင်လိုက်သိမ်းဆည်းထားစက်ဘီးအဖြစ်အပြင်းထန်ဆုံးတ္ထု, ထောကျပံ့ပေးနိုငျသညျ။ ဤရွေ့ကားသိုလှောင်မှုစနစ်များကိုများသောအားဖြင့်ထိုကဲ့သို့သောကားဂိုဒေါင်, သိုလှောင်မှုသွန်းသို့မဟုတ်အလုပ်ရုံအဖြစ်အိမ်ထောင်စုများ၏ utility ကိုဧရိယာများတွင်တပ်ဆင်ထားကြသည်။ သူတို့ကအစ (ပိုကြီးပြီးပိုထူဗားရှင်းကြီးတွေ-box ကိုစတိုးဆိုင်များအားဖြင့်အသုံးပြုကြသည်) လျှော့စျေးစတိုးဆိုင်များအဘို့စင်လုပ်ရန်နောက်ကျောနှင့်အတူ, ထိုကဲ့သို့သောစက်ရုံတွေအဖြစ်ပရော်ဖက်ရှင်နယ် enviroments မှာအသုံးပွုနိုငျ, ဒါပေမယ့်မရှိသလောက်တစ်ဦးအလုပ်ခွင်ပိုအဖြူကော်လာဒေသများရှိမြင်ကြသည်။ Pegboard လည်းအမျိုးမျိုးသောစံအရွယ်အစားနှင့်အတူသိုလှောင်မှုယူပြီး, မီးဖိုချောင်မြို့ရိုးကိုစင်ပေါ်များအတွက်သက်ဆိုင်, ပစ္စည်းအသုံးအဆောင်များချိတ်, ကမ်းလွန်ရေတိမ်ပိုင်းနှင့် installation ကိုဝက်အူတပ်ဆင်ထားသံမဏိ, လူမီနီယမ်သို့မဟုတ် Wood ကဖြစ်နိုင်ပါသည်။

GFRP-Steel’s-ပလတ်စတစ်အမျိုးအစား-PPABS Yüzmeလျှံအပေါက်ဂဟေသံမဏိရဲ့ဘား / ခြစ်နေသည် Composite ဖန်မျှင်ထည်ဖြစ်ပါသည်: Casting, သံ Manhole မျက်နှာဖုံးများအတွက်ကျဇယား scum ရေကန် drapes / ဆန်ခါပိုက်ထုပ်ပိုက်ရေနုတ်မြောင်းအကြံအဖန်တွေချည်းပိုက်ထုပ်လူကိုအပေါက်ပိတ်ထားသည် ကိရိယာများအဆိုပါကုန်းနှီးသည့်စားပွဲတင် Clip ပီပြင်ပူးတွဲ Anchoring ။ / ဆန်ခါညှပ် Lock ကိုစွဲစေ Fastener ဘားသံမဏိ သိုလှောင် Tools များ DIY Kit ယူပြီး Scupper / လှေခါးထစ်ကိုနင်းနှာခေါင်း / ဖောက်ထား pegboard Hook စင်ပေါ်ဆန်ခါရေနုတ်မြောင်း curbed: ဖိုင်ဘာဖန်, ရေကန်၏အစွန်းန်းကျင်ပလပ်စတစ်လျတ်ယိုစီးဆန်ခါ။ သံချေးခံနိုင်ရည်သွပ်ရည်စိမ်စတီးဆန်ခါ။ ဆန်ခါထောင်ချောက်အပျက်အစီးများ, ကွန်ကရစ့်သတ်ထားခြင်းကိုသင်္ဂြိုဟ်အမှိုက်သရိုက်။ ရေတွင်းပိုက် Fiber Glass ကိုကျဇယားချွတ်အစိုင်အခဲအဖုံးထုပ်သံကိုသွန်းလေ၏။ ကြမ်းပြင် Mat နေသောလူသွားလမ်း။ hardware ချိတ်ဆွဲထားချိတ် pin ကိုပျဉ်ပြား Winnipeg ဘုတ်အဖွဲ့ perforated သံမဏိမြို့ရိုးကိုသိုလှောင်မှု tools တွေကိုဆွဲထားကြ၏။

Chancon-GratingThai ၏ Home Page | >> မူလစာမျက်နှာကုမ္ပဏီလင်ကွန်း chat – ထိုင်းကုမ္ပဏီဆန်ခါ ပြန်ကြားရေး & ဆက်သွယ်ရန်ဆက်သွယ်ရန်     အေအားလုံးဆက်သွယ်ပါဆကျသှယျရနျကျွန်တော်တို့ကိုသတ်မှတ်ခြင်း: ဆက်သွယ်ရန်။ Maps ကိုထုတ်ကုန်များ နောက်ထပ်လမ်းညွှန်မှု     ခစျေးနှုန်း-စျေးနှုန်း: စျေးနှုန်းစျေးနှုန်းစျေးချိုတဲ့လေကြောင်းလိုင်း     C. စီမံကိန်းများအားလုံးသည်အဆိုပါကိုးကားစရာ: Customer များ။ applications ကို ဝယ်ဖို့ကဘယ်လို     ဃစားနပ်ရိက္ခာ၏ Glass ကို Fiber စစ်ကူဗီနိုင်းဗဓေလသစ်စေးဟာအဆင့်အတွက် FRP ဖန်မျှင်ထည်ရဲ့အဓိပ္ပာယ်ကို features     အီးအဆိုပါန်ဆောင်မှုများ, ခြစ်: ဒီဇိုင်းထုတ်လုပ်ခြင်း, ခွန်အားတပ်ဆင်ရန်နှင့်စမ်းသပ်ဖို့ – ဓာတု     အက်ဖ်ရောင်းဝယ်ရေးအရောင်း Wanted: မေးပါ။ အရောင်း ်ထမ်းခေါ်ယူမှုအရောင်း

 

 

 

Gully ခြစ်ဆန်ခါ     ကျေးရွာအုပ်စုရေနုတ်မြောင်းဆန်ခါ 1. ပလတ်စတစ် polypropylene ခြစ်။ ထူသောပလပ်စတစ်အဆိုပါ PP အားဖြည့်     ချထားတဲ့သံမဏိချိတ်ဆက်သွပ်ရည်စိမ်သံမဏိရဲ့ချောသံမဏိဆန်ခါပန်းကန်ဆန်ခါ 2. ။ ရေကျမ်းပိုဒ်အဘို့ပြွန်     ဖိုင်ဘာဖန်ဆန်ခါရေနုတ်မြောင်းဆန်ခါ 3 FRP ဖန်မျှင်ထည်မှို။ အပင်များတွင်အထပ် Mat လမ်းကြောင်း     4. ကို ABS ရေကူးလျှံ သို့ဖြစ်. ရေဆင်းစနစ်ကိုပြုပြင်ခြင်းခြစ်အချပ်ရေပိုလွှဲအစွန်းရေကူးကန်ကို ABS, PVC     5. Drive ကိုအဝေးပြေးလမ်းမခြစ်ကွက်ထောင်ချောက်ဖုန်ယိုစီးမှု, အမှိုက်သရိုက်, အလမ်းဘေးတလျှောက်ထိန်းချုပ်လိုက်ခြင်းခြမ်းထွက်ခွာမည်။ (ဘေးထွက်, ထောင်ချောက်ဆင်, အရွက်ဖို့)     6. စောင့်တပ်ဖွဲ့, သစ်ပင်, ဆန်ခါ, frame ကိုဘောင်ကင်သစ်ပင်၏အခြေစိုက်စခန်းကာကွယ်ပေးသည်မျက်နှာဖုံး Paver ။ တည်ဆောက်လက်စသတ်နှစ်ခုလုံးကိုအတူ။
Manhole Cover ဦးထုပ်ရေတွင်းများ     7. FRP Manhole Cover အဖုံးဖုံး manholes, ပိုက်, ဖိုင်ဘာဖန်ပေါင်းစပ်စေး (noncorrosive အခြားရွေးချယ်စရာမြင့်မားသောတန်ခိုးအစွမ်းသတ္တိသံမဏိ)     သံများအတွက် 8. Cast အဆင်သင့်ကျဇယား Manhole အဖုံး (က Round ဆကျသှယျရနျ / Square ကိုဒီ) ဦးထုပ်။ အဖုံး manholes လှဲချသံရေကုသမှုစနစ်က ductile     (အထူးဖြတ်ကိုဖုံးလွှမ်း 9. FRP စိန်ထိပ်တန်း ) အဆိုပါယင်ကောင်၏အရွယ်အစားလျှော့ချဖို့ရေတွင်းပိုက်မျက်နှာဖုံးဖိုင်ဘာဖန်ထုပ်။ ထုတ်ကုန်မိန်းကလေးများ Related   10. ဤအဥသေတ္တာတစ်မျက်နှာပြင်မျက်နှာဖုံးဆန်ခါဖုံးအုပ်မျက်နှာကျက် panel ကိုချွတ်အလင်းကိုသေတ္တာအဖုံးမီးခွဲခြား။ လေဝင်လေထွက်လေထု filter ကို   11 မျက်နှာကျက် Trellis အရိပ်ကင်မြင်ကွင်းတစ်ခုမျက်နှာကျက်ကုလားကာမြို့ရိုးကို။ အဆိုပါ bulkhead partition ကိုလှည့်ပတ်ခြံစည်းရိုး။ Awnings, မျက်စိကန်း slat   12. PegBoard ပြရန် Tools များစင်ပေါ်ပျဉ်ပြား Winnipeg ပေါက်မြို့ရိုးကိုဆွဲထားသိုလှောင်မှု tool ကိုပျဉ်ပြား Hooks   13. FRP လှေခါးထစ်ကိုနင်းနှာခေါင်းအဆင့်ဖုံးကာကွယ်ပေးသူဖုံးနှာခေါင်းအစွန်းတိဖုံး panel ကိုစလစ်လှေကားဖိုင်ဘာဖန်   14. HDG ။ ကလစ်ချုပ်ကိုင် panel ကိုဇယားကွက်သော့ခတ်ကလစ်သော့ခတ်ညှပ်ဆွဲထားဆန်ခါသံမဏိ။ သံမဏိ / သံမဏိဇင့်ချထားတဲ့, သံချေးခံနိုင်ရည်,   15 FormWork ဆက်ဆံရေးစနစ်: TieRod / ThreadBar ။ ခံနိုင်ရည်မြင့်မားတဲ့ဆန့တန်ခိုးအစွမ်းသတ္တိသံမဏိ WingNut WaterStopper ။
# ဖိုင်ဘာဖန်ဆန်ခါသံမဏိဆန်ခါ, ရေကန်၏အစွန်းန်းကျင်ပလပ်စတစ်ရဆေိုးလျတ်, # အဖုံး manholes ပြီးစီးသံအဖုံးများ, အပ်ချုပ်သူ, # FRP-ဖန်မျှင်ထည်သံမဏိပလတ်စတစ်ဆန်ခါ, # ကျဇယား-သို့ကာစ်-သံ MANHOLE သွန်းလေ၏။ အဖုံး, #Swimming လျှံ သို့ဖြစ်. ရေဆင်းစနစ်ကိုပြုပြင်ခြင်း Gully မြောင်းဆန်ခါ, #Saddle ကလစ်ညှပ်သော့ခတ် Fastener, # optional ကိုသော့ခတ်ကလစ် #Leaf ထောင်ချောက်ဆင်ဘေးထွက်အဝေးပြေး Scupper သို့ဖြစ်. ရေဆင်းစနစ်ကိုပြုပြင်ခြင်းဝင်ပေါက်ကိုထိန်းချုပ်ရန်, # ဆန်ခါထောင်ချောက်အပျက်အစီးများ, ကွန်ကရစ့်သတ်ထားခြင်းကိုသင်္ဂြိုဟ်အမှိုက်သရိုက်ဆန်ခါ, ထိုဆန်ခါပန်းကန်လုံလုံခြုံခြုံ။ အဆိုပါ footpath, Aquarium panel ကို # panel ကိုလိုက်ကာမီး #Egg သေတ္တာကင်ပျံ့ Divide ကင်မျက်နှာဖုံးလုပ်ကွက်အလင်းကိုဒိုင်းလွှားကိုပါဝါခွဲခြား slat ။ နှာခေါင်းနှင့်ထောင့်တိအဖုံး panel ကိုလှေကားချော်, #Tree စောင့်တပ်ဖွဲ့အန္တရာယ်ကင်းရှင်းရေးခြစ် Frame က # -frame ကင်သစ်ပင်၏အခြေစိုက်စခန်းကာကွယ်ပေးသည်ဒါပေမယ့်ငါးမွေးကန်, #Stair ကိုနင်းနှာခေါင်းအဆင့်ဖုံးကာကွယ်ပေးသူ # ဖုံး, #Perforated Pegboard Hook စင်ပေါ်သိုလှောင် Tools များ DIY Kit ယူပြီး ,. # Billboard Winnipeg ဘုတ်အဖွဲ့ဖောက်ထားသံမဏိမြို့ရိုးကိုသိုလှောင်မှုကိရိယာများ, စာရွက်အခင်းများနှင့်နေသောလူသွားလမ်းဆွဲထားကြ၏။

သိုလှောင် Tools များ DIY ယူပြီးဖောက်ထား Pegboard Hook စင်ပေါ် Kit မြို့ရိုးကိုသိုလှောင်မှု tools တွေကိုဆွဲထား Winnipeg ပျဉ်ဘုတ်အဖွဲ့, tool ကိုသိုလှောင်မှုစင်ပေါ် # Pegboard Hook Hook သံချိတ်ဝါယာကြိုးခြေထောက်က၎င်း၏စာရင်း, ကုန်ထုတ်လုပ်ရေးစက်ရုံ # Pegboard အပေါ်ဆွဲထား။ ဘုတ်အဖွဲ့စာရွက်များ, လူမီနီယမ်, သံမဏိ, သစ်သား။ တွင်းဖွဲ့စည်းစက်မှုဇုန်, # သစ်သားပျဉ်ပြားသံမဏိစာရွက်မြို့ရိုးကိုအလှဆင်စက်ရုံ-စတိုင်မီးဖိုချောင်ထဲမှာအပေါက်။ ဆွဲထားကရိယာအမှတ်တရ Tools များ Holder သိုလှောင်ဆင်ခက်ဘုတ်အဖွဲ့ စာရွက် Pegboard Hook ဝယ်ယူစျေးနှုန်းဘယ်မှာ ,, Hook, ချိတ်, စင်ပေါ်တပ်ဆင်ထားသည်၎င်း၏အရာဝတ္ထုအပေါ်ဆွဲထားချိတ်ဝါယာကြိုးခြေထောက်, သံမဏိပန်းကန်သိုလှောင် Tools များ DIY Kit, ယူပြီး Pegboard စင်ပေါ် Pegboard ဘုတ်အဖွဲ့။ မြို့ရိုးပေါ်မှာ Peggy ဘုတ်အဖွဲ့ဖောက်ထားသံမဏိနံရံဝါယာကြိုးသိုလှောင်မှုကိရိယာများ, ချိတ်ချိတ်ရဲ့ဆွဲထားမြို့ရိုးအဟန်ပြအပေါ်သံချိတ်, pegboard သံမဏိစာရွက်, အထပ်သားပြားပေါ်မှာဆွဲထား pegboard ချိတ် panel ကိုချိတ်။ , tools တွေဆွဲထားစောင့်ရှောက်ဖို့ Pegboard devices တွေကိုတစ်စည်၌အပေါက်ကိုဖွဲ့စည်းခွံ, Pegboard စတိုင်စက်မှုဇုန် Peggy ဘုတ်အဖွဲ့ပန်းကန်မြို့ရိုးကို plug ကို, PegBoard စီးရီးပျဉ်ပြား Panel ကိုကိရိယာများ, ဥယျာဉ်, Pegboard Hook ခြေထောက်ကုသမှုဆွဲထားအဆိုပါချိတ်ချိတ်ဆွဲထား။ Chrome ကအမွှာအက်စ်, pegboard display ကိုချိတ်ကြိုးကွင်းနှင့်ဝက်အူလှည့, စွယ်စုံစတိုးဆိုင်၏တူ, သံနှုတ်, ချိတ်, ပန်းကန် pegboard ချိတ်ချိတ်ကာစရာကုလားကာစင်ပေါ်, pegboards ပြားအိမ်တော်ကိုအလှဆင်, စုစည်း, အိပ်ခန်း, မီးဖိုချောင်, Pegbo ။ ARD ဒီဇိုင်း Display ကို, Holder ထိန်သိမ်းသိုလှောင်ရပ် , အမှတ်တရစင်ပေါ် tools တွေကိုဘုတ်အဖွဲ့အစီအစဉ်ကိုနှစ်ချက်လူပျိုဝါယာကြိုးသတ္တုမှာ chrome အပေါက်ဟွတ်, မလိုလားသည်များအတွက် Universal ဆက်စပ်ပစ္စည်းသံနှုတ် Craft မီးဖိုချောင်အပ်ချုပ်ခြံပါဝါဥယျာဉ်ကိုစာသင်ခန်းအိမ်အဖွဲ့အစည်းအတွက်ခိုင်ခံ့ Holder tool ကိုစိတ်ကူးများကမ်းလွန်ရေတိမ်ပိုင်းကိုလျော့နည်းစေတယ်လေ, Slat မြို့ရိုးကိုအန္တရာယ်ကင်းရှင်းရေး looped ။ လုံခြုံသောဦး-ပုံသဏ္ဍာန် hardboards, Headboard, ရေထရံအခန်း Divide, အဝတ်လျှော်တဲ့အခန်းက Wall အနုပညာ Display, အရောင်အသွေးစုံသောပရိယာယ်အားဖြင့်ရုံးပျိုးခင်းတိုခန်းငယ်ဂိုဒေါင်ဥယျာဉ်အံဆွဲမီနူး Thread ရေတပ် Paint ဇယားလက်ဆောင်ပေးမယ် Seating မီးဖိုချောင်ထဲမှာ display ကိုထိန်သိမ်း, Backsplash Spinning, Tools များစည်းရုံးရေးမှူး, လက်ဝါးကပ်တိုင်ချုပ်အင်္ကျီကြိုးကွင်းရှုမြင်သုံးသပ်ကြ။ Caddy ထုပ်ပိုးခြင်းအလှဆင်ခြင်း, သိမ်းတန်းအတွက်တစ်ဦး Pot လက်ဝတ်ရတနာသည့် Instagram ကိုအမှုအသုံးပြုသောပြသရန် pegboard pin ကိုဘုတ်အဖွဲ့သံမဏိတစ်စာရွက်ဖြစ်ပါသည်, သစ်သားသို့မဟုတ် papier သေးငယ်တဲ့အပေါက်အမှုအရာဆွဲထားအတွက်အသုံးပြုရရန် disc ကိုဖြတ်ပြီးတူးခဲ့ကြသည်။ သိုလှောင်ရေးပစ္စည်း တစ်ဦးရှုပ်ထွေးစေပါ ထိုအခါခန်းထဲမှာအာကာသကယ်တင် ဘယ်လေ့ပစ္စည်းများကိုသိုလှောင်ရန်အသုံးပြုသည်။ မီးဖိုချောင်အတွက်ကရိယာ လက် tools များ အဖြစ်အမျိုးမျိုးသောစာရေးကိရိယာ အဖြစ်ကောင်းစွာ ဒါဟာနောက်တဖန်နှစ်ဆယ်ကိုမခံခဲ့ရ ကုန်ကြမ်းက Leave တချို့လှလှပပခြယ်သခြင်းနှင့်အဆင်တန်ဆာတွေနဲ့အလှဆင် refurbished နေစဉ်စက်မှုလက်မှုလုပ်ငန်းရှင်များင်း၏ထူးခြားတဲ့စတိုင်ကိုဆက်လက်ထိန်းသိမ်းထားဖို့, ကအအေး။ အမျိုးမျိုးသောရောင်စုံ Pegboard ပြားများအသုံးပြုမှုကြောင့်လည်းသူတို့ကိုချစ်စရာကြည့်ရှုစေသည်။ သူလည်းလှပ၏အိမျဖြစ်လာခဲ့သည်။ ဘာပဲဖြစ်ဖြစ်ရရန်။ ယခုငါတို့အိမျတျောကိုအလှဆင်ဖို့စိတ်ကူးကိုရောက်စေဖို့ရှိသည်, အဆင်းလှသော Pegboard လှုံ့ဆော်မှုအဖြစ်ကောင်းစွာတွေ့မြင်ထံသို့လာကြ၏။ မည်သူမဆို Pegboard တွေ့ရှိရန်စိတ်ဝင်စားသည်ဆိုပါက In-အိမ်သူအိမ်သားသပ်သပ်ရပ်ရပ်နဲ့အဲဒါကိုအသုံးပြု applications များဖို့စိတ်ကူးတစ်ခုကိုသိုလှောင်မှုကြိုက်တယ်တွေ့မြင်သွားကြဖို့တစ်ဦးပါအတွက်ဒဏ်ငွေနေအိမ်များအတွက်ဝတ်ဆင်တဲ့အစုအဝေးတစ်ခုဖြစ်သည် CHANCON ကိုယ်ရေးမှတ်တမ်းအကျဉ်း / ထုတ်ကုန်။ channel ကို Connect ကို channel ကို Connect ကိုထုတ်လုပ်သူက Wall ထိန်းချုပ်ရေးသတ္တု pegboard ပြားအထူးပြုနှင့် slot tool ကို က pegboard tool ကိုသိုလှောင်မှုနဲ့အဖွဲ့အစည်းကိုမှကြွလာသောအခါဘုတ်အဖွဲ့ပြားလူတန်းစားအတွက်ပထမဦးဆုံးဖြစ်ကြသည်။ အမှတ်တရထိန်းချုပ်ရေး pegboard ကြာရှည်ခံမှုအတွက်သာလွန်ဖြစ်ခြင်းအားဖြင့်ယှဉ်ပြိုင်မှုကနေကိုယ်နှိုက်ခွဲခြား ,. ခွန်အားကိုဘက်စုံ, တပ်ဆင်ခြင်း၏လွယ်ကူခြင်း, နှင့်ပုံပန်းသဏ္ဌာန်။ အမှတ်တရထိန်းချုပ်ရေး pegboard ပြားသာလွန် pegboard tool ကိုသိုလှောင်မှုပူဇော်ပေမယ့်ဒီ pegboa ကြဘူးမသာ။ rds တို့သည်ကြီးစွာသောတန်ဖိုးကိုမှာဒီကိုပေး။ သင်စတိုးဆိုင်မှ သွား. မူဘောင်အပေါငျးတို့သဝယ်ယူ, ဟာ့ဒ်ဝဲနှင့်ထောက်ပံ့ရေးပစ္စည်းများသင်ဖြစ်နိုင်သင့်ရဲ့အမှတ်တရထိန်းချုပ်ရေး pegboard တပ်ဆင်ခနှင့်အတူပြီးဆုံးပြီမယ်လို့ရုပ်ဆိုးဟောင်းနွမ်း masonite သို့မဟုတ်ပလပ်စတစ် pegboard စာရွက်များဆွဲထားဖို့လိုအပ်တဲ့အချိန်အားဖြင့်ဖြစ်ပါတယ်။ ပြီးတော့သင်ဟာလိုအပ်အရာအားလုံးညာအဆိုပါထောင့်ကွက်များတွင် Is သောကြောင့်ဖှယျရှိသညျပင်ထိန်းချုပ်ရေးသတ္တုနံရံနှင့်အတူဤအဆင်ပြေတစ်ဦးကထိပ်တန်းတွင်ဖြစ်သည်။ pegboard အဆိုပါနည်းငွေသုံးစွဲသင့်အနေဖြင့်။ အစားထိုးလိုအပ်သလားဘယ်တော့မှလိမ့်မည် Do ဒီဇိုင်းထိုသို့ Sotho အဘိဓါန်တစ်ဦးကတစ်သက်တာရောက်ခဲ့သည်အာမခံသောအဆိုပါ pegboard ကြလိမ့်မည် ဒါတွေကဆွဲဆောင်။ နှင့်ခြစ်ရာခံနိုင်ရည်, pegboard ပြားအလုပ်လုပ်တယ် ကားဂိုဒေါင်, ဆိုင်, မီးဖိုချောင်, ရုံး, ဗီရို, ဒါမှမဟုတ်ယာဉ်ခန်းထဲမှာအကြီးဖြစ်သည်။ အမှတ်တရထိန်းချုပ်ရေးမှကျေးဇူးတင်ပါသည် modular ဒီဇိုင်း pegboard အချိန်နှင့်ဘတ်ဂျက်ခွင့်ပြုအဖြစ်, သင်သည်သင်၏သိုလှောင်မှုဧရိယာကိုချဲ့ထွင်နိုင်ပါ။ အဲဒီ pegboard ပြားဖြစ်ကြ၏။ အသုံးပြုသောအပေါ်နှင့် တွဲဖက်. , တစ်ဦးချင်းစီကြိုတင်သို့မဟုတ်သင်ဟာရုံတစ်ခုကဧရိယာတွေကိုဖြည့်ရန်ထုပ်ပိုးပစ္စည်းများတန်ဖိုးအနည်းငယ်အပို Panel များလိုအပ်ပါ။ ဂရိတ်-The Add ကြိုးကွင်းဟာ့ဒ်ဝဲတစ်ခုစီကိုဦး, ဆှဲသည် L ကိုများအတွက်အခြေခံကနေအတော်များများပုံသဏ္ဍန်အရွယ်အစားလာ။ ကို double-prong ကြိုးကွင်းမှတစ်ခုတည်း tool ကို သံတူနှင့်ပင်စင်စံချိန်စံညွှန်းများအဘို့သင့်အတက်သင်အများဆုံးအသုံးပြုဖွယ်ရှိနေအမျိုးအစားပေါ်ပစ္စည်းများသို့မဟုတ်စတော့ရှယ်ယာများတွင်မျိုးစုံကြိုးကွင်းဝယ်နိုင် Pegboard နှင့်အတူတစ်စုံတစ်ရာ Organize: ။ ။ အကြံပြုချက်များနှင့်သိကောင်းစရာများ Pegboard နေရာတိုင်း-ပြားဖြစ်ပါတယ်။ , ချိတ်, doodads, သင်ကအမည် ။ ဟာ့ဒ်ဝဲ store မှာကျွန်တော်လက် tool ကို pegboard အပေါ်ဆွဲထားသည်။ သော့ခလောက်, ထိုကုန်ပစ္စည်းတန်ပြန် pegboarded မှာနေကြပါပြီ Tacs ၏ပြွန်တိပ်ဖြူ၏လိပ်သည်အိတ်။ ပင် pegboard ချိတ် pegboard ချိတ်ပေါ်ချိတ်ဆွဲထားတယ်။ ။ သို့သော်အံ့သြစရာမရှိပါအဖြစ်လာသင့်တယ် ။ လက်လီကုမ္ပဏီများကြံ့ခိုင်ဖွင့်မယ့် Display ကိုစနစ်ကခငျြ, ပြန်စီရန်လွယ်ကူခြင်းနှင့်ချက်နဲ့-သင်အိမ်တွင်သင်၏အလုပ်နေရာများအတွက်လိုအပ်တူညီတဲ့အရည်အသွေးတွေ။ Headboard လက်ဝါးကပ်တိုင်အဝါရောင်လိမ္မာသည် ဖြစ်. ရုံးအံဆွဲမီနူးစီစဉ်, ရေအဝတ်လျှော်တဲ့အခန်းမြို့ရိုးကိုအနုပညာလှည့်။ ကုတ်အင်္ကျီကြိုးကွင်း Office ကိုဗီရို, ရိုးရှင်းသောဥယျာဉ်တွေချုပ် tools တွေကိုဂိုဒေါင်အဖွဲ့အစည်းပျိုးခင်း display ကိုထိန်သိမ်း Spinning, သုတ်ဆေးရှုမြင်သုံးသပ်ကြ tools များဇယားကို Instagram ကို Display, Pot သိုလှောင်ဆင်ယာဉ်အခန်းထဲမှာ Divide, လက်ဝတ်ရတနာ display ကိုအမှု, Tufts Ottoman Gif Seating, မီးဖိုချောင်ထဲမှာ Backsplash ။ , ထုပ်ပိုးခြင်းအလှဆင် Caddy t ကို pegboard Bins, အစင်ရဲ့တံစို့ရှာဖွေရေးဘုတ်အဖွဲ့ချိတ်, သတ္တု pegboard အဆိုပါ Hook ဆက်စပ်ပစ္စည်း, စာပေနှင့်ရှင်အိမ်ရာပစ္စည်းနိုင်လွန်ချိတ်, စင်ပေါ်, Wicker ခြင်းတောင်းဟာစင် bracket ခြင်းတောင်း Panel များ Panel ကို pegboard အဘို့နှင့်အတူ pegboard Panel ကို, စတိုင်ကြေးနန်းသည့်ခြင်းတောင်းဟာတံစို့ရှာဖွေရေးဘုတ်အဖွဲ့စည်းရုံးရေးမှူးပြသရန် pegboard pegboard ဆိုလိုသည်မှာအဆိုပါကားဂိုဒေါင်မှ pegboard ဟာ Off မွမှေုနျ့နှငျ့ကသည်အသင့်ဖြစ်ပြီလားသလား Get ရန်ဒါဟာ JobsDB.com ရဲ့အချိန်။ အိမ်တွင်းတစ်ဦးအမှတ်တံဆိပ်အသစ်ကဘဝ Workspace မှစ. ။ အဖွဲ့အစည်းကပျိုးခင်းပုံစံမျိုးရန်, pegboards ပွင့်လင်းစင်ပေါ်၏ဝမ်းကွဲကဲ့သို့ဖြစ်ကြ၏, ဒါပေမယ့်အနည်းငယ်ပိုအမျိုးစုံရ and Play သို့သော် pegboards ကြီးမြတ်စည်းရုံးရေး tools များဖြစ်ခြင်းမှာကိုရပ်တန့်ကြပါဘူး။ , သူတို့လည်းအဲသည်စတိုင်နိုင်ပါတယ်။ ။ အဆိုပါ Menu ကိုအချို့သော paint ဆေးသုတ်ပြီးတော့ဒီဇိုင်းလုပ်ငန်းနှင့်အတူ, အဲဒီ 17 diy အဆိုပါ pegboard အကြံပြုချက်များအိမ်မှုအမျိုးမျိုးရှိသမျှကိုခန်းထဲမှာဒီအလုပ်ဒါကအံဝင်ခွင်ကျတစ်ရိုးရှင်းသောအနေနဲ့စည်းရုံးရေးအခြေအနေတွင်စနစ်များရဲ့ထဲသို့နျ Standard ဂိုဒေါင် Tool ကို CAT setup ကိုအဆင့်မြှင့်ဖူး။ 1. တစ်ဦးကဒီအနုပညာထဲသို့ JobsDB.com ဒါဟာ Turn: ကောင်းမွန်သောအသုံးပြုမှုနှင့်အတူရန်သွင်းယူသူများသည်မသုံးရသေးတွင်းသွင်းထားရန်နည်းလမ်းဖြစ်သည်။ လက်ဝါးကပ်တိုင်ချုပ်တစ်ဦးကကဲ့သို့ပင်တစ်ဦးနဲ့ Big Flower ၏နံရံ PrettyPhoto တစ်ခုခုခြယ်သို့မဟုတ် geometric patterns output ကို Add (ထိုအ Craft, မှတစ်ဆင့်တီထွင်ဖန်တီး) ။ အဲဒီအစားတစ်ဦးကအပြေးအလွှား: အစင်္ကြံ Organize 2. ။ တစ်ရှုးလူတစ်ဦးကဲ့သို့အလှည့်လည်သငျသညျနေသည့်အခါ , တံခါးကိုထွက်ရသေသပ်စွာဆွဲထားအရာအားလုံးကိုစောင့်ရှောက်နှငျ့သငျဖမ်းပြီးမထိမခိုက်ရန်အဘို့အဆင်သင့်ဖို့ကြိုးစားနေ။ တစ်ဦးက pegboard သိုလှောင်မှု option ကိုသငျသညျသော့, နေကာမျက်မှန်နှင့်သင့်တူသောသူအပေါငျးတို့လိုအပ်ချက်များကိုစောင့်ရှောက်နိုင်မည့်တို့သည်ကြီးစွာသောအာကာသဖြစ်ပါတယ်။ တစ်ခုမှာအဆင်ပြေပွဲချင်းပြီးရဲ့ခုနှစ်တွင်အိတ်အားလုံး (ပုအဆိုပါ Merrythought မှတစ်ဆင့်) ။ 3. Desk အပြင်အဆင်မှာများအတွက်: အအခွင့်အရေးတစ်ခုတက်တစ်ခုကဒီဇိုင်နာ IKEA စားပွဲပေါ်မှာရဲ့, အ pegboard ပြီးတော့ Spice အဆိုပါထိန်သိမ်း Menu ကိုအတူအချို့သောတစ်ပူစီနံပြီးတော့ပန်းရောင် Floyd paint ဆေးသုတ်အဆိုပါသည် cutest စားပွဲပေါ်မှာစဉ်အကြိုရဲ့ကျနော်တို့အဆိုပါ Spice Store ကိုရန်ထိန်သိမ်းအသုံးပြုခြင်း၏စိတ်ကူးယှဉ်ပြိုင် Love ။ ။ မှတ်စုစာအုပ် PrettyPhoto (ထိုအသေးစားမှတစ်ဆင့်အသနားခံစာ) ။ စားပွဲတင်တစ်ဘေးထွက်: 4. အမျှဒီတစ်ခါလည်းကိုသင် klip short’re ons တွေကိုအိပ်ခန်း Space ကိုလုပ်ပါပြီးတော့တစ်ဦးကဘေးထွက်စားပွဲတင်ဖူးမပါဘူး, သင်တစ်ဦးကဘေးထွက်စားပွဲတင်ဖူးဒါမှမဟုတ် Add Do ဘူးကိုသင်ဆဲသည့်တစ်ဦးကအဆိုပါ pegboard အပိုသိုလှောင်မှုလိုအပ်သို့သော်ပါနဲ့။ ။ ။ ။ တစ်ဦးကပျော်စရာ Do ပြီးတော့ကိုင်တွယ်ရန်မထင်မှတ် Way ကိုဒေါင်လိုက်သိုလှောင်ခုနှစ်တွင်ယူခဲ့ Be နိုင်သလားကြောင့်အပင်အနည်းငယ်ရှုမြင်သုံးသပ်ကြသည်ဤဓာတ်ပုံများထည့်သွင်းခြင်းနှင့်၎င်း hooks မှစ. bling သင့် PrettyPhoto ဆှဲအားဖြင့်အနုပညာစက်ရုံတစ်ဖဲ့ကိုရခြင်းထဲသို့ပါသလားတစ်ဦးကပြန်လာပါ ( သာ. ကောင်း၏နေအိမ်, အိမ်နှင့်ဥယျာဉ်ဒီမှတစ်ဆင့်) 5. ကော်ဖီတစ် Nook င်: တစ်ဦးပါ။ သငျသညျတော်တော်လေးခွက်တစ်ဦးစုဆောင်းမှုများ ( သူမ?), တစ်ဦး pegboard နှင့်အတူအနည်းငယ် display ကိုထူထောင်ပါ။ တစ်ဦးက cum ကော်ဖီပြီးတော့လက်ဖက်ရည်ဟာ mini ကိုကျော်ကတော့ Menu ကိုအချို့သောဘူတာ hooks (ထိုအဆိုပါဗီရိုမှတစ်ဆင့်စိမ်းလန်းဖို့) ။ 6. Tefal Tiny မီးဖိုချောင်, Entertainment ကသိုလှောင်ခြင်း။ တခါတရံအသေးစားမီးဖိုချောင်တစ်ခုစီသို့ကြိုးစားရုန်းကန်တဲ့အခါမှာဗီရိုဘန် Be ပြီးတော့အခြား boxes တွေကိုအသုံးပြုသို့မဟုတ်အံဆွဲမအားလုံးသည်အဆိုပါလမ်းထဲကသလားလုပျဆွဲထုတ်နိုင်သလား Do အစား spaders မှတဆင့်။ အားလုံးသူများသည်အံဆွဲ, Hang တစ်ဦးကမီးဖိုချောင်သုံးပစ္စည်းနဲ့မီးဖိုချောင်သုံးပစ္စည်းတွေအဖွဲ့အစည်းများနှင့်နေ့စဉ်ရဲ့အသုံးပြုမှုများအတွက်အလွယ်တကူသိမ်းဆည်းထားပါရန် pegboard ။ (သန့်စင်စက်ရုံကို 29 မှတဆင့်) ဥယျာဉ်တော်၌ဒါဟာ JobsDB.com ထားရန် 7. လမ်းဥယျာဉ်ဖို့ကြိုးစားနေကြတယ်အဘယ်သူသည်သူများသည်တစ်ဦးက Tiny လသာဆောင် ons သည်, တစ်ဦးကအဆိုပါ pegboard အေ Be နိုင်သလား :: ဖြစ်ပါသည် , စိုက်ပျိုးဂရိတ်ဒေါင်လိုက် Add ရန်နည်းလမ်းဖြစ်သည်။ ရာတွင်သေချာသင်ကဆေးသုတ် sealer paint သလား, Menu ကိုအချို့သော ons တွေကိုအဲဒါကိုအဆိုပါမိုးလေဝသခုနှစ်တွင်မ Sotho အဘိဓါန်ပုပ်သလားသလား, အထိုနောက်ပန်းချီပြီးတော့အဆိုပါအိုးတို့သည်တစ်ဦးက PrettyPhoto မြို့ပြ Jungle ရန် pegboard ဖန်တီးထားပြီးပါစေနဲ့။ (တိုက်ခန်းကုထုံးမှမှတစ်ဆင့်) ပျော်စရာရှိပါသလား 8. အဆိုပါ၌။ ပျိုးခင်း: ရုံကပြောင်းလဲမယ့်ဘာလို့လဲဆိုတော့ ဇယားသည်အနှီး display ကိုအနည်းငယ်ရှိအောင်နှစ်သက်မဖွစျနိုငျဟုမဆိုလိုပါတစ် pegboard အကြောင်းကိုအဆိုပါပျော်စရာအရာသင်မှန်ပိုမိုလက်တွေ့ကျတဲ့အပိုင်းပိုင်းနှင့်အတူချစ်စရာနည်းနည်းဓါတ်ပုံများနှင့်ပုံစံမျိုးကိုအပိုင်းပိုင်းဆွဲထားနိုငျသောကွောငျ့ဖွစျသညျ (မှတဆင့်။ ။ ။ အဖြူရောင်နှင့်ရွှေဆက်သွယ်ပါ) 9. အမျှ: တစ်ဦးကတစ်ဦး Headboard: အဆိုပါ Pegbo အဘို့ကိုယူပါ။ ။ တစ်ဦးကတစ်ဦး-of-A-ကြင်နာစင်တာတစ်ခု headboard Creating အားဖြင့်အဆိုပါ Next ကိုအဆင့်ရန် ARD အဆိုပါက Paint, အဆိုပါအခန်းနှင့်ယှဉ်တွဲကိုလည်းရက်-ချည်ခင်ဒါမှမဟုတ်ဖဲကြိုး Add, သွင်းယူအဆိုပါတွင်းမှတဆင့်သို့မဟုတ် Paint တစ်ဦးကအကြိုက်ဆုံး geometric patterns output ကိုဆေးထိုးခြင်း Add ရန်လုပ်ပါ။ 10. အမျှ: တစ်ဦးကဓာတ်ပုံပြခန်း, အက Wall: တောင်ပေါ်က, တစ်ဦးကြီးများ Panel ကို။ ။ ။ သင့်ရဲ့အိပ်ရာနောက်ကွယ်မှ Pegboards-သို့မဟုတ်အဆိုပါအိပ်ရာနောက်ကွယ်မှ-Add ထိုသို့တစ်ဦးကပြခန်းအမျှအားလုံးပိုမြို့ရိုးကိုလုပ်ပါသုံးပါဒါဟာ JobsDB.com ရဲ့ပြီးပြည့်စုံသောအစဉ်အမြဲသူတို့ရဲ့ပြခန်း၏ဖော်ပြထားတဲ့ layout ကိုအတူအားလုံးဝေါလ် Playing Do သူကတိသစ္စာ-phobe သည် 11. •တစ်ဦးကဖွင့်ဗီရိုထဲမှာ JobsDB.com ဒါဟာ Hide: option ကို Pegboards Flat Are ကတည်းကကိုသင်နိုင်သလား။ သင်ကြိုက်နှစ်သက်နီးပါးမည်သည့်အာကာသသို့သူတို့ကိုငါ fit တစ်ဗီရိုသို့မဟုတ်စားစရာခန်းထဲမှာအပိုသိုလှောင်မှုအတွက်တံခါး၏နောက်ကျောအပါအဝင်။ သငျသညျဖိုင်များ, ခြင်းတောင်းနှင့်အခြားသိုလှောင်မှု tools တွေနဲ့အတူအသုံးပြုနိုင်သည့်အခါ, သငျသညျန့်အသတ်အဖွဲ့အစည်းကရှေးခယျြစရာရှိသည်။ (ကောင်း၏နေအိမ်နှင့်ဥယျာဉ်မှတဆင့်) ။ တစ်ပန်းကန်သိမ်းတန်းအမျှ 12. : သည်ဟု Turn အလျားလိုက် pegboard နှင့်စိတ်ကြိုက်ပန်းကန်သို့မဟုတ် tupperware သိုလှောင်မှုကိုဖန်တီးရန် moveable သစ်သားတံစို့ကိုအသုံးတစ်ခုက In-အံဆွဲ pegboard စည်းရုံးရေးမှူးသင့်ရဲ့အံဆွဲပရမ်းပတာ-အခမဲ့အရွက်များနှင့်ရုတ်သိမ်းပေးရန်ရှိခြင်းထံမှသင်တို့ (သို့မဟုတ်အနည်းငယ်သာမီးဖိုချောင်အကူ) စောင့်ရှောက်။ ။ တစ်ဦးအပေါ်ပိုင်းကက်ဘိနက်သို့ဟင်းလျာများ၏လေးလံသောလိပ်ခေါင်း ။ (ကနေတစ်ဆင့်။ အိမ်တွေ, အိမ်နှင့်ဥယျာဉ်ဒါဟာပိုကောင်းတဲ့ Do) 13 ထောက်ပံ့ရေးစင်ပေါ်: အနည်းငယ်ဟာကျနော်တို့သူများသည်လကိုက်ညီမှု, Tools များသံသယပါပဲ, ဒါပေမယ့်စကားလုံး၏အဆိုပါရီးရဲလ် Clipboard ပြက္ခဒိန်၏ Do မတ်ေတာသညျပွုပါသို့မဟုတ်ယင်းဘဝ pinboards, အဆိုပါအခန်းများတွင်ဆှဲအဆိုပါ pegboard, ယာဉ်, ဒါမှမဟုတ်မူလစာမျက်နှာရုံး Add-ons Add အဆိုပါစိတ်ကူးယှဉ်ပြိုင်ပါနဲ့။ 14 ။ ။ ရဲ့တစ်ဦးကတည်နေရာငွေကောက်ခံပြသရန်: မှဤတွင်တစ်ဦးကအဆိုပါ pegboard အပေါ် Is တစ်ဦးသည်အခြားရော့ခ်ငွေကောက်ခံဖော်ပြရန်အသုံးပြုသောကား, သင်ကသင်ကတစ်ဦးကအများကြီး Do ၏ Have မဆို Trinkets များအတွက်လုပ်ပါသုံးပါရနိုင်ပါသလားဒါဟာ JobsDB.com ကိုသင်မှာကွညျ့ရှုရန် Love အဆိုပါနည်းနည်း Do အရာဟာ Off ပြရန်ရန်ရိုးရှင်းပြီးပျော်စရာ Do Way ကိုပါပဲ။ ။ pegboard ။ တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့ Display ကို Panel ကို Bins ခြင်းတောင်းစင်၏သိုလှောင်မှု စည်းရုံးရေးမှူး angle pegboard ချိတ်နှင့် J pegboard Hook pegboard ဟက် display နှင့် pegboard Cap စူပါ Duty pegboard Hook Slatbox pegboard Display ကို Bins အဝတ်အစားပုံစံ pegboard ပြ Tool ကို pegboard pegboard acrylic Bins pegboard ကဒ်ကိုင်ဆောင်သူများနှင့် pegboard သင်္ကေတပြရှင်ကြမ်းပြင်ပြရန် pegboard ဖေါ်ပြရန်ဖြစ်ပါသည်။ အထူး pegboard pegboard <br> ပြသမှုဟာဟာ့ဒ်ဝဲ mounting – နောက်ဟင်းပွဲများအဆိုပါ pegboard Specials အမိန့်ဟာဟာ့ဒ်ဝဲ pegboard ။ pegboard စင်ပေါ်သင့်မူလစာမျက်နှာစေရန်, အဖွဲ့အစည်း Add နိုင်သလားကောင်တာသင့်ကိုယ်ပိုင်စင်ပေါ် Make တဲ့အခါမှာ ,. သူတို့ကိုသင်ကိုသင်စေချင်မည်သို့ပင် Size ကိုရန်ရှိပါသလားတည်ဆောက်မည်နိုင်သလား။ အဆိုပါတစ်ဦးကစိတ်တိုင်းကျ Fit သူတို့ကိုသင်ထားရန်လုပ်ခွင့်ပြုသင့်ရဲ့နေအိမ်များတွင်မဆိုတည်နေရာခုနှစ်တွင် Are သို့မဟုတ်အလုပ်ရုံဆွေးနွေးပွဲထည့်ပါ။ ဘယ်လိုမသူတို့ဟာ pegboard Make ပါသလားသွင်းယူသည့်အဆိုပါတွင်းပေါ်တံစို့ Accept ပုခြင်းသို့မဟုတ်ထိုသို့သော Tools များကဲ့သို့ပင်တပတ်ရစ်အမျိုးမျိုးသောပစ္စည်းများ, ပံ့ပိုးရန်ချိတ် Add အသုံးပြုကြသည်။ တစ်ဦးကအလုပ်ရုံဆွေးနွေးပွဲ။ pegboard အတွက်မကြာခဏသည်ယေဘုယျ Term တစ်ခုအဖြစ်အသုံးပြုခဲ့သိုလှောင်ဘုတ်အဖွဲ့ Hardboard လုပ်ထားတဲ့ ,, Wood က, သတ္တု, ဒါမှမဟုတ်တပတ်ရစ်အခြားပစ္စည်း Add perforated ။ အပေါ်လုပ်ပါသောဤကုန်ပစ္စည်း၏အမှတ်တံဆိပ်အား NAME Is Install ပြီးတော့အနည်းငယ်မျှသာရန်ငါယခုလွယ်ကူမှာတော့အဓိကအားဖြင့်စိတ်ဝင်စားတယ်ဘယ်အရာကိုခေါင်းဆောင်များ။ အာကာသအရှုံးစင်ပေါ်။ ငါ Wrap- အသုံးပြုသော မီးဖိုချောင်ထဲမှာ + ကြိုးစင်တက်ပေမယ့်ဧည့်ခန်းကိုငါပိုပြီးခေတ်မီဆန်းပြားတစ်ခုခုလိုအပ်ပါတယ်။ ဆိုင် display တွေနှင့်အတူစင်လုပ်ရန်အစဉ်မပြတ်ငါဆက်စပ်တံစို့။ ငါကပိုလေးထုတ်ကုန်သော်လည်းမလိုက်လျောညီထွေဖို့လုံလောက်တဲ့ကြံ့ခိုင်ဖြစ်ဖို့ဒီဇိုင်းထင်ခဲ့တယ်။ အလွန်ကြော့ဖြစ်။ ငါ့အမှားယူဆချက် စင်ပေါ်စနစ်တိုက်ခန်းကုထုံးအပေါ်တင်ပြ pegboard အားဖြင့် disproved ခဲ့ပါတယ်။ ဒီစနစ် intriguingly ရိုးရှင်းသောဖြစ်သော်လည်း, ယဉ်နှင့်လက်တွေ့ဖြစ်ပါတယ်။ အဆိုပါစင်ပေါ်ဒါပင်အခုတော့ဒီကြီးမားတဲ့စာအုပ်တွေ fit စေခြင်းငှါမျိုးစုံနည်းလမ်း configured နိုင်ပါသည်။ ၌တည်၏။ သိသာထင်ရှားတဲ့ ,, ကပဲပန်းပွင့်ပန်းအိုးနှင့်အတူအလှဆင်ပရိဘောဂအဖြစ်အသုံးပြုသောသို့မဟုတ်ဤဓာတ်ပုံများနှင့်အတူဘောင်များထည့်ပါ။ အခန်းအမျိုးအစားပေါ်ဒါ့အပြင် Be နိုင်သလား Do ပြီးတော့နောက်ထပ်စက်မှု Solutions မူလစာမျက်နှာမှာအသုံးပြုသောအပေါ်အောင်မြင်စွာ Be ရန်အဆင်ပြေအောင်နေ။ သင်ဟာဒီမူလစာမျက်နှာ ” စက်မှုလုပ်ငန်းထူထောင်ရေးဟာ ” အကြောင်းစဉ်းစားကြည့်ပါပါနဲ့ဘာခေါင်းဆောင်များ? ကောင်တာကိုသင်စဉ်းစားသည့်အခါ။ pegboards, သင်ဖြစ်နိုင်ရုပ်ဆိုးစဉ်းစား အများအားဖြင့်ကားဂိုဒေါင်, အလုပ်ရုံမှဒုတိယတန်းသို့တန်းဆင်းခဲ့ရအထပ်သားနှင့်သတ္တုချိတ်အဖှဲ့အစညျးစနစ်များ။ ဤတွင်အိမျတျောကိုမဆိုအခန်းအလုံအလောက်ဆွဲဆောင်မှုရိုးရှင်းတဲ့-to-စေ Dowel-based pegboard ပါပဲ။ တိုက်ခန်းကုထုံးမှာရှေးရှေးကိုလမ်းကိုပြသ။ ဒီတစ်ခုပေါ်မှာ။ သင်ကလက်လှမ်းမလိုအပ်ပါလိမ့်မယ် တစ်ဦးလေ့ကျင့်ခန်းများနှင့်တစ်ဦးလွှကဲ့သို့အချို့သောအခြေခံပါဝါ tools တွေကိုမှ, ဒါပေမယ့်လုပ်ငန်းစဉ်ရိုးရှင်းပါသည်။ ယင်း၏ဆန္ဒရှိအရွယ်အစားဖို့ backboard ဖြတ်ယူပါ။ သင့်ရဲ့တံစို့ပေါက်တွေများအတွက်အကွာတိုင်းနှင့်၏အရွယ်အစားဂေါ်ပြားနည်းနည်းသူတို့ကိုထွက်တူး။ သင့်ရဲ့ Dowel အရှည်မှ Dowel Cut နဲ့။ သင်တစ်ဦးရိုးရှင်းသောစတုဂံမှကန့်သတ်မရင့်, သိသာသင့်ရဲ့ဘုတ်အဖွဲ့စုဝေးပြီးတော့သင်ကသင်ရှိသည်သို့မဟုတ်ခြောက်ချားသမျှပုံသဏ္ဍာန်သင်၏နှလုံးအလိုဆန္ဒများကိုဖန်တီးသမျှအာကာသ fit စေနိုင်ကြောင်း DIY Project မှ Idea: ။ ။ ။ ဘယ်လို Make ရန်။ တစ်ဦးမို Dern pegboard စင်ပေါ်သည်စနစ် pegboards ဒီဒီသိနေရာလေးကို Tool ကိုစီစဉ်-လူတိုင်းဖြစ်ကြသည်။ ဒါပေမယ့်သူတို့ကအများကြီးအနေအထားကိုသင်စဉ်းစားပါကိုသန်းပိုလုပ်ပါ clutch နိုင်သလား။ ဒီနေရာမှာပိုပြီးသင့်သည့် pegboard ရဲ့လုပ်ဆောင်ချက်ချဲ့ထွင်မူမည်ဒါကစိတ်တိုင်းကျစင်ပေါ်ပြီးတော့ Tool ကိုရှင် Build ရန်ကဘယ်လိုဖွင့်ရန်။ လယ်ကိုစိတ်တိုင်းကျဖြတ်ဘုတ်အဖွဲ့ထို L ကို, screw နှစ်ခုကိုသုံးပြီး ,. သငျသညျလျော့နည်း၌သင်တို့၏ tools တွေဆွဲထားစတင်နိုင်ပါသည် ထက် 15 မိနစ်။ သင်ဟာဆန္ဒရှိအရှည်ရန်သင့်စင်ပေါ်ဖြတ်ဖို့လွှ, တွင်း predrill ရန်လေ့ကျင့်ခန်းများနှင့်တစ်ဦး chamfer လေယာဉ်လိုအပ်ပါလိမ့်မယ်။ ဘုတ်အဖွဲ့အလိုတော်၏အစွန်းအတွင်းပိုင်းထိပ်တစ်ခု chamfer ဖြတ်တောက်ခြင်း။ သင်ကအလွယ်တကူပြုလုပ်အဆိုပါပု pegboard ရန်ပြုပါပူးတွဲအတွက်မရှိမဖြစ်စေရန်, ခွင့်ပြုပါ။ ထိုတံစို့ရှာဖွေရေးဘုတ်အဖွဲ့ခြင်းတောင်း, အက Wall ဟာဟာ့ဒ်ဝဲ, pegboard ခြင်းတောင်း & pegboard တွဲဖက်ပစ္စည်းများ pegboard: pegboard Bins, သံမဏိရဲ့ Tool ကိုအတူ Garaj Entertainment ကသိုလှောင်အဖွဲ့အစည်းများ, အတွက် Faceouts ၏ကျွန်ုပ်တို့၏အပြီးအစီးဌန်နှင့်အတူပိုမိုထိရောက်စွာသင့် Pegboards ပြီးတော့သတ္တုကြိုးတပ်ယူနစ်လုပ်ငန်းခွင် Make, တံစို့ဘုတ်အဖွဲ့ hooks ,. စတိုးဆိုင်စင်ပေါ်နှင့်လက်လီ display တွေအားလုံးဒီဇိုင်း ကိုသင်ရင်သပ်ရှုမောဖွယ်ထုတ်ကုန် display ကိုဖန်တီးရန်လိုအပ်သောပြောင်းလွယ်ပြင်လွယ်ပေးစေခြင်းငှါ။ Store ကိုထောက်ပံ့ရေးဂိုဒေါင်အားလုံး pegboard ခြင်းတောင်းနှင့်အခြား pegboard accesso ရှိပါတယ်။ စတော့အိတ်ခုနှစ်တွင် Ries ထိုအခါချက်ချင်းတင်ပို့စစ်ဆေးခြင်းများအတွက်ရရှိနိုင် 3pm ခင်မှာနေရာကွဲပြားခြားနားသောအမိန့် ons ။ ဒါ့အပြင်ချိတ်ယင်းနှင့်အတူစင်ပေါ်၏ကျွန်ုပ်တို့၏တပတ်ရစ်အခြားလိုင်းစျေးဝယ်။ အဆိုပါကျွန်တော်တို့ကိုသတ်မှတ်ခြင်းအားလုံးအဆိုပါ Store မှာကရိယာကိုသင်! သငျ၏ကုန်ပစ္စည်းများလျော်ပစ္စည်းများရောင်းချပေးရန်လိုအပ်ပြဒီဇိုင်းနှင့်အတူသင်က Assist စို့ ပုကျွန်တော်တို့သည်အလယ်အလတ် Duty စင်ပေါ်အမျိုးမျိုးထုတ်လုပ်။ ကွဲပြားခြားနားသောလိုအပ်ချက်များကိုဖြည့်ဘို့ B က။ သငျသညျကိုတှေ့လိမျ့မညျ အမျိုးမျိုးသောရွေးချယ်မှုကဒီမှာ။ ထောက်ပံ့ပို့ဆောင်ရေးစနစ်များကိုတစ်အထူးပြုဒီဇိုင်နာနှင့်ထုတ်လုပ်သူအဖြစ်, ငါတို့သည်လည်း Pallet ထိန်သိမ်း, မိုးသည်းထန်စွာတာဝန်ထိန်သိမ်း, အလင်း-တာဝန်စင်ပေါ်များကိုပေးစွမ်းအလယ်အလတ်တာဝန်စင်လုပ်ရန်တစ်ဦးက, Cantilever ထိန်သိမ်း, အံဆွဲမီနူးထိန်သိမ်း, ထပ်ခိုး။ အရွယ်အစားနှင့်အရောင်အမျိုးမျိုးမှာ, စတိုင်ကြေးနန်းကုန်းပတ် ,, စတိုင်ဝါယာကြိုးကွက်, ခြံစည်းရိုးကဒီဘက်စုံ pegboard စင်ပေါ်ယူပြီးအဆိုပါ, fifo ကြိတ်စက်ယူပြီးအသုံးပြုခြင်းထောင်ပေါင်းများစွာ၏ပုပြီးပြည့်စုံသောစက်ရုံများ, အလုပ်ရုံ, အကွာအဝေး, ကားဂိုဒေါင်မှ, Display ကိုဧရိယာ, လက်လီစတိုးဆိုင်များနှင့်ပိုသည်။ ။ ။ pegboard | slatwall | Grid အပေါ် | စင်လုပ်ရန် ,. | မှို | Wainscoting | ကသတ္တု Piece | သက်ရောက်မှုကာကွယ်စောင့်ရှောက်ရေး | တံခါးဟာ့ဒ်ဝဲစနစ်များ | သံလိုက်ဘုတ်အဖွဲ့ | ပစ္စည်းများ & Bundles | | ပြရန်စိတ်တိုင်းကျဆိုင်းဘုတ် FreeStanding စွဲစေ | အမှတ်တရစီစဉ် | ကို Wi ။ ne သိုလှောင်ဆင် | Scratch & ချို Specials ။

Vietnam Language

Đục Bảng ghim Hook Kệ Kệ lưu trữ cụ DIY Kit ván Winnipeg Ban tường thép đục treo các công cụ lưu trữ. Khung Hook HookĐục Bảng ghim Hook Kệ Kệ lưu trữ cụ DIY Kit ván Winnipeg Ban tường thép đục treo các công cụ lưu trữ. Khung Hook Hook
Pegboard nhà máy sản xuất # tấm bảng, nhôm, thép, gỗ. Lỗ trong trang trí tường bếp nhà máy theo kiểu công nghiệp, # trang bị kệ thép Bảng ghim Hiển thị Hooks Shelf Hanger cửa hàng Tổ chức Công cụ, tấm # gỗ thép ván hình thành lỗ. Hàng tiêu dùng để treo trên tường Công cụ Chủ Kệ Ban cứng.
Báo giá Billboard treo máy đấm với chân treo Pegboards móc và Hooks Báo giá bảng tính năng Peg bảng tường đục lỗ treo thiết bị lưu trữ, nhà đúc sẵn 1) Standard Big Kích thước: công cụ đấm treo bảng xếp hạng Billboard. thiết kế đặc biệt cho các tiêu chuẩn lớn. Có thể là do sự kết hợp của phong cách tuyệt vời kích thước bảng lớn từ 50 x 50-400cm., 100 x 100-400cm . Hoặc tạo thành một đường chéo. hoặc kim tự tháp Nhưng hình ảnh thiết kế 2) Hook chung áp dụng: tờ rơi tạo thành một lỗ cho các thiết bị treo. Được thiết kế để được sử dụng với một kích thước treo móc trên thị trường ngay lập tức. chiều cao tải Sử dụng kệ là mạnh mẽ và cứng rắn. Bởi vì độ dày thêm 3) Made-to-Order ( Material / Màu / Size): đơn đặt hàng. Đối với các màu khác (trắng, đen, vàng, đỏ, xanh lá cây, xanh dương) hoặc các vật liệu (thép, nhôm) hoặc kích thước khác với kích thước chuẩn. Vui lòng liên hệ bán hàng của chúng tôi 4) công nghệ cao sản xuất: Peggy tấm hoàn thành bảng. Được thiết kế để gấp trên các cạnh để giữ nó. Không cắt sắc nét và dán chúng vào một bức tranh đẹp. Làm cho nó an toàn để sử dụng Sử dụng để trang trí phòng Bộ sưu tập của một trật tự đẹp và bán hàng: Xúc tiến Package, “+, Móc pegboard,” Thiết tạo mẫu cho Hooks, Và cho ứng dụng Thông số kỹ thuật Hình dạng Shape. Bảng ghim bảng Peg bảng

 

 

Bảng ghim giá giá Bảng ghim bảng Peck ván.
Chốt bảng bảng pegboard Peck diễn đàn Chốt bảng

Kim loại sắt thép đen và màu đặc biệt Coated pegboard | Peggy bảng ván. Thép bọc trong màu đen và đặc biệt chất lượng.
Sản xuất công nghệ cao: Peggy bảng bảng sản phẩm thép mạ, chất lượng cao. Được thiết kế để gấp trên các cạnh để giữ nó. Không cắt cạnh Đặt cùng một hình ảnh đẹp. Làm cho nó an toàn để sử dụng Dùng để trang trí phòng khác nhau. Và được sử dụng để giữ một gọn gàng và xinh đẹp nhà ở Chống ăn mòn: được thiết kế để được làm bằng lớp thép và chất lượng sơn. đặc tính chống ăn mòn hơn thép, việc sử dụng gồ ghề nhẹ trong một loạt các điều kiện, khả năng chống cả hai nội bộ và bên ngoài, khả năng chống tia cực tím, nhiệt tốt. Cứng không uốn cong. Mỗi bước sản xuất, chúng ta chú ý, vì vậy mà khách hàng có được chất lượng tốt nhất. đảm bảo chất lượng, khách hàng phải chứng minh trước khi Pegboards hook  diễn đàn Ban Peggy
Bảng ghim Kích thước: Có sẵn trong gói kích thước chuẩn. Và đơn đặt hàng khác có     1) Woodstock đã sẵn sàng cho hai kích thước tiêu chuẩn 50 x 50 cm. Và 50 x 100 cm. Được thiết kế để mang lại với nhau. Như dài, thẳng, theo đường chéo. Cũng như kích thước 100x100cm., 50x150cm., 100x200cm., 200x200cm. Vv     2) kích thước khác có thể được sản xuất. Made-to-Order Được thiết kế riêng cho các khu vực hoạt động 50 x 150 cm., 100 x 100 cm. , Và kích thước khác theo yêu cầu của khách hàng. Pegboards
Bảng ghim bảng Peg bảng  PegHardboard ban Peg bảng Made-to-Order (Material / Màu / Size): Coated ban MPEG-board sản phẩm thép chất lượng cao. Nói chung Có sẵn trong kho giao ngay cho khách hàng. Trình tự Đối với các màu khác (trắng, xanh, vàng, đỏ) kích thước khác với kích thước chuẩn. Vui lòng liên hệ bán hàng Để biết thêm thông tin
Móc Bảng ghim bảng Peg bảng Peggy bảng treo tấm đấm sản phẩm lưu trữ kim loại làm bằng thép tấm bọc với chất lượng cực cao, độ dày 1,2 mm. Nó đã không sứt mẻ uốn sức mạnh và màu sơn không bóc một cách dễ dàng. Tuổi thọ lâu dài

 

Chỉ cần phát hành! tấm pegboard làm bằng nhôm như không có khác. Chất lượng tốt nhất trên thế giới. đồng vật chất, bạc, sáng bóng, rực rỡ, thiết bị chiếu sáng đẹp luôn là nơi cả trong lẫn ngoài. Trong suốt thời gian tồn tại đảm bảo không rỉ sét, chống ăn mòn, điều kiện không giòn.Đục nhôm Bảng ghim Thông số kỹ thuật Peggy bảng ván nhôm đục tường để treo lưu trữ.
Peggy Pegboards bảng bảng  Pegboards hook  diễn đàn Ban Peggy  lỗ Ban Bảng ghim  Bảng ghim công cụ bảng treo 1. Bảng ghim Chất liệu: . Ban Peg board, vật liệu nhôm thành nhôm A1100 lớp chất lượng cao dày thêm 1,5 mm Bề mặt (bề mặt) của hai loại:     1) Bảng ghim Glossy: đồng, bóng bạc. nó tỏa sáng     2) pegboard đường dây tóc: đồng, bạc mờ Laikad xung quanh tấm
2. kích thước hộp đựng: có sẵn trong các gói kích thước chuẩn. Và thứ tự     1) Woodstock cho hai với kích thước chuẩn 50 x 50 cm. Và 50 x 100 cm. Được thiết kế để mang lại với nhau. Như dài, thẳng, theo đường chéo. Cũng như kích thước 100x100cm., 50x150cm., 100x200cm., 200x200cm. Vv     2) kích thước khác có thể được sản xuất. Made-to-Order Được thiết kế riêng cho các khu vực hoạt động 50 x 150 cm., 100 x 100 cm. , Và kích thước khác theo yêu cầu của khách hàng.
Chốt bảng Pegboards
3. Chống ăn mòn: được thiết kế để được làm bằng lớp nhôm tính năng độc đáo mà không phải là rỉ sét, ăn mòn như thép, sử dụng gồ ghề nhẹ trong một loạt các điều kiện này, cả hai tia cực tím trong và ngoài ổn định để chịu được nhiệt. tốt Cứng không uốn cong. Mỗi bước sản xuất, chúng ta chú ý, vì vậy mà khách hàng có được chất lượng tốt nhất. đảm bảo chất lượng, khách hàng phải chứng minh trước khi quyết định 4. Hook chung áp dụng: tờ rơi tạo thành một lỗ cho các thiết bị treo. Được thiết kế để được sử dụng với một cái móc treo. Tiêu chuẩn thương mại có sẵn ngay lập tức chiều cao tải Sử dụng kệ là mạnh mẽ và cứng rắn. Bởi vì sự thêm độ dày 5. nghệ cao sản xuất: Tường Peggy tấm hoàn thành nhôm. Được thiết kế để gấp trên các cạnh để giữ nó. Không cắt cạnh Đặt cùng một hình ảnh đẹp. Làm cho nó an toàn để sử dụng Dùng để trang trí phòng khác nhau. Việc thu thập và sử dụng của một cao đoan và đẹp cư trú 6. Made-to-Order (Material / Màu / Size): hội đồng quản trị Peg tấm hoàn thành nhôm. Nói chung Có sẵn trong kho giao ngay cho khách hàng. Trình tự Đối với các màu khác (trắng, đen, xanh, vàng, đỏ) hoặc vật liệu (thép, nhôm, không xuất khẩu lớp phay) hoặc kích thước khác với kích thước chuẩn. Vui lòng liên hệ bán hàng Để biết thêm thông tin Bảng ghim bảng Peg bảng  Bảng ghim bảng Peg bảng  Pegboards ban Peg bảng Peggy Pegboards bảng bảng  Pegboards hook

 

Dây Móc Hanger Phụ kiện Thiết kế cho Bảng ghim và móc chân treo móc được sử dụng kết hợp với một bảng ván Phe.
Hook, móc, chân dây móc treo mục đích. bài viết liên quan đến sản phẩm được trang bị với kệ thép. dây móc tay móc kệ xe điện tường lỗ Bảng ghim phụ kiện đi kèm trong một loạt các móc, móc, giỏ, và chủ sở hữu công cụ. Để cài đặt chúng, đấm chốt đầu vào hội đồng quản trị và sau đó xoay xuống. Bảng ghim là một tổ chức không gian làm việc tuyệt vời. vì nó rất dễ dàng để cấu hình trong bất cứ cách nào bạn muốn. móc đặc biệt tồn tại cho tất cả mọi thứ từ súng vít để cung cấp crafting. đúp dây kim loại gái điếm chrome lỗ Độc thân, phụ kiện tổng hợp dùng cho nerds Giảm kìm Craft bếp may sân vườn năng lượng lớp học.
Bảng ghim Móc  móc Bảng ghim  phụ kiện móc
bảng Peg tấm ván Peck diễn đàn.
bảng Peg tấm ván Peck diễn đàn.
Peck Pegboards bảng ván công cụ lưu trữ treo.
Peg ban Ban ván treo các công cụ lưu trữ Peck.
Peg ban Peg bảng ván  Treo các công cụ lưu trữ  Bảng ghim Hardboard Peck bảng ván treo các công cụ lưu trữ.

 

Bảng ghim Hookers Home Orgainzing Idea Tính năng Ý tưởng ban panel tường thép đục treo các công cụ trang trí tường Loft định dạng sang trọng, cổ điển và hiện đại.
Pegboards Kit Chức năng tiêu biểu ứng dụng Bảng điều chỉnh Winnipeg Ban tường thép đục treo các công cụ lưu trữ. Bảng ghim là một tấm ván-board tấm thép MPEG đục các công cụ lưu trữ treo tường. Làm bằng nhôm, thép xuất khẩu lớp gỗ dán. Vật liệu này là TIS chất lượng cao. Không có sức mạnh uốn thể được tổ chức trong thiết kế nội thất của bất kỳ phòng đẹp mắt. nhà nghệ thuật trong nhà máy như chảo, nồi, bếp lò nồi Turner sử dụng để lưu trữ các công cụ dùng để treo tua vít, kìm, kéo, cờ lê, cắt khoan trong phòng thay đồ hoặc phòng ngủ. Sử dụng như đồ trang trí treo, bông tai, dây chuyền, vòng đeo tay, đồng hồ, khăn quàng cổ, mũ, kính vv #Sport pegboard Ý tưởng trang trí các bức tường với thể thao #Shoes pegboard ban Ban SPC để lưu trữ giày treo #Lady pegboard ban SPC dây chuyền, bông tai và túi treo lơ lửng trên hội đồng quản trị. đồ trang trí dành cho phụ nữ Tất cả các cô gái mà đã tích lũy được, túi xách và phụ kiện là tất nhiên rất lớn. Và vấn đề là không có lưu trữ. Thời gian sẽ được sử dụng để tháo dỡ nhìn vào một chiếc lá. Vấn đề này được giải quyết rất dễ dàng. Các bức tường trần, đừng để nó pegboard gắn im lìm để phù hợp với bức tường. Bây giờ tôi có thể thưởng thức túi của tôi, và nhiều người đã được treo ở đó, hoặc nếu bạn không muốn cài đặt tường pegboard sẽ là một mảnh nhỏ ở một góc treo túi mà chúng ta sử dụng thường xuyên nhưng khá ý tưởng #tools Phụ kiện pegboard. hội đồng quản trị ứng dụng lưu trữ ban SPC cho các công cụ sử dụng hộp đựng dụng gắn trên tường ở trên bàn làm việc. Kích thước điều gì làm bạn chọn khi cần thiết. Ngoài việc được sử dụng để lưu trữ nguồn cung cấp của họ và sau đó cố gắng để loại bỏ các planer hoặc trích dẫn với những bức ảnh đẹp để trang trí với hộp đựng được qua làm việc khá tốt, và giúp tạo ra nguồn cảm hứng để làm việc thậm chí nhiều hơn đầu giường ,. tường nước, chia phòng, giặt phòng tường trưng bày nghệ thuật, đầy màu sắc Crafty Văn phòng Nursery Closet Garage Vườn Drawer chủ đề Sơn Hải quân cụ đóng khung tổ chức, qua khâu áo móc áo, hiển thị giá Spinning, backsplash trong nhà bếp ngồi biểu đồ bọc quà tặng caddy, Pot rack Instagram hiển thị trang sức. trường hợp sử dụng #Kitchen pegboard Ý tưởng ban ứng dụng bảng SPC trong nhà bếp. Một pegboard bếp trên tường để giữ vị trí này. Sau đó, JULV móc hình để treo đồ dùng nhà bếp như nồi, chảo, cốc hoặc một ly nước và một sợi dây treo giỏ cài đặt để chai nước mắm. Cách bố trí treo nó một chút. Lang thang với một thiết bị nhà bếp được chứng nhận, cộng với một số ít các trực quan, quá.

Peggy Peg ban Ban ván  Peggy Pegboards bảng ván

 

Peggy Peg bảng bảng ván  Pegboards bảng ván cho Peggy

 

Peggy bảng bảng Bảng ghim  PegHardBoard ban Peg bảng treo các công cụ lưu trữ.

 

Bảng ghim Hardboard Winnipeg bảng ván treo các công cụ lưu trữ. Peg ban Peg bảng ván Hook lưu trữ Kệ Pegboards ban Peg bảng.  Pegboards ban Peg bảng treo các công cụ lưu trữ.

 

 

Pegboards bảng panel Peg bảng  Pegboards ban Peg Công cụ bảng Kệ DIY. tấm pegboard, bảng, bảng Peggy Hook

chuyên gia chuyên nghiệp khuyên nhà. Tường SPC tường bảng treo lưu trữ. Hiện thân của sự trang trí khác thường nhất, trang trí tường trông thanh lịch bổ sung đắt tiền. Không tiến hành hoà giải trang trí cuối tuần Wall bắt đầu trên của riêng bạn, bạn có thể làm một số ý tưởng mát sang trọng và hợp thời trang, hình dạng độc đáo, chức năng, chất lượng, tính bền vững và chi phí phải chăng. Bằng cách kết thúc sự phát minh ra quần áo được làm từ vật liệu phế thải. Trend nhà quyến rũ đầy truyền cảm hứng cho những bức tường nhân tạo IDEA trong căn phòng riêng của mình diy built-in đồ nội thất với xu hướng tích hợp. bàn ghế Đẹp bức tranh khung treo Trợ giúp Phong Thủy Thay thế Walter Perry Perry giấy dán tường, dán tường, trang trí tường tường 3D, trần, sàn, khả năng chịu nước lắp đặt vật liệu chịu lửa riêng của mình. Bảng điều chỉnh đứng đầu giường, phòng khách, phòng ngủ, phòng Business Inn cho các tòa nhà văn phòng, nhà chung cư khu dân cư sạn Flat văn phòng tại các nhà máy, nhà kho, nhà xưởng, gian hàng và quán cà phê, khu nghỉ dưỡng spa, căn hộ cho vụ nổ nhà đất. khu vực sáng tạo liên tục Thiết bị theo dõi Arms với bình phương nhỏ – vòng. Dây điện treo mũ trên, kính, túi xách, thắt lưng, giày dép, giỏ chương trình phơi quần áo của hàng hoá. hộp đựng bằng nhựa bông tai dây của panel – sợi dây chuyền. CD rack, khung kệ, thẻ tag giá nhựa. kệ siêu thị mini Mart. phong cách xúc tiến Strips Loft Vintage Boutique Loft hiện đại đương đại, nhiệt đới, Neo- Classic, Retro, châu Á Boutique Resort, Pantip, KhaiDee, chủ trang trí, BaanlaeSuan, Ikea, bài tập về nhà, HOmepro, Thái Watsadu Times. vật liệu, nội thất Thiết kế kiến trúc
#ClipBoard Văn phòng phẩm pegboard ban SPC bảng trang trí các bức tường với một clipboard. Văn phòng phẩm Tường trí nội thất Ý tưởng với vào clipboard Clipboard cho một màn hình đầy màu sắc. Trong trường hợp sợ rằng các bức tường bị hư hỏng. Peggy có thể sử dụng bảng hoặc một bảng gắn vào tường trước khi vào clipboard trim. Clipboard ảnh cá nhân hay tác phẩm nghệ thuật ấn tượng của bất kỳ clip để màu sắc đáng yêu của nó vào clipboard hoặc sử dụng một kích thước khác nhau. Sau đó, loại bỏ những kỷ niệm cũ đi kẹp với. Một ý tưởng đơn giản mà chúng ta đã biết điều đó. Các bức tường được trang trí bằng một khung hình, nó thường là. Nhưng có thể thêm sang trọng bằng cách chọn một chủ đề. Đối với một đồ họa hơn. Hoặc lựa chọn khung hình trong các kích cỡ khác nhau. Cả nhỏ và lớn Thêm xét lại lần cuối để các bức tường hơn #DIY Thủ công mỹ nghệ đan may pegboard ban SPC bảng được trang trí với những bức tường nhân tạo. Thêu DIY công việc mà có rất nhiều thiết bị. Bạn không cần phải giữ Ý tưởng này có thể Tổ chức đồ đạc riêng của họ. Nó sẽ không mở cho đến khi bức tường quá. Cũng hữu ích để giúp tìm vẻ dễ dàng hơn khá gọn gàng và dễ sử dụng với gỗ đục là lao động đến nhiều hơnmột gỗ rẻ tiền như thông thường đượcthường được làm bằng thép. kim loạinhư w dầm ood hoặc sheetrock thường sẽ thất bại dướilỗ khoan sau khi đúc. Pegboards bảng panel Peg bảng

 

Pegboards bảng panel Peg bảng  Pegboards bảng panel Peg bảng

 

 

Bảng ghim cụ Kệ Hook lưu trữ Vẽ bảng kích thước Peggy bảng treo các công cụ lưu trữ.
tấm pegboard, dụng cụ treo tường thép đục. Thiết kế các tấm thép để gập, tạo thành lỗ cách đều nhau. Mỗi lỗ sẽ được sử dụng để búa móc treo, móc để treo các sản phẩm thiết bị gia công túi trong hộp đựng là tên của sản phẩm này thường được sử dụng như một thuật ngữ chung. Có thể được sản xuất từ tấm Gỗ, kim loại hoặc vật liệu khác đang rất phổ biến trong việc tổ chức trang tríđục Bảng ghim Hook Kệ Kệ lưu trữ cụ DIY Kit ván Peggy bảng tường treo các công cụ lưu trữ, thiết bị lưu trữ # kệ thép Bảng ghim Móc Hook. treo chân dây treo trên hàng tồn kho của nó, nhà máy sản xuất # pegboard. tấm bảng, nhôm, thép, gỗ. Lỗ trong trang trí tường bếp nhà máy theo kiểu công nghiệp, # gỗ ván thép tấm hình thành lỗ. Treo các thiết bị tường Công cụ Chủ Kệ cứng Board đục hardboard được tôi luyện hardboard đó là pre-khoan với lỗ cách đều nhau. Các lỗ được sử dụng để chấp nhận chốt hoặc móc để hỗ trợ các mục khác nhau, chẳng hạn như các công cụ trong một cuộc hội thảo. Bảng ghim là. một tên thương hiệu của sản phẩm này đó là thường được sử dụng như một thuật ngữ chung cho bảng lưu trữ đục làm bằng hardboard, gỗ, kim loại, hoặc vật liệu khác. Nó thường được sử dụng trong môi trường bán lẻ cùng với thanh thép gắn bó ra để giữ peg đầu hồi các sản phẩm như. chip bagged khoai tây, mực máy in, và con số hành động.
bảng điều chỉnh Peggy bảng lỗ tường treo các công cụ lưu trữ, kích thước 50 x 50 cm. Chốt bảng
bảng điều chỉnh Peggy bảng lỗ tường treo thiết bị lưu trữ. công cụ dự báo, kích thước 50 x 100 cm. Chốt bảng

 

Pegboards và Hook Lắp đặt bảng Cài đặt ván SPC.
Hardboard đục và hệ thống tương tự được làm từ nhiều loại vật liệu, mỗi trong số đó có những đặc điểm khác nhau mà ảnh hưởng đến phạm vi sử dụng càng tốt. Chuẩn hardboard đục được làm từ sợi gỗ, thường là với việc bổ sung nhựa, và tôi luyện bằng cách phủ một lớp mỏng dầu hạt lanh và nướng ở nhiệt độ cao để polymerize dầu. Điều này cung cấp nhiều nước hơn và độ bền va đập, độ cứng, độ cứng và độ bền kéo. Hardboard sẽ uốn cong và warp theo tuổi tác và sự hiện diện của độ ẩm, và sẽ chùng dưới trọng lượng nặng (trọng lượng chính xác được dựa trên kích thước và chất lượng của hardboard) trừ khi được bảo đảm để thậm chí phân phối trọng lượng trong một số điểm lắp. Pegboards bảng panel Peg bảng แผ่น กระดาน เพ็ก บอร์ด ติด ผนัง กำแพง แขวน เก็บ อุปกรณ์ เครื่องมือ ช่าง ออกแบบ มา ให้ มี รู ได้ ระยะ มาตรฐาน การ ติด ตั้ง สามารถ ทำได้ ง่ายดาย โดย เจาะ รู ผนัง ที่ ต้องการ ยึด ติด ทั้ง สี่ ด้าน แล้ว ใช้ พุก และ ส กรู ไข เข้า ตำแหน่ง ที่ ต้องการ ได้ ทันที ไม่ ต้อง หนุน ขอบ หลัง ให้ สูง ขึ้น เนื่องจาก ถูก ออกแบบ การ พับ ให้ มี ความ หนา ประมาณ หนึ่ง นิ้ว เป็น ตัว รอง เสียบ ฮุ ค ขา แขวน ได้ พอดี อยู่ แล้ว Cài đặt một sys pegboard tem là một cách nhanh chóng để khuyến khích tổ chức và làm tăng không gian làm việc có sẵn. Bằng cách sử dụng không gian theo chiều dọc, công cụ có thể nhìn thấy và dễ dàng sắp xếp. Bởi vì pegboard là trước đấm vào một x 1″ lưới 1″ , móc công cụ có thể được di chuyển và cấu hình lại để đáp ứng nhu cầu trong tương lai. Nếu nhà để xe của bạn được xây dựng trước năm 1990, rất có thể là bạn sẽ có đinh tán tường trần. Đang cháy trong những năm sau này bắt buộc tường khô được cài đặt. Bởi vì phụ kiện pegboard cần một khoảng trống nhỏ phía sau bảng để thích ứng với chốt gắn kết, dải đóng cặn cần thiết cho việc cài đặt trên vách thạch cao. Bảng ghim, hay còn gọi là hardboard đục hoặc perfboard, là một trong những giải pháp lưu trữ đơn giản nhất và rẻ tiền nhất cho các công cụ treo và các đối tượng nhẹ khác. Khi gắn vào tường và trang bị móc kim loại, hộp đựng dụng cung cấp một cách thuận tiện để giữ cho mặt hàng khỏi bị mất ở phía sau của một ngăn kéo hoặc dưới cùng của một ngực cụ. Bảng ghim cũng làm cho nó dễ dàng để thay đổi sự sắp xếp hoặc bộ sưu tập các mặt hàng treo tường của bạn, bởi vì bạn có thể đặt lại vị trí các móc kim loại bất kỳ cách nào bạn thích mà không cần đo, khoan lỗ, hoặc búa đinh vào tường. Trong thực tế, hộp đựng dụng đã phục vụ như là một lựa chọn lưu trữ chi phí thấp quá lâu rằng có vô số lưỡi câu khác nhau và khung bạn có thể mua để chứa gần bất cứ điều gì bạn muốn treo. Bất kỳ trung tâm nhà sẽ mang theo cả hộp đựng và các móc. Bạn cần cài đặt pegboard một cách chính xác để có được những giá trị nhất từ nó. Nếu bức tường nhà để xe của bạn đã tiếp xúc với đinh tán, bạn chỉ có thể vít pegboard để các đinh tán. Những vịnh trống giữa các đinh tán sẽ cung cấp các giải phóng mặt bằng cần thiết cho chèn móc. Trên một bức tường thành, tuy nhiên, bạn sẽ cần phải cài đặt một khuôn khổ dải đóng cặn phía sau hộp đựng để tạo ra giải phóng mặt bằng cần thiết và cung cấp một số thêm độ cứng. Nó cũng là một ý tưởng tốt để xây dựng một khung xung quanh pegboard của bạn để cung cấp cho dự án một gọn gàng, hoàn thành xuất hiện. Nếu nhà để xe của bạn có xu hướng được ẩm ướt, niêm phong cả hai khuôn mặt của hộp đựng dụng với một số áo khoác của véc ni hoặc sơn lót và sơn ngoại thất; nếu không nó sẽ hấp thụ độ ẩm và sưng lên hoặc thậm chí delaminate. Hardboard đục và hệ thống tương tự được thiết kế để hỗ trợ móc peg. Đây là những thường gắn bằng tay và hỗ trợ mình với một mình lực hấp dẫn, mặc dù một số hệ thống sử dụng ốc vít để thay thế. Những vít có thể được hỗ trợ bởi dây đai thêm để ngăn chặn các kim loại từ uốn dưới một tải đáng kể. Các móc lần lượt đóng vai trò lưu trữ cho một loạt các đối tượng như các công cụ và các phím. Hệ thống nặng bổn phận kim loại có thể hỗ trợ các đối tượng nặng nhất, chẳng hạn như lawnmowers đẩy và xe đạp lưu trữ theo chiều dọc. Những hệ thống lưu trữ thường được gắn ở các khu vực tiện ích của một gia đình như một nhà để xe, nhà kho lưu trữ hoặc hội thảo. Họ cũng có thể được sử dụng trong môi trường chuyên nghiệp như nhà máy, cùng với sự trở lại kệ cho cửa hàng giảm giá (phiên bản lớn hơn và dày hơn được sử dụng bởi các cửa hàng lớn-box), nhưng hiếm khi được nhìn thấy trong nhiều khu vực cổ áo trắng của một nơi làm việc. Bảng ghim cũng áp dụng cho kệ tường nhà bếp, Kệ chứa hàng lưu trữ với kích thước tiêu chuẩn khác nhau, vật liệu có thể thép, nhôm hoặc gỗ được trang bị với các phụ kiện móc, kệ, và vít cài đặt.

Bar GFRP-Steel’s-nhựa kiểu PPABS Yüzme Overflow lỗ hàn thép là Grating / Composite là FIBERGLASS: Đúc, dẻo Iron Manhole Cover là cặn bã màn ao đóng ống ống nắp thoát nước ống nắp đúc sẵn man lỗ lưới / neo các thiết bị kèm theo các Saddle Sửa Bảng Clip. kẹp Khóa Fastenal Fastener Bar thép grating / kiềm chế thoát lưới đánh úp / Cầu thang Chiều rộng cơ sở đang sục sạo / đục pegboard Hook Kệ Kệ lưu trữ công cụ DIY Kit: lưới sợi thủy tinh, nhựa cống tràn xung quanh các cạnh của hồ bơi. gỉ lưới thép mạ kẽm kháng. bẫy mảnh vỡ rây, rác chôn ở lề đường bê tông. bìa nắp rắn ra khỏi ống sợi thủy tinh cũng dễ uốn gang. Tầng Mat lối đi. móc phần cứng treo móc bảng pin Winnipeg Ban tường thép đục treo các công cụ lưu trữ.

Trang chủ của Chancon-GratingThai | >> Trang chủ Công ty trò chuyện Lincoln – lưới Công ty Thái Lan Contact Contact Information &     A. Tất cả các Contact Contact chúng tôi xác định: Liên hệ. Maps Sản phẩm hướng dẫn thêm     B. Giá-Báo giá: Giá báo giá hãng hàng không giá rẻ     C. Tất cả các tham khảo các dự án: Khách hàng. ứng dụng Làm thế nào để mua     D. tính năng ý nghĩa của Glass Fiber Reinforced Vinyl Nhựa Resin của thực phẩm các cấp các FRP Fiberglass     E. Các dịch vụ, Grating: Để thiết kế, chế tạo, lắp đặt và kiểm tra sức mạnh – hóa     F. Đại lý bán hàng Wanted: hỏi. đại lý Kinh doanh tuyển dụng

 

 

 

Gully Grating lưới     1. thoát lưới đường nhựa polypropylene Grating. nhựa dày củng cố PP     thép thành tấm lưới 2. Sàn lưới thép mạ kẽm của kết nối bằng thép mạ. Conduit cho đoạn nước     3. FRP sợi thủy tinh Khuôn Sàn lưới thoát lưới sợi thủy tinh. Tầng Mat đường trong thực vật     4. ABS Bể tràn thoát nước Grating Slice đập tràn cạnh hồ bơi ABS, PVC     5. Lái xe đường cao tốc Xả Grating bẫy lưới bụi bẩn, rác, lá bên lề đường dọc theo vỉa hè. (Side, Trapper, để Leaf)     6. Guard, cây, lưới, lát sân vườn bìa lưới tản nhiệt khung khung bảo vệ cơ sở của cây. Với cả hai xây dựng và hoàn thành.
Cửa cống bìa nắp giếng     7. FRP cửa cống bìa nắp che hố ga, đường ống, nhựa sợi thủy tinh composite (không ăn mòn thay thế thép không gỉ có độ bền cao)     8. Cast Sẵn sàng cho sắt, dẻo cửa cống bìa nắp (Round Liên hệ / Quảng trường này). hố ga nắp dễ uốn đúc hệ thống xử lý nước sắt     9. bìa FRP kim cương hàng đầu (cắt đặc biệt ) nắp thủy tinh sợi bìa ống cũng phải cắt giảm kích thước của con ruồi. Sản phẩm, cô gái liên quan   10. Egg này Crate, trần dải bảng điều khiển bao gồm một lưới Screen mặt nạ tách ánh sáng hộp bìa lửa. bộ lọc không khí thông gió   11. trần Lưới Trellis Shade cảnh màn trần tường. Hàng rào xung quanh các phân vùng vách ngăn. Lều bạt, rèm SLAT   12. pegboard hiển thị Công cụ Hooks Kệ tấm ván bảng Winnipeg lỗ tường treo công cụ lưu trữ   13. FRP cầu thang Chiều rộng cơ sở đang sục sạo Bước Bìa Protector Bìa cạnh mũi cắt panel nắp trượt thang sợi thủy tinh   14. HDG. thép grating khóa kẹp kẹp fastener khóa kẹp bảng điều khiển độ bám lưới. kẽm không gỉ thép / thép mạ, chống rỉ sét,   15. Cốp pha Ties hệ thống: TieRod / ThreadBar . Kháng cao độ bền kéo thép WingNut WaterStopper.
# Sàn lưới thép lưới sợi thủy tinh, nhựa tràn cống xung quanh các cạnh của hồ bơi xong, hố ga # bìa, đúc vỏ sắt, cống, # FRP-FIBERGLASS THÉP nhựa Grating, # dẻo-gang cửa cống. COVER, #Swimming tràn thoát nước Gully Gutter lưới, #Saddle khóa kẹp kẹp Fastener, # tùy chọn khóa kẹp chặt những tấm lưới lọc, #Leaf Trapper Side Highway đánh úp thoát nước Inlet lưới Curb, # rây bẫy mảnh vụn, rác thải chôn ở lề đường bê tông. lối đi bộ, #Egg Crate lưới tản nhiệt ánh sáng khuếch tán chia bảng Aquarium rèm # panel SLAT lưới tản nhiệt tách các khối mặt nạ sức mạnh lá chắn ánh sáng. Tuy nhiên, hồ cá, #Stair Tread đang sục sạo Bước Bìa Protector # Che mũi và góc bảng bìa cắt thang trượt, #Tree Guard An toàn Grating Khung # frame lưới tản nhiệt giúp bảo vệ cơ sở của cây, #Perforated Bảng ghim Hook Kệ Kệ lưu trữ cụ DIY Kit ,. # Billboard Winnipeg tường bảng thép đục lỗ treo các công cụ lưu trữ, tấm ván sàn và đường đi bộ.

Đục Bảng ghim Hook Kệ Kệ lưu trữ cụ DIY Kit Winnipeg ván bảng treo các công cụ lưu trữ tường, kệ lưu trữ công cụ # Bảng ghim Móc Hook sắt chân dây móc treo trên hàng tồn kho của nó, nhà máy sản xuất # Bảng ghim. tấm bảng, nhôm, thép, gỗ. Lỗ trong trang trí tường bếp nhà máy theo kiểu công nghiệp, # gỗ ván thép tấm hình thành lỗ. Treo các thiết bị tường Công cụ Chủ Kệ Ban cứng tấm Bảng ghim giá mua Hook nơi ,, Hook, móc, chân dây móc treo trên đối tượng của nó được trang bị với kệ, thép tấm Kệ Bảng ghim Kệ lưu trữ cụ DIY Kit, Bảng ghim bảng. Peggy bảng tường thép đục lỗ trên tường, hộp đựng dụng bảng điều khiển móc móc treo trên các công cụ lưu trữ dây điện, móc treo bằng sắt móc móc về showcase tường, tấm thép pegboard, bảng gỗ dán. Nếp gấp tạo thành một lỗ trong một cái trống, thiết bị Bảng ghim để giữ công cụ treo, Bảng ghim treo phong cách công nghiệp Peggy tấm bảng tường phích cắm, công cụ pegboard bảng loạt Panel, vườn, Bảng ghim Móc Các móc móc treo điều trị chân. mạ crôm đôi S., hiển thị hộp đựng dụng móc treo và một tuốc nơ vít, búa, kìm, móc, kệ tấm pegboard móc móc treo của các cửa hàng linh hoạt, pegboards tấm trang trí ngôi nhà, tổ chức, phòng ngủ, nhà bếp, Pegbo. Trung Tâm Đào Tạo Thiết Kế Trưng Bày, Stand Chủ Kệ lưu trữ , Wall kế hoạch Kệ công cụ bảng, Double Single dây kim loại Hookers chrome lỗ, phụ kiện tổng hợp dùng cho nerds Giảm kìm Craft may bếp lớp học vườn điện sân, mạnh ý tưởng cụ Chủ kệ cho tổ chức nhà, SLAT tường an toàn looped. bảo đảm u-hình dạng hardboards, đầu giường, tường nước, chia phòng, giặt phòng tường trưng bày nghệ thuật, đầy màu sắc Crafty Văn phòng Nursery Closet Garage Vườn Drawer chủ đề Sơn Hải quân cụ đóng khung tổ chức, qua khâu áo móc áo, Spinning hiển thị rack, backsplash trong nhà bếp ngồi biểu đồ quà tặng. caddy Wrap, một Jewelry Pot trong rack hiển thị trường hợp Instagram sử dụng bảng pegboard pin là một tấm thép, gỗ hoặc papier lỗ nhỏ được khoan trên đĩa được sử dụng để treo điều. mục lưu trữ Thực hiện một mớ hỗn độn Và tiết kiệm không gian trong phòng Mà thường được sử dụng cho các mục lưu trữ. Các thiết bị trong nhà bếp dụng cụ cầm tay Cũng như văn phòng phẩm khác nhau cũng Nó không được trang bị nữa Để lại nó thô Để duy trì phong cách độc đáo của nó Công mát nó, trong khi một số tân trang sơn đẹp và được trang trí với đồ trang trí. Việc sử dụng các tấm Bảng ghim nhiều màu sắc khác nhau làm cho nó trông dễ thương trong họ càng tốt. Ông cũng đã trở thành quê hương của người đẹp. Để có được trong anyway. Bây giờ chúng ta phải mang những ý tưởng để trang trí ngôi nhà, một Bảng ghim đẹp đến gặp cũng như nguồn cảm hứng. Nếu bất cứ ai quan tâm để tìm Bảng ghim là một tập hợp trong nhà gọn gàng và mặc quần áo trong nhà tốt trong thử đi xem nó thích ý tưởng lưu trữ các ứng dụng mà sử dụng nó CHANCON PROFILE / sản phẩm. kênh Connect kênh Connect nhà sản xuất chuyên tường Control panel kim loại pegboard và rãnh cụ tấm bảng là đầu tiên trong lớp học khi nói đến pegboard bảo quản dụng cụ và tổ chức. Bức tường kiểm soát pegboard tách mình khỏi cuộc thi bằng cách vượt trội về độ bền ,. sức mạnh, tính linh hoạt, dễ cài đặt, và sự xuất hiện. Không chỉ làm tường Control panel pegboard cung cấp vượt trội bảo quản dụng cụ pegboard, nhưng những pegboa. rds cung cấp này tại một giá trị tuyệt vời. Bởi thời gian bạn đi đến cửa hàng và mua tất cả các khuôn khổ, phần cứng và vật tư cần thiết để treo xấu xí, masonite cũ hoặc tờ pegboard nhựa bạn có lẽ sẽ được hoàn thành với cài đặt pegboard tường kiểm soát của bạn. và có khả năng Thậm chí dành ít tiền hơn Bởi vì Tất cả mọi thứ bạn cần là phải In The Box. On A Top Of những tiện nghi, với Wall Control kim loại các pegboard bạn sẽ có một sự pegboard đó là thiết kế và được đảm bảo cho đến hết đời Sotho it Bạn sẽ không bao giờ Đừng Cần Thay thế. những hấp dẫn. , và chống xước, tấm pegboard làm việc lớn trong nhà để xe, cửa hàng, nhà bếp, văn phòng, tủ quần áo, hoặc phòng thủ. Nhờ có sự kiểm soát tường pegboard thiết kế mô-đun, bạn có thể mở rộng diện tích lưu trữ của bạn như thời gian và ngân sách cho phép. những tấm pegboard đang có. cùng với trên được sử dụng, trước riêng hoặc Thêm vĩ đại-nếu bạn chỉ cần Kits đóng gói GIÁ TRỊ A Few Panels tắm để hoàn thành một Area. Hangers phần cứng từng xuất hiện dưới nhiều hình dạng và kích cỡ, từ cơ bản cho U, L đối với treo. một công cụ duy nhất để móc kép-prong .. cho búa và thậm chí tiêu chuẩn kệ Bạn có thể mua các loại móc trong bộ dụng cụ hoặc tích trữ vào loại bạn có khả năng sử dụng nhiều nhất Tổ chức Bất cứ điều gì với Bảng ghim: Ý tưởng và Mẹo Bảng ghim ở khắp mọi nơi dùng che lát. , lưỡi câu, doodads, bạn đặt tên cho nó . Mỗi công cụ tay trong các cửa hàng phần cứng được treo trên pegboard. Mỗi túi của bu lông, cuộn băng keo và thiếc của Tic TACS lúc thanh toán này phản pegboarded Ngay cả những móc pegboard. treo trên móc pegboard. . Nhưng điều đó nên không ngạc nhiên . các nhà bán lẻ muốn có một hệ thống hiển thị đó là mạnh mẽ, dễ dàng để sắp xếp lại và thích nghi-những phẩm chất mà bạn cần trong không gian làm việc của bạn ở nhà. đầu giường quay tổ chức vàng Crafty Văn phòng Drawer, nước giặt nghệ thuật tường phòng, thập tự giá. khâu áo tủ quần áo móc văn phòng, Simple Vườn tổ chức cụ Garage, Nursery hiển thị Spinning rack, sơn Framed cụ backsplash trong nhà bếp, ngồi biểu đồ hiển thị Instagram, Pot rack nghề phòng chia, trường hợp trưng bày trang sức, chần sợi vòng ottoman Gif. , T Bọc Caddy pegboard Thùng, hộp đựng dụng các Shelf pegboard của Hiển thị Peg tìm kiếm Ban Hooks, pegboard Panel, Phong cách Wire các Basket các Peg tìm kiếm Ban tổ chức với cho kim loại pegboard pegboard Phụ kiện Hook, Văn học và chủ sở hữu nhà ở Chất liệu Nylon Hooks, Kệ, Wicker Baskets Shelf Chân đế Giỏ Panels Bảng điều chỉnh Time Nó JobsDB.com của bụi Tắt Đó là pegboard Từ Các Garage Và Nhận it Bạn đã sẵn sàng cho. . một cuộc sống hoàn toàn mới trong nhà Từ không gian làm việc tổ chức vườn ươm trí, pegboards là giống như người anh em họ của kệ mở, nhưng chiết trung và vui tươi hơn một chút Tuy nhiên, pegboards không dừng lại ở việc công cụ tổ chức vĩ đại;. họ có thể được khá darn sành điệu quá. . với menu một số sơn sơn Và Thiết kế Work những 17 diy Ý tưởng pegboard đã nâng cấp tiêu chuẩn Garage công cụ thiết lập CAT Into Elegant, một bối cảnh tổ chức tối giản hệ thống của Điều đó làm việc trong mỗi phòng của Ngôi nhà này. 1. Turn It JobsDB.com Into Nghệ thuật này: cách để Đặt những lỗ UNUSED ghi để sử dụng tốt với. Hội Chữ thập Stitch Painted tranh tường PrettyPhoto Something Of A Like A Big Flower hoặc Thêm đầu ra mô hình hình học (Và Craft, Via, sáng tạo). 2. Tổ chức các Hallway: Thay vì một Rushing. tròn như một người điên khi bạn đang cố gắng để có được ra khỏi cửa, giữ cho mọi thứ treo gọn gàng và sẵn sàng cho bạn để lấy và dấu gạch ngang. Một lựa chọn lưu trữ pegboard là một không gian tuyệt vời, nơi bạn có thể giữ tất cả những thứ cần thiết như chìa khóa, kính mát và của bạn. Bag All In One tại chỗ thuận tiện của (Via The xương giữa cổ và ngực của chim). 3. bàn tại Decor cho: các Perk một lên một nhà thiết kế IKEA bàn, những pegboard Và Spice các kệ với đơn số một bạc hà và pink Floyd sơn sơn For The bàn dễ thương nhất từ trước tới nay Pre các We Love ý tưởng cuộc thi của việc sử dụng Spice các kệ để Store.. Máy tính xách tay PrettyPhoto (Và Via nhỏ, Petit). 4. Như: Một Side, cho Bảng: Có thể Bạn có klip short’re ons Space Phòng ngủ Và làm không có một Bảng Side, đừng Do You Have A Bảng Side hoặc Thêm lẽ Do bạn vẫn cần Nhà kho phụ Nhưng A các pegboard.. có thể là một niềm vui Đỗ Và cách bất ngờ Để Ưu đãi Mang Trong dọc lưu trữ một Bật it bạn Into A piece Of cơ sở nghệ thuật theo Thêm Cây Và A Few Framed ảnh này, Và treo PrettyPhoto của bạn những bling Từ móc các (Qua Better Homes, Homes and Gardens này).. 5. cà phê là một Nook: cấu trúc If. bạn có một bộ sưu tập các cốc khá ( và ai không?), thiết lập một chút hiển thị với một hộp đựng dụng và. Một kiêm cà phê và trà Qua móc nhỏ Menu một số Station (Via The Cupboard Green). 6. Tefal Tiny bếp, Giải trí lưu trữ:. Đôi khi làm bếp nhỏ có thể trở thành một cuộc đấu tranh Khi Cupboards Bang Into Mỗi Và sử dụng hộp khác hoặc kéo ngăn kéo làm Do Not All The Way Out Thay vào đó Of spaders Qua. Tất cả những người ký phát, Hang Một sự pegboard để Giữ nồi chảo và dụng cụ tổ chức và sử dụng dễ dàng cho sử dụng hàng ngày của. (Via nhà máy lọc dầu 29) 7. cách để Put It JobsDB.com In The garden là :: Đối những người đang cố gắng vườn ons Một Ban công Tiny, A các hộp đựng có thể trở thành A. Way To Thêm, Vertical, chủ đồn điền lớn. trong Make sure Bạn sơn sơn lót, menu một số tiện ích Liệu nó Do it Bạn Không Sotho Rot in The Weather, và sau đó có niềm vui làm Tranh Và các chậu có tạo pegboard để Một PrettyPhoto Urban Jungle. (Via để Therapy Căn hộ cao cấp,) 8. in The. Nursery: Chỉ vì đó là một thay đổi . bảng không có nghĩa là màn hình hiển thị tã không thể là một chút thẩm mỹ điều thú vị về một hộp đựng dụng là bạn có thể treo dễ thương ảnh nhỏ và mảnh trang trí ngay bên cạnh các mảnh thực tế hơn (thông qua.. và Vàng Contact to trắng) 9. Như: một một đầu giường: Hãy cho The Pegbo. Ard To The Next Level bằng cách tạo một One-Of-A loại trung tâm một đầu giường sơn Việc nó làm để phù hợp với phòng, dệt-Sợi hoặc Thêm ribbon, Qua Các lỗ ghi hoặc Thêm sơn sơn Một yêu thích đầu ra mô hình hình học.. 10. Như: Một Bộ sưu tập, tờ Wall: Núi, A Bảng điều chỉnh lớn tầm. Pegboards-đằng sau giường ngủ hoặc Add-đằng sau chiếc ghế dài và sử dụng nó làm như là một bộ sưu tập All Nhiều hơn tường Perfect nó JobsDB.com của For The Cam-phobe, Ai là luôn Đừng Playing With The bố trí mô tả Trong bộ sưu tập của họ Tất cả các bức tường của bạn.. 11. • Hide nó JobsDB.com Trong Closet A: Since Pegboards Are phẳng, bạn có thể. phù hợp chúng vào hầu như bất kỳ không gian bạn muốn , kể cả mặt sau của một cánh cửa cho việc lưu trữ phụ trong một tủ quần áo hoặc phòng đựng thức ăn. Khi bạn sử dụng nó cùng với các file, giỏ và các công cụ lưu trữ khác, bạn có các tùy chọn tổ chức không giới hạn. (thông qua Homes Better and Gardens). 12. là một Dish rack: Rẽ rằng pegboard ngang và sử dụng chốt gỗ di chuyển để tạo ra một món ăn hoặc tupperware lưu trữ tùy biến một trong ngăn kéo pegboard tổ chức lá ngăn kéo của bạn hỗn loạn-miễn phí và giúp bạn (hoặc người giúp đỡ bếp nhỏ) khỏi phải nhấc.. cọc nặng của các món ăn vào một tủ trên . (thông qua. Homes, Homes and Gardens này tốt hơn Đỗ) 13. các kệ Cung cấp: A little Làm Chúng tôi nghi ngờ Những hoàn hảo Matching, Tools, nhưng ý tưởng cạnh tranh Chúng tôi làm Do Love Of The Clipboard Bất Lịch hoặc Add-ons Các pinboards Life, các pegboard treo trong phòng, thủ công, hoặc Add Home Office. 14. . của Display A Địa chỉ Bộ sưu tập: đây để, A các pegboard là trên sử dụng để hiển thị một Bộ sưu tập đá khác, nhưng bạn có thể sử dụng nó làm cho bất kỳ nữ trang bạn có rất nhiều Đỗ phạm JobsDB.com là một đơn giản và vui vẻ Đỗ Way để hiển thị ra ít làm những điều bạn thích quan sát.. pegboard. Peg Ban Display Panel thùng Giỏ Kệ lưu trữ Organizer Angled pegboard Móc và J pegboard Móc Hiển thị pegboard Hat và pegboard Cap Hiển thị Super Duty pegboard Móc Slatbox pegboard Display thùng pegboard Forms Quần áo pegboard Công cụ Hiển thị pegboard Những người có Acrylic thùng pegboard card và pegboard Những người có Đăng pegboard Hiển thị Floor. gắn Hiển thị Hardware <br> Specialty pegboard pegboard – Đĩa Back pegboard pegboard Hardware đặc biệt thứ tự Kệ pegboard thể Thêm, Tổ chức đến nhà bạn quầy Khi You Make Kệ riêng của bạn ,.. Bạn có thể xây dựng them Để Dù kích thước bạn muốn. A Tuỳ chỉnh Fit cho phép bạn đặt họ đang ở tại bất kỳ vị trí chủ tài khoản hoặc Thêm Workshop. Làm thế nào một việc phải làm Đừng Họ Tận dụng tối pegboard? The lỗ ghi Are trên sử dụng để chấp nhận chốt hoặc Thêm móc để hỗ trợ mục khác nhau đã qua sử dụng, như vậy Như Tools. trong một hội thảo. pegboard là một cái tên thương hiệu của sản phẩm này đó là thường làm vào sử dụng như một một thuật ngữ chung cho, đục lưu trữ Ban Made trong Hardboard ,, gỗ, kim loại, hoặc Add đã qua sử dụng khác Vật liệu. Leaders gì tôi Bây giờ chủ yếu quan tâm rất dễ cài đặt và giảm thiểu. kệ mất không gian. tôi đã từng Wrap- lên + kệ Rope trong nhà bếp nhưng đối với phòng khách tôi cần một cái gì đó phức tạp hơn. tôi luôn gắn liền peg kệ với màn cửa hàng. tôi nghĩ rằng nó được thiết kế để có đủ mạnh mẽ để phù hợp với sản phẩm nặng nhưng không phải. phải rất thanh lịch. giả định sai lầm của tôi đã được bác bỏ bởi hệ thống pegboard kệ trình bày trên Therapy Apartment. hệ thống này là Thú vị đơn giản nhưng duyên dáng và thiết thực. Các kệ có thể được cấu hình theo nhiều cách vì vậy ngay cả cuốn sách đồ sộ có thể phù hợp. Trong. Rõ ràng ,, it Bạn có thể trở thành Cũng trong ngày sử dụng Chỉ cần Như trang trí Đồ Với Flowers Lọ hoặc Add Frames Với hình ảnh này. Loại phòng và nhiều hơn nữa giải pháp công nghiệp thích nghi với Be thành công trên sử dụng ở nhà. Leaders gì bạn nghĩ sao về này chủ ‘công nghiệp hóa’? Quầy khi bạn nghĩ về. pegboards, bạn có thể nghĩ đến cái xấu hệ thống tổ chức ván ép và móc kim loại chủ yếu là chuyển xuống gara, nhà xưởng. Dưới đây là một đơn giản-để-làm chốt dựa trên pegboard đủ hấp dẫn đối với bất kỳ phòng của ngôi nhà. The folks tại Apartment Therapy chỉ cho chúng ta con đường. trên thế này. bạn sẽ cần truy cập vào một số công cụ quyền lực cơ bản, như một mũi khoan và một cái cưa, nhưng quá trình này là đơn giản. Cắt rổ để kích thước mong muốn của mình. Đo khoảng cách cho lỗ peg của bạn và khoan chúng ra chút thuổng kích thước của. . chốt của bạn Cắt chốt theo chiều dài và lắp ráp bảng của bạn và rõ ràng, bạn không giới hạn trong một hình chữ nhật đơn giản bạn có thể làm cho nó phù hợp với bất kỳ không gian bạn có hoặc tạo ra bất cứ điều gì hình dạng sôi nổi trái tim của bạn mong muốn DIY Ý tưởng dự án:… làm thế nào để. một Mo Dern pegboard Kệ, Hệ thống pegboards Are Handy Công cụ tổ chức-tất cả mọi người này Knows này. Tuy nhiên, họ có thể ly hợp vị trí nhiều làm nhiều hơn là bạn nghĩ. Ở đây để là Làm thế nào để Xây dựng Giá tùy chỉnh Và cụ Holders đó sẽ nhiều hơn mở rộng các chức năng của hộp đựng của bạn. Lĩnh vực sử dụng Cut Ban Tuỳ Và L, ốc vít ,. bạn có thể bắt đầu treo công cụ của bạn trong vòng chưa đầy 15 phút. bạn sẽ cần một cái cưa để cắt kệ của bạn với độ dài mong muốn, một mũi khoan để predrill lỗ, và một chiếc máy bay chamfer. cắt một chamfer đầu trang bên cạnh của hội đồng quản trị sẽ. cho phép, bạn dễ dàng không thể đính kèm nó làm Để Càng pegboard. pegboard Hardware, Giỏ pegboard & ACCESSORIES pegboard, tờ Wall các Peg Giỏ Board: Garaj Entertainment lưu trữ Organizer với thùng pegboard, Tool Steel, trong Make Pegboards của bạn và kim loại Gondola các đơn vị làm việc hiệu quả hơn với Assortment chúng tôi hoàn thành Faceouts, PEG Ban móc ,. kệ hàng, và hiển thị bán lẻ tất cả các thiết kế để cung cấp cho bạn sự linh hoạt cần thiết để tạo ra sản phẩm màn hình tuyệt đẹp. cửa hàng cung cấp kho có tất cả giỏ pegboard và accesso pegboard khác. Ries Còn hàng và sẵn sàng cho việc kiểm tra lô hàng ngay ons thứ tự khác nhau đặt trước 03:00. Ngoài ra cửa hàng của chúng tôi đã qua sử dụng khác dòng Kệ Với móc này. Let The chúng tôi Identification Assist Bạn Với thiết kế tất cả các Cửa hàng Fixture Hiển thị bạn cần đúng hàng hóa Sản phẩm của bạn! Các Chúng tôi sản xuất khác nhau, Mid-Duty Kệ. B cho các nhu cầu khác nhau. Bạn sẽ tìm thấy sự lựa chọn khác nhau ở đây. là một nhà thiết kế chuyên ngành và nhà sản xuất của hệ thống hậu cần, chúng tôi cũng cung cấp kệ Pallet, kệ nhiệm vụ nặng nề, Light-duty shelving, Mid-duty shelving A, Cantilever racking, Drawer kệ, lửng. kệ này, fifo lăn kệ này, Dây Phong cách decking ,, Phong cách Wire Mesh, hàng rào này Versatile pegboard Kệ trong một loạt các kích cỡ và màu sắc hàng ngàn Sử dụng hoàn hảo cho các nhà máy, nhà xưởng, khoảng cách, gara để, hiển thị khu vực, cửa hàng bán lẻ và nhiều hơn nữa… pegboard | Slatwall | vào lưới | Kệ ,. | Mouldings | Wainscoting | kim loại bởi các mảnh | Bảo vệ tác động | Door Systems phần cứng | Ban Magnetic | freestanding Displays Tuỳ chỉnh Signage | Kits & Gói | Chốt | tường tổ chức | Wi. ne rack | Scratch & Dent đặc biệt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องที่ต้องการถูกทำเครื่องหมาย *